Начало > За нас


Основана през 2008 г., посветен на предлагат премия за качество на витамин, амино киселина, ботанически екстракт, растителни протеини, органични храни и хранителни съставки за световен клиенти, Шанхай обувки високи международни е разработил в напълно призната компания в храненето индустрия. От нашия корпоративен офис в Смолян, Калифорния функционира център в Шанхай, снабдяват отбор в Китай и Индия, складове в западния и източния бряг на Съединените щати, гарантират обувки високо Интернешънъл е в състояние да реагира бързо и изпълняват customers'various нужди.

Висока ефективност снабдяване верига система която включително 42 основни доставчици и 102 архивиране доставчици позволява обувки високи разходи 10 % доставят надолу от други доставчици. ISO, кошер, Халал, GMP сертифициране работи с професионални съоръжение одиторски екип е гаранция за качество.

В отговор на глобалните нужди и от клиента обувки високи е създала уникален висококвалифицирани Randamp; D екип, състоящ се от професори, диетолози, опитни technicists и търговски директор. Междуотрасловите технология, ферментация, микро-капсулиране, множество внедрени технологии, нанотехнологии са участвали за разработване на нови продукти или подобряване на настоящите бионаличност.

Носи естествени съставки за здравето, обувки високо никога не спира.