L-глутатион намалява

L-глутатион намалява спецификации CAS No.:70-18-8 други имена: глутатион MF:C10H17N3O6S, C10H17N3O6S EINECS №: / Място на произход: Китай (континентален) тип: витамини, аминокиселини и Coenzymes клас стандарт: медицина клас отнасяне: животно фармацевтични продукти марка име: Lyphar модел...

Информация за продукта

L-глутатион намалява
Спецификации
CAS No.:70-18-8
Други имена: глутатион
MF:C10H17N3O6S C10H17N3O6S
EINECS №: /
Място на произход: Китай (континентален)
Тип: витамини, аминокиселини и Coenzymes
Клас стандарт: Медицина клас
Употреба: животно фармацевтични продукти
Марка име: Lyphar
Модел номер: Lyphar-l-глутатион намаляване
Чистота: 98 %
Име: l-глутатион намаляване
Форма: прах
Външен вид: бял фин прах
CAS №: 70-18-8
Молекулярна формула: C10H17N3O6S
Анализ: 99 % мин, 98.0 %--101.0 %
Клас: фармацевтични клас
EINECS №: 200-725-4
Данни за опаковката: 1kg/един торба, или 5 кг/една чанта, най-съкровените е печат торба а вторият слой е алуминиево фолио чанта, последен слой е картонена кутия, или нетно тегло 25kgs/барабан.
1. глутатион (GSH) е tripeptide, който съдържа необичайна пептидна връзка между аминогрупата на цистеин (който е прикрепен от нормални пептидна връзка към глицин) и карбоксилната група на глутамат страна-верига. Той е антиоксидант, предотвратяване на щети на важни клетъчни компоненти, причинени от реактивни кислородни видове като свободни радикали и пероксиди.
2. са групи са редуциращи агенти, съществуващи при концентрация от приблизително 5 мм в животински клетки. Глутатион намалява дисулфид bondsformed в рамките на цитоплазмени протеини на cysteines от служат като донор на електрон. В процеса на глутатион се превръща в неговата окислява форма глутатион дисулфид (GSSG) също се нарича L (-)-глутатион.
3. глутатион се среща почти изключително в намалена формата си, тъй като ензим, който се връща от окислява форма, глутатион редуктазата, е constitutively активна и индукция при оксидативен стрес. В действителност съотношението на намалените глутатион на окислени глутатион в клетки често се използва като мярка за клетъчни токсичност.
1. глутатион ролята на клиничното лечение и профилактика
При патологични състояния, когато ендогенни GSH намаляване, навременна екзогенен GSH е станал да бъде. Екзогенен GSH добавка може да предотврати и лечение на свързаните с тях заболявания, поддържане на здрави тялото.
(1) лъчева болест и радиационна безопасност: радиация, радиоактивни вещества или заради левкопения, причинени от противоракови лекарства и други симптоми може да играе защитен ефект.
(2) за опазване на черния дроб, детоксикация, инактивацията на хормони и да насърчава метаболизма на жлъчни киселини и спомогне за абсорбцията на мазнини и мастноразтворими витамини храносмилателния тракт.
(3) антиалергична, или възпаление, причинено от хипоксемия при пациенти със системен или местни, може да намали клетъчно увреждане и насърчаване на ремонт.
(4) за да се подобри хода на някои болести и симптоми като адювантна лекарства. Като: хепатит, хемолитична болест и кератит, катаракта и ретината заболявания, като заболявания на очите и подобрява зрението.
(5) лесно да се ускори метаболизма на киселини в отделянето на свободни радикали, които играят красота грижи за кожата, против стареене ефект.
2. хранителни добавки
(1) добавят към паста, за да производители намаляват времето на хлябът на оригинала половината или една трета и служат за укрепване на ролята на храненето, храните и други функции.
(2) за да добавите към кисело мляко и бебешка храна, еквивалент на витамин С, може да играе стабилизиращ агент.
(3) в своята микс да сурими за предотвратяване на цвят задълбочи.
(4) за месо и сирене и други храни са подобрени ефекта на вкус.
3. козметични продукти
Предотвратяване на проникването на Лос тирозиназата за постигане целта на инхибиране на образуването на меланин. За премахване на бръчки, увеличаване на еластичността на кожата, свива порите, Облекчете пигмент, тялото има отличен избелващ ефект. Глутатион като основната съставка в козметични продукти в Европа и Съединените щати бе приветствана от десетилетия.

Ние се гордеем с нас като един от водещите производители на l-глутатион намалява и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни l-глутатион, намалена с разумна цена от нас.

Запитване