L-лизин

L-лизин база CAS номер: 56-87-1 други имена: H-LYS-OH MF: C6H14N2O2 EINECS номер: 200-294-2 място на произход: Китай (континентален) тип: витамини, аминокиселини и Coenzymes стандартен клас: козметични клас, емисия клас, степен на храните, медицина клас модел номер: API чистота: 99 % продукт име: L-лизин база...

Информация за продукта

L-лизин база
CAS №: 56-87-1
Други имена: H-LYS-о
МФ: C6H14N2O2
EINECS №: 200-294-2
Място на произход: Китай (континентален)
Тип: Витамини, аминокиселини и Coenzymes
Клас стандарт: Козметични клас, фуражни клас, степен на храните, медицина клас
Номер на модела: API
Чистота: 99 %
Име на продукта: L-лизин база
Външен вид: Бял прах
Сертификат: ISO
Срок на годност: 2 години правилното съхранение
Форма: прах
Опаковка andamp; Доставка
Данни за опаковката: 25,0 кг/drumor при customersand #39; заявка.
Доставка детайл: Изпратени в 3 дни след плащане
Описание на продукта
Високо качество храна клас L-лизин база от китайски доставчик
Лизин се използва главно като фуражни добавки, хранителна добавка и фармацевтични.
Използва в хранителната промишленост.Лизин е важен компонент от протеин, тялото canand #39; т сама по себе си е синтез но много нужда, един от осем вида на аминокиселините, и това е добра хранителна добавка. Тъй като храна, липсата на лизин, казвам отново така andquot; първата съществените амино acidsandquot;. Ще лизин, добавени към напитки, ориз, брашно, като консервираните храни може да подобри усвояване на протеин, като по този начин значително подсилено храна хранене, насърчаване на растежа, увеличаване апетит, намаляване на болест, подобрена физика роля, приложени към може да има роля за запазване на ароматизиране.
Използвани в медицината индустрия.Лизин може да се използва за отпускането на съставни амино киселина течност инфузия от протеин хидролизат инфузия ефект е добро, по-малко странични ефекти. Лизин и различни витамини, глюкоза в храненето добавки, устни лесно след като бъде стомашно-чревната абсорбция. Лизин все още може да подобри ефективността на някои лекарства, подобряване на ефикасността.

Функция:

Хранителна добавка. Аминокиселини. Използва главно за аминокиселина инфузия, поради специални способността на разтваряне, също се използва в студена сметана, козметика.
Хранителна добавка, подобрител на хранене, хранителни добавки, heatlh хранителни добавки, фармацевтични суровини. добавки, спорт, спорт nutrtional добавки, добавка културизъм.
Приложение:
Лизин се използва главно като фуражни добавки, хранителна добавка и фармацевтични.
Използва в хранителната промишленост. Лизин е важен компонент от протеин, тялото canand #39; т сама по себе си е синтез но много нужда, един от осем вида на аминокиселините, и това е добра хранителна добавка. Тъй като храна, липсата на лизин, казвам отново така andquot; първата съществените амино acidsandquot;. Ще лизин, добавени към напитки, ориз, брашно, като консервираните храни може да подобри усвояване на протеин, като по този начин значително подсилено храна хранене, насърчаване на растежа, увеличаване апетит, намаляване на болест, подобрена физика роля, приложени към може да има роля за запазване на ароматизиране.
Използвани в медицината индустрия. Лизин може да се използва за отпускането на съставни амино киселина течност инфузия от протеин хидролизат инфузия ефект е добро, по-малко странични ефекти. Лизин и различни витамини, глюкоза в храненето добавки, устни лесно след като бъде стомашно-чревната абсорбция. Лизин все още може да подобри ефективността на някои лекарства, подобряване на ефективността

Ние се гордеем с нас като един от водещите производители на l-лизин и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни l-лизин с разумна цена от нас.

Запитване