L-серин

Амино киселина L-серин 56-45-1

Информация за продукта

L-серин е несъществени амино киселини, има много важни физиологични функции и роля на синтеза на пурини, тимин, холин прекурсори; L-серин чрез фосфорилиране дихидрокси производни могат да се издават след важни физиологични функции на P серин е основен компонент на фосфолипидите; L-серин със стабилна рН стойност на ролята на капки за очи, капки за очи и не-дразнещи; L-серин е важно естествения овлажняващ фактор (NMF) е един от роговия слой да поддържа основната роля на вода, L-серин е ключът към разширени козметични добавки.

Име на продукта

L-серин

CAS №

56-45-1

Спецификация

AJI92 USP26, EP4

Пакет

25 кг/барабан

Серин (съкратено като Ser или S) е органично съединение с формула HO2CCH (NH2) CH2OH. Той е един от естествени аминокиселини, proteinogenic. Неговите кодони са UCU, ЕГН, UCA, UCG, Кристина и AGC. Само L стереоизомер изглежда естествено в протеини. Това не е от съществено значение за човешкото хранене, тъй като той се синтезира в организма от други метаболити, включително глицин. Серин първо е получена от копринени протеини, особено богат източник, през 1865 г. Името му произлиза от латинското коприна, sericum. Serineand #39; s структура е създадена през 1902. Въз основа на хидроксилна група серин е класифициран като полярна аминокиселина.
Биосинтеза на серин започва с окисление на 3-phosphoglycerate до 3-phosphohydroxypyruvate и надн. Редуцираща amination на този кетон, последвана от хидролиза дава серин. Серин hydroxymethyltransferase катализира обратими, едновременни преобразувания на L-серин глицин (ретро aldol разцепване) и 5,6,7,8-tetrahydrofolate на 5,10-methylenetetrahydrofolate (хидролиза).
Серин играе важна роля в каталитична функция на много ензими. Това е доказано да се появят в активен сайтове химотрипсин, трипсин и много други ензими. Газове на така наречените нерв и много вещества, използвани в инсектициди са показали да действа чрез комбиниране с остатък от серин в активната мястото на ацетилхолин естераза, инхибиране на ензима напълно. Acetylcholineesterase ензим разгражда ацетилхолин, невротрансмитер, който се освобождава на нервните и мускулните кръстовище с цел да се позволи на мускулите или орган да се отпуснете. В резултат на инхибиране на ацетилхолин е че ацетилхолин изгражда и продължава да действа така, че всяко нервните импулси се предават непрекъснато и мускулни контракции не спират.
Като съставна част (остатъците) от протеини своята страна верига могат да преминават О, свързани glycosylation, които могат да бъдат функционално свързани с диабет. Това е една от трите аминокиселини остатъци, които обикновено се фосфорилизират от киназа по време на клетка сигнализация в еукариоти. Фосфорилиран серин остатъци често са наричани phosphoserine. Серин протеази са често срещан тип протеаза.
Аминокиселините l-серин играе важна роля в каталитична функция на много ензими. Аминокиселините l-серин е доказано да се появят в активен сайтове химотрипсин, трипсин и много други ензими. Газове на така наречените нерв и много вещества, използвани в инсектициди са показали да действа чрез комбиниране с остатък от серин в активната мястото на ацетилхолин естераза, инхибиране на ензима напълно. Acetylcholineesterase ензим разгражда ацетилхолин, невротрансмитер, който се освобождава на нервните и мускулните кръстовище с цел да се позволи на мускулите или орган да се отпуснете. В резултат на инхибиране на ацетилхолин е че ацетилхолин изгражда и продължава да действа така, че всяко нервните импулси се предават непрекъснато и мускулни контракции не спират. Аминокиселини, l-серин използва като биохимични реактив и хранителни добавки, l-серин се използва за биохимични изследвания, организация култура средно подготовка, медицина използват за аминокиселини на храненето медицина, хранителна добавка.
Използва като биохимични реактив и хранителни добавки; Използва в биохимичните изследвания, организация културална среда подготовка, лекарство, използвано за аминокиселини на храненето медицина.
Хранителна добавка:
1. за биохимични реагент и хранителните добавки.
2. хранителна добавка, в козметиката като добавка за храненето на кожата.
3. достъпни за биохимичните и хранителни изследователски цели, но също така може да се използва
като синтетични пръстен серин суровини

Ние се гордеем с нас като един от водещите l-серин производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни l-серин с разумна цена от нас.

Запитване