Екстракт от червена боровинка

Екстракт от боровинка (боровинка macrocarpon L.) притежават естествени стягане, тя съдържа PACs, които пречат на сцепление от бактерии на лигавицата на пикочните пътища. Екстракт от червена боровинка се използва за предотвратяване на стомашни язви и стоматологичните заболявания. Въведение: Боровинка (боровинка macrocarpon...

Информация за продукта

Екстракт от боровинка (боровинка macrocarpon L.) притежават естествени стягане, тя съдържа PACs, които пречат на сцепление от бактерии на лигавицата на пикочните пътища. Екстракт от червена боровинка се използва за предотвратяване на стомашни язви и стоматологичните заболявания.

ProductName

Екстракт от червена боровинка

Част от растение, използвано

плодове

Червена боровинка за произход

Северна Америка

Спецификация

OPC 5 % - 40 % UV/BL-РАЗПЕНВАЩ/HPLC

Пакет

25 кг/барабан

Въведение:
Боровинка (боровинка macrocarpon L.) роден в североизточната Северна Америка (Източна Канада, Източна САЩ, Южна в Северна Каролина на голяма надморска височина). Боровинки се отличават от техните изключително кисел вкус, поради тяхната ниска захар и високо съдържание на киселина. Боровинки са богати на лимонена, ябълчна, хининова и други киселини. Те съдържат флавоноиди, Антоцианини, ellagic киселина и витамин с. Поради тяхното съдържание на танин плодове притежават естествени стягане. Последните изследвания подкрепя идеята, че боровинки съдържат вещества, които пречат на сцепление на E coli и други бактерии на лигавицата на пикочните пътища.
Установено е, че червена боровинка може да изсече върху кожата рак проценти и се отпуснете и отваряне на кръвоносните съдове, andquot; анти-adhesionandquot; механизъм на действие, намерени в cranberry PACs също може да помогне предотврати определени бактерии от Придържайки се към стомаха и устата, с последици за предотвратяване на стомашни язви и стоматологичните заболявания.
Това зрънце е естествено натъпкан с полифеноли (много силни антиоксиданти) и особено проантоцианидини (PACs). За разлика от повечето други растения и плодове, богати на полифеноли, които съдържат тип Б PACs като грозде и зелен чай боровинки съдържа само тип PACs. Тази особеност е източник на извънредно силата на боровинки, като PACs А са единствените, които имат анти бактериален дейност. Тази дейност е получен чрез уникален анти адхезионни свойства: бактерии не кука и са естествено andquot; зачервена awayandquot; от тялото.
AFSSA (френски FDA) признати през 2004 г., че дневен прием на 36 мг боровинки PACs А на ден помогна да ограничи сцепление на някои бактерии (E.Coli) на пикочните пътища, като по този начин ограничаване на риска от инфекции на пикочните пътища. По-новите проучвания доказват ролята на PACs А на пептична язва профилактика и други бактерии, свързани с инфекции.
36 mg PAC от BL-Разпенващ = 72 mg PAC чрез HPLC
36 mg PAC от BL-Разпенващ = 144 мг PAC от Бате Смит
Химически червена боровинка PACs са нестабилни с тенденция да се полимеризира при температури над 41o F и чрез окисление. Следователно, по-лесно усвоима димери и Тримери трябва да остане добре защитени от топлина и въздуха по време на обработката. Тези малки молекули и PAC метаболити са отговорни за bioactivity на екстракти, червена боровинка, която произвежда против сцепление ефект срещу E.coli в пикочните пътища.
Спецификация:
5 % ~ 50 % Proanthocyanidin от UV, 1 %-10 % PAC от BL-Разпенващ
Предимства:
1. УТИ защита, предотвратяване и лечение на инфекции на пикочните пътища
2. ограничаване на кожата рак проценти
3. пептична язва профилактика
4. отпуснете и отварят кръвоносните съдове
5. устата хигиена, зъбен кариес
6. силен антиоксидант
Възможни противопоказания
Есен 2004 препоръчва повишено внимание от Комитета по безопасност на лекарствените средства, Обединеното кралство агенция, занимаващи се с наркотиците на безопасността, пациентите, приемащи варфарин не се пие сок от червена боровинка, след неблагоприятни ефекти (като повишена честота на синини) са докладвани, вероятно в резултат от наличието на салицилова киселина роден полифенол, богати на растения като червена боровинка. Обаче през 2006 г.-8, няколко ревюта на случай доклади и пилотни проучвания не са успели да потвърдят този ефект, колективно посочва няма статистически значимо взаимодействие между дневната консумация на червена боровинка 250 мл сок и варфарин в общото население. Доказано е, че един ген (VKORC1, CYP2C9) промяна варфарин чувствителност. Този ген може да допринесе за синини чувствителност в резултат на боровинки за носители на гена. Няколко възможни случаи на варфарин взаимодействие с червена боровинка са били докладвани.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите блатна екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни cranberry екстракта с разумна цена от нас.

Запитване