Борова кора екстракт

Обща употреба: борова кора екстракт 1. Борова кора екстракт се използва за намаляване на риска и тежестта на сърдечно-съдови заболявания, инсулт, висок холестерол и обръщение проблеми. 2. борова кора екстракт се използва в хранителни лечение на разширени вени и отоци, което е подуване в тялото поради течност...

Информация за продукта

Обща употреба: борова кора екстракт
1. борова кора екстракт се използва за намаляване на риска и тежестта на сърдечно-съдови заболявания, инсулт, висок холестерол и обръщение проблеми.
2. борова кора екстракт се използва в хранителни лечение на разширени вени и отоци, което е подуване в тялото поради задържане на течности и теч на кръвоносните съдове.
3. артрит и възпаление са също така подобрени в изследвания, използващи борова кора екстракт, както и неудобно симптоми на предменструален синдром и менопауза.
4 OPCs в борова кора екстракт се препоръчват за различни заболявания на очите, които са причинени от увреждане на кръвоносните съдове, като диабетната ретинопатия и макулна дегенерация.
5. борова кора екстракт се препоръчва за подобряване на здравето и гладкост на кожата, включително щети, причинени от прекомерно излагане на слънчева светлина.
6. борова кора екстракт е използвано за анти-стареене и превантивни грижи, както и добавка.

Име на продукта

Борова кора екстракт

Част от растение, използвано

Кора

Спецификация

Procyanidine95 % UV

Пакет

25 кг/барабан

Пайн кора OPCs помогне витамин C, за да работят по-добре в мозъка да ефективно синтезира невротрансмитери norepinephirine, допамин и серотонин. В допълнение OPC също увеличава АЗОТЕН ОКСИД и подобряват микро-циркулацията в мозъка и може да помогне за подобряване способността за учене и памет чрез своите ефекти като невротрансмитер. Последните проучвания показват, че добави, за да бъдат свързани с разпределението на допамин. Чрез ефективно синтезирането на невротрансмитерите, борова кора помощ за поддържане на здравословен мозъчната функция.
Пайн кора OPCs защита срещу свободните радикали щети, предложи да бъде основна причина за процеса на стареене. Антиоксидантен ефект е 50 пъти по-голяма от тази на витамин С и д. Голямото предимство на тези молекули е, че те са взети клетъчните мембрани и защита срещу вода и мазнини разтворими свободни радикали. Белоглава Barkand #39; s OPC има превъзходно свободните радикали продухване дейност поради способността му да защита срещу вода и мазнини разтворим свободни радикали и осигурява невероятна защита на клетките срещу свободните радикали. Скорошно изследване показа, че OPC от борова кора за улавяне на хидроксилни свободни радикали, потиска производството на свободни радикали, потискат вредните ефекти на ензими (напр. хиалуронидаза, колагеназа, elastase и т.н) които могат да разрушават съединителната тъкан структури.
Последните изследвания показват OPC от борова кора екстракт да капан липиди пероксиди и свободните радикали, значително забави появата на липидната пероксидация, обвързване на свободно желязо молекули да се предотврати желязо индуцирана липидната пероксидация.
Пайн кора OPCs е показан да инхибира ангиотензин 1-конвертиращия ензим (АСЕ) - много същия ефект като ACE инхибитор лекарства, използвани при регулиране на кръвното налягане. Данните сочат, че OPC добавки е ефективен при намаляване на систоличното кръвно налягане в леко хипертензивни пациенти.
Пайн кора OPCs защита мазнини и холестерол от окисляване, намалявайки артериална увреждане, което води до сърдечни заболявания. OPCs също е доказано по-ниски нива на холестерол, свие отлагания в артериите, инхибира агрегацията, и ин витро проучвания установили, че борова кора екстракт модулирани освобождаването на азотен оксид, които дилатация диаметъра на кръвоносните съдове и има сърдечно защитно свойство. Проантоцианидини в борова кора екстракт също така помогне за укрепване на стените на кръвоносните съдове.
Борова кора екстракт може да бъде ефективен за забавяне ретинопатия, постепенното почивката на ретината в очите. Лица с атеросклероза (натрупване на мастни отлагания в артериите), диабет или други условия, които увеличават вероятността за увреждане на малките кръвоносни съдове в очите са по-вероятно да има сериозни визия проблеми в резултат на увреждане на кръвоносните съдове. Изследванията при здрави доброволци показват, че приемът на 200 мг на ден от OPCs значително подобрен визуален спектакъл в тъмно и след отблясъци тестове. Редица европейски изследвания са показали, че OPCs от борова кора, значително подобрение на симптомите при пациенти с Диабетна retinopathies, maculopathies и други визуални дисфункции
Окисляване щети причинява най-видимите признаци на стареене на кожата ни. Чрез предотвратяване на тази щета, кожата ще останат младите търсят. Един от начините да се постигне това е да се намалят вредните ефекти на ултравиолетовата (UV) светлина. Слънцезащитни продукти са включени разнообразни антиоксиданти с намерение, че те ще предотврати нд увреждане на кожата. Част от процеса на стареене е влошаването на състоянието на кожата от elastase ензим, който се освобождава с възпалителния отговор. OPCs специално блокира elastase, по този начин поддържане на целостта на еластин. Друг основен бенефициент на защитни действия от борова кора е колаген, най-богатата протеин в тялото. Колагенът е отговорен за поддържането на целостта на andquot; земята вещество, andquot; базов източник в функционални течности, слуз накладки и съединителните тъкани като сухожилията, сухожилията, хрущялите и най-важното, кръвоносните съдове накладки. Това е силно уязвими за атаки от свободните радикали, и редица discomforting и обезценяват процеси са свързани с унищожаването му. Има доказателства, показващи, че борова кора екстракт може да подкрепи за предотвратяване на унищожаването на колаген.
Последните открития публикувани в списанието на клинично и прилагат тромбоза/Hematosis шоу значителният симптом намаляване на Хроничната венозна недостатъчност (CVI) при пациенти след допълване с борова кора екстракт. Според проучването борова кора е по-ефективен в намаляването на Едем (оток на крака) здраво телета, промени в кожата, болка по време на ходене и подуване на крайниците в сравнение с Daflon, която е комбинация от diosmin и хесперидин често се предписват лекарство се използва за лечение на CVI.
Близо половин милион души в САЩ развиват язви на краката поради CVI. Ако остане нелекуван, крака и глезена подуване може да доведе до опасни заболявания като тромбоза на дълбоките вени (DVT). Предишни изследвания са показали борова кора екстракт да бъдат ефективни в насърчаване подобрена циркулация и помага за предотвратяване на свързани с пътуване DVT. Като разширени вени spider вени се развие ако оток е оставен непречистени.
Показания: борова кора екстракт
1. Антиоксидантите играят ключова роля за ремонт и защита на клетките в тялото. Те защитават срещу свободните радикали, които са вредни странични продукти на обмяната на веществата и експозиция на замърсители на околната среда. Свободните радикали се смята, че допринасят за стареене, както и твърде тежки заболявания, включително сърдечно-съдови заболявания и рак. Общи антиоксиданти са витамини A, C, E и минерал селен. Изследователите наричат групата на антиоксиданти намерени в бор кора екстракт oligomeric проантоцианидини, или OPCs за кратко. OPCs (също посочен като ПКЯ) са някои от най-мощните антиоксиданти наличен.
2. много изследвания са били проведени върху OPCs и борова кора екстракт. Във Франция борова кора екстракт и OPCs са били строго тествани за безопасност и ефективност, и борова кора екстракт е регистриран медикамент. Борова кора екстракт е доказано че съдържат мощен антиоксидант.
Функция: борова кора екстракт
1 като борова кора екстракт помага да се ограничи свободното radicalspotentially вредни химикали, които са
произведени по време на разпределението на храни в тялото.
2. предотвратяване и лечение на състояние, известно като хронична венозна недостатъчност
3. проантоцианидини (или полифеноли) в борова кора екстракт помощ водят вени и други кръвно
съдове от изтичане.
4. борова кора екстракт има противовъзпалителни ефекти или има благотворен ефект върху кръвообращението.
5. борова кора екстракт може да намали лепкавост на тромбоцити, също така е установено, че свиват кръвоносните съдове и повишаване притока на кръв.
6. от унищожаването на бактериалните нашественици и раковите клетки на препращане сигнали в мозъка.
7. борова кора екстракт засяга продукцията на NO в белите кръвни клетки, наречени макрофаги--клещи клетки, които се изхвърля не да унищожи навлезе бактерии, вируси и ракови клетки.
8. борова кора екстракт е от полза за имунната система, борова кора екстракт подтиска
производство на не (азотен оксид) и по този начин ограничава обезпечение вреди, произтичащи от имунната система атаки срещу вирусни и бактериални нашественици. Превишение не е бил свързан с възпаление, ревматоиден артрит и болест на Алцхаймер.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите борова кора екстракт, производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни борова кора екстракт с разумна цена от нас.

Запитване