Екстракт от невен

Продукт въвеждане име на продукта: Екстракт от невен цвете, лутеин място на произход: Жейянг, Китай (континентален) част използва: цвете вид: червеникаво оранжево жълто фин прах добив тип: спецификация на екстракция с разтворител: лутеин 5 % - 80 % лутеин 20 % / 4 % 20 % / 8 % 20 % / 1,2 % HPLC / UV Въведение:...

Информация за продукта

Продукта Въведение
Име на продукта: Екстракт от невен цвете, лутеин
Място на произход: ZheJiang, Китай (континентален)
Част използва: цвете
Външен вид: Червеникаво оранжево жълто фин прах
Тип на екстракция: Екстракция с разтворител
Спецификация: Лутеин 5 % - 80 % лутеин 20 % / 4 % 20 % / 8 % 20 % / 1,2 % HPLC / UV
Въведение:
Невен цвете е годишна билка с оранжев цвят. Лутеинът е първо били открити в невен цвете венчелистчета от Швейцария. Той съществува като and #39; esterifiedand #39; форма и обикновено е известен като лутеин естер. Лутеинът естер произлиза от невен цветя, който е богат, безопасен и естествен източник на лутеин.
Невен (известен също като невен officinalis) е не само красиво цвете, но естествен лекарство за много условия. Невен е сега поставен в книгите на рака и противоракови лекува, тъй като има антисептични, противовъзпалителни и анти-бактериални свойства. Невен е също може да помогне при лечение на рани. Той е отличен за лечение на изгаряния, ужилвания и импетиго (заразна кожна инфекция). То също е чудесно за лечение на брадавици, мазоли и мазоли. Цветя също се използват при лечението на редица кожни условия от екзема на варикозни язви.

Име на продукта

Екстракт от невен цвете

Част от растение, използвано

Цвете

Спецификация

Лутеин 5 % - 80 % UV/HPLC

Пакет

25 кг/барабан

Цветовете са жълто до оранжево и листата има лепкави усещане за тях. То също е добра дъжд лекар. Ако цветята са затворени в ранната сутрин, ще вали този ден. При бране на цветя, трябва да изберете само в яркото слънце и в средата на деня. Най-добрият месец да вземем Невен е през август.
Невен може да бъде пиян от свежи цветя и листа или направени в чай с помощта на сухи цветя. Най-лесният начин да се използва Невен е в чай. В този случай вие ще изсъхне само цветя и използвайте цветята, за да направи чай за Невен е невен, годишна билка. Произход в Мексико, в момента в Китай #39; s Хъйлундзян, Дзилин, Вътрешна Монголия, Синдзян, Юнан и други места са широкомащабни култивиране.
Ние произвеждаме всички суровини, използвани в невен засаждане база от Синцзян. Ендемични почва и леки условия, което прави невен с бърз растеж, дълъг период на цъфтеж, висока доходност и с добро качество, осигуряване на стабилно снабдяване със суровини, производство на висока доходност, ниски производствени разходи
Функция
Защита на зрението, му попречи да слиза. Защита на жълти мембрана в ретината, инхибира макула lutea от дегенерация и замъглено зрение. Анти-окисление, потискат вредните свободни радикали от формиране. Защита на ретината, поглъщат голямо количество синя светлина, която влиза нашите очи.
Лутеинът са по-ниски дегенерация пигмент плътност, ограничаване на честотата на катаракта.
Анти-окисление, инхибира активността на активен кислород получени свободни радикали.
Инхибира артерия стена от удебеляване и артериална емболия, отсече окисление на LDL холестерол, забавяне атеросклероза.
Antitumous ефект, потиска гърдата карцином, карцином на простатата, ректален рак, рак на кожата и др.
Супер обикновени естествено пигмент, силни Тониращи мощност, ниска доза, светъл цвят на цвят.
Лутеинът е един вид на смесени каротеноиди, включително зеаксантин и cryptoxanthin. Тя е естествен оцветител, пигмент и антиоксидант със стабилна, сигурна и надеждна ефект. Основните функции са катоследва:
(1) Насърчаване на здравословна на очите и кожата чрез намаляване на риска от макулна дегенерация, подкрепящи функции, нормалното око и защита на ретината чрез блокиране на вредни синя светлина.
(2) Премахване на свободни радикали, защитава човешкото тяло от вреда?? подобряване на имунитета, предпазва кожата от вредните слънчеви Рей.
(3) предотвратяване кардиопатия и рак.
(4) издържа атеросклероза.
Приложение:
Лутеинът има характеристики, като естествени, храненето и многофункционални. Той широко се използва в храна, продукти за здраве, козметика, фармацевтични и фуражи добавка.
(1) Прилага в хранителната област, тя се използва главно като хранителни добавки за оцветител и хранителни вещества.
(2) Прилага във фармацевтичната област, тя се използва главно в продуктите за грижа на визия за облекчаване на зрителна умора, намаляване честотата на AMD, retinitispigmentosa (RP), катаракта, ретинопатия, късогледство, поплавъците и глаукома.
(3) Прилага в козметиката, тя се използва главно за избелване, против бръчки и UV защита.
(4) Прилага в фуражна добавка, тя се използва главно в фуражна добавка за кокошки носачки и таблица домашни птици за подобряване на цвета на яйчен жълтък и пилешко. Направи голяма търговска стойност риби повече attactive като сьомга, пъстърва и зрелищни риба.
Лутеинът прах приложни в областта на храните, като един вид на естествен оцветител Добавяне на обувки за стоки; Лутеинът прах приложни в здравето продукт поле, лутеин може replenishes nourients за очи и защита на ретината; Лутеинът прах приложни в областта на козметиката, лутеин се използва за намаляване възраст пигмент на Хо


Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите невен екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни невен екстракт с разумна цена от нас.

Запитване