Екстракт от розмарин

Розмаринът е кръвоносната и nervine стимуланти, които освен за тонизиращо и успокояващо effect екстракт от розмарин има върху храносмилането, екстракт от розмарин се използва когато психологическо напрежение е налице. Розмаринът е полезно за банален диспепсия, главоболие или депресия, свързани със слабост...

Информация за продукта

Розмаринът е кръвоносната и nervine стимуланти, които освен за тонизиращо и успокояващо effect екстракт от розмарин има върху храносмилането, екстракт от розмарин се използва когато психологическо напрежение е налице. Розмаринът е полезно за банален диспепсия, главоболие или депресия, свързани със слабост. Външно масло от розмарин може да се използва за облекчаване на мускулни болки, ишиас и невралгия. Съставките на розмарин действа като стимулант за циркулация на скалпа и космените фоликули и по този начин могат да бъдат полезни при лечение на преждевременна плешивост.

Име на продукта

Веселин екстракт

Част от растение, използвано

Листа

Спецификация

Rosmarinic киселина 5 % 、10 % 、20 % 、30 %
Carnosic acid5 %-10_%

Пакет

25 кг/барабан

Ursolic киселина е един вид естествен triterpenoids, който е за дейността на седативни, Анти възпалителни, антибактериално, устойчивост на диабет, язва, антитуморна намаляване на мазнините в кръвта, повишаване на имунната се бори. Ursolic киселина също има funcion на очевидни антиоксидант, така че той се използва широко като медицина, козметика суровини и храни емулгатор.
Ursolic киселина, също така известен като urson, prunol и malol е pentacyclic тритерпеноид съединение и извлечени от листа от розмарин (Rosmarinus officinalis Linn.). Ursolic киселина естествено се представя в голям брой вегетариански храни, билки и други растения, като мента листа, Бъз цветя и боровинка.
Функциите на Carnosic киселина:
1) храните промишленост високо-ефективни антиоксидант антибактериални ограничават отглеждането на дебелото черво bacillus и Staphylococcus aureus
2) фармацевтични и здравни грижи индустрия намаляване активността на хиалуронидаза, тогава държа хиалуронова киселина живот за дълго време в епидермална клетка Antineoplastic против хепатит, защитава черния дроб от damnification против нефрит против тромб platelet-агрегация освежаващ, укрепване на паметта, подобряване на щам и хиперсомния анти-депресант
3) козметичната промишленост Intensify constringency, както и загуба на тегло премахване лунички, засилване на еластичността на кожата и бавното стареене ускори кръвообращението на скалпа подобряване phalacrosis, намаляване на пърхот и украсявам коса стимулиране коса и нокти расте
1. древните са били добре запознати с екстракт от розмарин, която имаше репутация за засилване на паметта. Екстракт от розмарин е ароматна билка исторически използвани в подкрепа на психическо жизненост.
2. розмарин екстракт е кръвоносната и nervine стимулант, който има успокояващ ефект върху храносмилането. И съставки на екстракт от розмарин действа като стимулант за циркулация на скалпа и космените фоликули.
Приложение
1. модерни ден билкари я използват като антисептик за лечение на грип, вируси и настинки; смята се, че може да помогне на по-ниска кръвна захар и повишаване на кръвното налягане. Тя се използва за заболяване, свързано с жлъчния мехур и черния дроб.
2. Той съдържа редица потенциално биологично активни съединения, включително антиоксиданти като carnosic киселина, която може да пази мозъка от свободните радикали, намаляване на риска от инсулти.
3. Той помага да се отпуснете мускулите, включително гладката мускулатура на храносмилателния тракт и матката. Поради това свойство може да се използва за успокояване на храносмилателната разстройства и облекчаване на менструални спазми.
4. това може да се използва като освежаващ тонер и стягащо, добри за лечение на умора при менопаузата.
5. тя се използва предимно в козметиката, особено за продукти за коса. Тя се използва за предотвратяване на пърхот, изплакнете да се облекчи руса коса и балсам за коса, всички. Смесете си шампоан с розмарин инфузия за лечение загуба на коса при менопаузата.
6. тя има възхитителен, бор аромат парфюм. Тя може да се добавя към потпури, или съхраняват в помещението да отблъсне молците.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите розмарин екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да закупите екстракт от розмарин насипно състояние с разумна цена от нас.

Запитване