Goji Бери екстракт

Китайски Wolfberry екстракт се извлича от китайски Wolfberry (goji зрънце в китайското произношение), която е ярко оранжево червени Бери, която идва от един храст, ' s роден в Китай и неговите основен елемент е Wolfberry полизахариди. В Азия wolfberry е бил изяден от поколения в...

Информация за продукта

Китайски Wolfberry екстракт е извличам fromChineseWolfberry (goji зрънце в китайското произношение), която е ярко оранжево червени Бери, която идва от храст thatand #39; s роден в Китай и неговите основен елемент е Wolfberry Polysaccharide.In Азия, wolfberryhasbeen, изяден за поколения с надеждата да живеят по-дълго.
С течение на времето хората са usedChinesewolfbeffyto лечение на много общи здравни проблеми като диабет, високо кръвно налягане, температура и проблеми свързани с възрастта очите. Goji плодове се консумират сурови, варени или сушени (като стафиди) и се използват в билкови чайове, сокове, вина и лекарства.

Име на продукта

Goji Бери екстракт, екстракт от wolfberry

Част от растение, използвано

Плодове

Спецификация

Полизахариди: 10 %-50_%

Giji Бери сок

Пакет

Goji Бери екстракт прах 25kg/барабан
Goji berry сок 220 кг/барабан

Wolfberry: През юни - ноември те трябва да бъдат събрани в партиди, бързо се разпространява на тръстика захарна тръстика, не повече от 3 см дебелина, 1,5 см обикновено необходимо, поставени в сянка суха кожата набръчкана, а след това Обелете излагане на трудно, към стъбло когато плътта е мек и след това изсушени.
Wolfberry листа: пролетта до началото на лятото бране, Почистване и използване, когато са пресни. Съставки: wolfberry съдържа бетаин (betane), атропин (атропин), hyoscyamine (gyoscyamine).
Wolfberry полизахариди: wolfberry полизахарид е водно - разтворими полизахариди, е основната активна съставка в китайски wolfberry, относителна молекулна маса на 68-200, стана горещо изследвания у нас и в чужбина. Сред тях LBP имуномодулиращи и антитуморна ефекти са от най-проучен. Е имало много изследвания показват, че wolfberry полизахариди стимулира имунната, против стареене, против рак, свободни радикали събиране на боклук, Анти-умора, Анти-радиация, черния дроб, защита и подобряване на репродуктивната функция и т. н. Бетаин: химично наименование е 1-carboxy - N, N, N-триметил aminoethyl лактон, в химичната структура, подобна на аминокиселина, принадлежащи към четвъртични амониеви алкални вещества. Бетаин е един от wolfberry плодове, листа, стъбло главно алкалоиди. Wolfberry на липидния метаболизъм или анти мастни чернодробната функция е причинено главно поради съдържа бетаин, който действа като метил група донор ин виво. Wolfberry бетаин е ограничен изследвания на процеса на вътрешни измереното съдържание извличане и ролята на китайски wolfberry растителна физиологичните аспекти (засилено сол толеранс) изследвания, няколко проучвания за ефикасността на фармакологичните wolfberry бетаин.
ПИГМЕНТ: Wolfberry пигмент се намира в Goji плодове от всички видове на оцветяване материя, wolfberry семена е важно физиологично активна съставка. Включително - каротин, лутеин и други цветни материали. Wolfberry съдържат каротеноиди са много важни лекарствени стойност. Много изследвания са показали, че wolfberry семена пигменти с подобрени имунната функция, предотвратяването и потушаването на тумори и предотвратяването на атеросклерозата и други ефекти. Каротин пигмент е основната активна съставка на wolfberry, има важни физиологични функции като антиоксидант и синтетичен витамин А прекурсори. Тя има значителна роля в имунната функция.
Lycium chinense е тоник билка с история на почти 2000 години на употреба на лекарствения продукт в Китай, и се смята за насърчаване на дълъг живот. Lycium chinense се използва за ясна визия, укрепване на бъбреците, възстановяване на сперма и подхранват черния дроб. Плодът е един от най-популярните тоници, използвани в китайската билкова медицина, предпазва черния дроб от щети, причинени от излагане на токсини. Тя се използва за лечение на захарен диабет, световъртеж, нощна емисии и болки в гърба и краката.
Исторически легенди
Tang ера, тя се казва, че един ден, Западните търговци дойде чрез пътя на коприната, остана в кръчмата по време на вечерта, видях една млада жена смъмри Старецът. Бизнесмени се приближи и попита: andquot; Защо ли да победи стария човек като този? andquot; Млада жена заяви: andquot; аз съм обучение Моят внук, itand #39; s никой от вашите business.andquot; Те бяха изненадани. Оказа се, че тази жена е повече от 200 години, старецът е деветдесет години. Той отказал да се съобразят с правилата на семейството--като билкови, така той prematured очи dimed. Бизнесмени попита съвети за тайната на дълголетието. Предвид сърцето си искрени, жената им казал, че тя е wolfberry сезони.
Процес
Wolfberryfruit — — сухо — — брашно (40mesh) — — Extractwithpurifiedwater — — центрофугиране — — концентрира — — пречистване-— Spraydrying — — 80meshsieve — — опаковки — — Detectphysicalandchemicalindicators — — съхранение


Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите goji Бери екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни goji Бери екстракт с разумна цена от нас.

Запитване