Екстракт от маслинови листа

Маслини, известен също като китайски маслини, тъй като Плодът е зелена е обявен. Маслини плодове са богати на калций и витамин С, има голяма печалба за хората. Това е един вид вечнозелено дърво, роден в Китай. маслините трябва да се култивира 7 години, зрял период по принцип около октомври всяка година. Маслинови листа...

Информация за продукта

Маслини, известен също като китайски маслини, тъй като Плодът е зелена е обявен. Маслини плодове са богати на калций andvitamin C, има голяма печалба за хората. Това е един вид вечнозелено дърво, роден в Китай. маслиново трябва tocultivate 7 години, зрял период по принцип около октомври всяка година. Екстракт от маслинови листа от olivetree, дейност съставка е Oleuropein и Hydroxytyrosol, широко използвани за храна, лекарства, медицински продукт и козметика, имат силни антиоксидантни, отпуснете съдови гладкомускулни, понижават кръвното налягане и антиканцерогенно действие.

Име на продукта

Маслиново leaf extract

Част от растение, използвано

Листа

Спецификация

Oleuropein10 %-60_%
Hydroxytyrosol 5 % - 20 %

Пакет

25 кг/барабан

Естествени маслинови листа и маслинови листа екстракти (ОЛЕ), сега се продават като анти-стареене, Имуностимулатори и дори антибиотици. Биоанализите supportits антибактериални, противогъбични и противовъзпалителни ефекти на лабораторно ниво. Течен екстракт, направени директно от пресни маслинови листа екстракт от наскоро опит международно внимание, когато е доказано, че имат антиоксидантен капацитет почти двойно зелен чай и 400 % по-високи от витамин с.

Маслиново екстракт Hydroxytyrosol има мощни антиоксидантни свойства. След Галски киселина hydroxytyrosol се смята за един от най-мощните антиоксиданти. Капацитетът му кислород радикална абсорбцията е десет пъти по-висока от зелен чай и два пъти по-висока от CoQ10.
Маслини, листа и пулпа от маслини съдържат малко нива на hydroxytyrosol.
Проучванията показват, че ниска доза на hydroxytyrosol намалява последиците от страничния дим индуцирана оксидативния стрес при плъхове.
1. инхибиране на растежа на всеки вирус, бактерии, гъбички и протозои и ги убива.
2. предотвратяване на появата на настинки, грип и редица вируси, дрожди, гъбички и мухъл проблеми, бактериални инфекции и паразити.
3. мощни ефекти на анти-инфекциозни заболявания.
4. като смъртоносен за някои ракови клетки въз основа itand #39; s общи имунната повишаване свойства.
5. да бъдеш полезен за лечение на опортюнистични инфекции, свързани с ХИВ
6. понижаване на кръвното налягане, увеличаване на притока на кръв в коронарните артерии, облекчаване на аритмии, предотвратяване на втвърдяване на артериите.
7. подобряване на авто имунни нарушения
Приложение
1.Broad-спектър антимикробна активност: тя има добър ефект върху инфекциозните и злокачествени микро-организми. Екстракт от маслинови листа осигурява битка с микроби безопасно и ефективно лечение. Проучването също доказа, че Екстрактът от човешкото тяло само атака патогени и симбиотични чревни бактерии, които са безвредни, което е нейната друго предимство освен изкуствени антибиотик.
2. укрепване на имунната система: някои лекари успешно използва маслиново листо екстракт медицински необясними заболявания, като хронична умора синдром и фибромиалгия лечение на пациенти. Това може да бъде резултат от директна стимулация на имунната система.
3. сърдечно-съдови заболявания: екстракт от маслинови листа може да намали артериална неудобството, причинено от неадекватни поток, намаляване на високо кръвно налягане и инхибиране на окисление на холестерола.

Функция:
1. Oleuropein на маслиново листо екстракт се използва за премахване на вируси.
2. маслиново листо екстракт oleuropein може да попречи на втвърдяване на артериите.
3. като важен медицински raws маслиново листо екстракт може да се използва за понижаване на кръвното налягане.
4. като антиоксидант ефективно маслиново листо екстракт oleuropein може да попречи на втвърдяване на артериите.
5. маслиново листо екстракт oleuropein може да увеличи притока на кръв в коронарните артерии, облекчаване на аритмии.
6. при повишаване на имунитета и подобряване автоимунно разстройство., маслиново листо екстракт oleuropein играе важна роля.
7. маслиново листо екстракт oleuropein се използва за анти-diabetes.anti-вирус, Анти-бактерии, против гъбички и против протозоа.

1. медицина
За производство на терапевтични вируси, бактерии, протозои, паразити и болести, причинени от кръвосмучещи насекоми и други нови наркотици, нови лекарства и лечение на настинки.
2. здравословна храна
Маслиново leaf extract главно употреба като хранителна добавка, за регулиране на имунитет.
3. кожата грижи
Високи нива на маслиново листо екстракт се използва главно за грижа за кожата продукти, могат да защитават клетките на кожата от UV увреждане, ефективно да поддържа кожата мека и еластична, да помогне на кожата, ефекта на подмладяване на кожата. Microherb високо съдържание на oleuropein 80 % от продукти за грижа за кожата специално за проектирането на нейните високо активни съставки, светлина в цвят, много подходящ за козметични формулиране.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите маслиново листо екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да закупите на насипни маслинови листа екстракт с разумна цена от нас.

Запитване