Екстракт от бяла върба кора

Семейството на върба включва редица различни видове широколистни дървета и храсти роден в Европа, Азия и някои части на Северна Америка. Някои от най-известни са бяла върба/европейски върба (Salix alba), черна върба/върба (Salix nigra), пляскане върба (Salix...

Информация за продукта

Семейството на върба включва редица различни видове широколистни дървета и храсти роден в Европа, Азия и някои части на Северна Америка. Някои от най-известни са бяла върба/европейски върба (Salix alba), черна върба/върба (Salix nigra), пляскане върба (Salix fragilis) лилаво върба (Salix purpurea) и плачеща върба (Salix alba). Върба кора, продавани в Европа и в Съединените щати обикновено включва комбинация от кората от бяло, лилаво и пляскане върби.

Име на продукта

Екстракт от бяла върба кора

Част от растение, използвано

Кора

Спецификация

Салицин 10 % - 90 % HPLC

Пакет

25 кг/барабан

Бяла върба кора (плачеща върба) има дълга история на употреба за намаляване на висока температура и болка. То също е използван за лечение на възпаление от древните египтяни. Native американците се смята, че са пропити върба кора в чай като средство за облекчаване на треска. Повече от 100 години, салицин неговата активна съставка е идентифициран. Бяла върба кора е източник на салицин и други Салицилати съединения, които са сходни по структура с аспирин (ацетил салицилова киселина). Кората на бялата върба е източник на салицин и други Салицилати - съединения, които са сходни по структура с аспирин (ацетил салицилова киселина). Native американците се смята, че са използвали земята върба кора и кора, потопен в продължение на чай като лекарствените лек за всичко от облекчаване на болката на трески. Днес бяла върба кора често се използва като естествена алтернатива на аспирин - един от най-честата употреба на хранителни добавки е като допълнение за загуба на тегло.
Бяла върба се намира в някои части на Европа и Азия. Екстракт от бяла върба кора е била използвана като лекарство за стотици години. Бяла върба кора екстракт съдържа салицин, който тялото преобразува в салицилова киселина и има същия ефект върху тялото като аспирин без нито една от страничните ефекти. В действителност белия Уилоу екстракт от кората е основата за синтезиране на аспирин. История на използването на бяла върба кора отива до 500 г. пр.н.е, когато древните китайски лечители започва да го използвате за контрол на болката. Native американците също открива стойността на върбата за облекчаване на болката от главоболие и ревматизъм и намаляване fevers.
Салицин (C13H18O7) е алкохолна бета-гликозид. Той е тясно свързан химически с аспирин и има много подобни действие в човешкото тяло. Използва като обезболяващо и преди, във ветеринарната практика, като горчив стомашен, антиревматично и аналгетик.
Ползите от бяла върба кора екстракт днес са, че това е противовъзпалителни, редуктор по свинете, обезболяващо, против ревматични и стягащо. По-конкретно тя помага за облекчаване на главоболие; помага за облекчаване на болката, свързана с възпалителни заболявания като ревматизъм, артрит и синдром на карпалния тунел; и помага за контролиране на трески.
Проучванията показват, че ако се чувствате по-добре, вие сте по-вероятно да искате да се придържате към вашата загуба на тегло план и поради това, бяла върба кора може да помощ във вашата диета цели.
Върба кора се използва за облекчаване на болката и намаляване на възпалението, и има достатъчно доказателства, че е ефективна като аналгетик и противовъзпалително. Изследователите вярват, че химическите салицин, намерени в върба кора, е отговорен за тези ефекти. Въпреки това проучванията са установили няколко други компоненти на върба кора, които имат антиоксидантни, намаляване на треска, антисептични и имунната повишаване свойства. Някои проучвания показват върба е толкова ефективен, колкото аспирин за намаляване на болка и възпаление (но не треска), както и в много по-ниска доза. Изследователи теоретизира, че може да се дължи на другите съединения в билката. Необходими са още изследвания.
1. тя има същия ефект върху тялото като аспирин без нито една от страничните ефекти.
2. срещу възпалението, облекчаване на треска, аналгетик, облекчаване остра и хронична болка, включително главоболие, гърба и болка във врата, мускулни болки и менструални спазми.
3. против ревматизъм и функция на constringency, стягащо, контрол на артрита. Някои артрит страдащите като бяла върба кора са имали намалява подуването и възпалението и в крайна сметка увеличена мобилност, в гърба, колената, бедрата и други стави.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите бяла върба кора екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват по-голямата бяла върба кора екстракт с разумна цена от нас.

Запитване