Екстракт от зелено кафе на зърна

Екстракт от зелено кафе на зърна е произхождащи от Европа и е стандартизиран до повече от 99 % хлорогенна киселина. Хлорогенна киселина е комбинирани настоящето в кафето. Което отдавна е известно, както си полезни свойства. Тази активна съставка akes зелено кафе на зърна отличен представител да абсорбира безплатно...

Информация за продукта

Екстракт от зелено кафе на зърна е произхождащи от Европа и е стандартизиран до повече от 99 % хлорогенна киселина. Хлорогенна киселина е комбинирани настоящето в кафето. Което отдавна е известно, както си полезни свойства. Тази активна съставка akes зелено кафе на зърна отличен представител за усвояване на свободните кислородни радикали; Освен, че помага да се избегне хидроксилни радикали, и двете, които допринасят за деградация на клетки в тялото. Зелени кафе на зърна имат силна полифеноли, които действат за намаляване на свободните кислородни радикали в тялото, но това е стандартизирана за повече от 99 % Cholorgenic киселина, диетични полифенол, който помага за регулиране на обмяната на веществата. Резултатите от теста показват, зелено кафе на зърна са повече от два пъти скоростта на кислород радикална абсорбцията способност в сравнение с екстракти от зелен чай и гроздови семена.

Име на продукта

Екстракт от зелено кафе на зърна

Част от растение, използвано

Плодове

Спецификация

40 % - 50 % хлорогенна киселини
Кофеинът 5 %, 10 %

Пакет

25 кг/барабан

Екстракт от зелено кафе на зърна е вещество, което произлиза от непечен зелено кафе на зърна. Екстрактът съдържа многобройни полифенолни съединения като хлорогенна киселина. Тези съединения са били открити да притежава мощни антиоксидантни свойства. Непечен зелено кафе на зърна са много по-добър източник на антиоксиданти, отколкото печено кафе на зърна.

Екстракт от зелено кафе на зърнасе прави от непечен зелен фасул Coffea Arabica l, чиито хранителни вещества не са били унищожени и хранителната стойност е по-висока от печено кафе. Зелени кафе на зърна има силни антиоксидантни и мазнини натрупване, подтиска свойства.
Антиоксидантите в екстракт от зелено кафе на зърна са известни катохлорогенна киселини. Той действа като отслабване и здраве насърчаване на вещество.
Хлорогенна киселина е доказано, че имат антагонистични ефект върху глюкозния транспорт и също така е установено, че значително да забави усвояването на глюкозата от тънките черва. Изследвания са установили хлорогенна киселина намалява риска от диабет тип II, понижава кръвното налягане и се бори с възпалението. Екстракт от зелено кафе на зърна също е чудесно за спортни формулировки, защото тя може да работи за стимулиране на производството на кортизон и адреналин в тялото води до повишена издръжливост. Някои изследвания показват, това може дори да защитите срещу заболявания като сърдечно-съдови заболявания чрез запазване здрави артерии.На Rongsheng в зелено кафе на зърна екстракт е водоразтворим, която позволява добавянето му в напитки.

1. хлорогенна киселина, отдавна познат като антиоксидант с потенциални противоракови дейност, забавя също освобождаването на глюкоза в кръвообращението след хранене.
2. екстракт от кафе на зърна може да намали нивото на one'sblood захар, потискат апетита, понижават кръвното налягане и намали нива на висцералните мазнини
3. кафе на зърна екстракт е полезно в борбата срещу свободните радикали в тялото ни, които могат да увредят нашите клетки и да допринесе за заболявания като сърдечно-съдови заболявания. Резултатите от теста показват, зелено кафе на зърна са повече от два пъти скоростта на кислород радикална абсорбцията способност в сравнение с екстракти от зелен чай и гроздови семена.
4. кафе на зърна екстракт може да действа като ефективно болкоуспокояващо средство особено за мигрена лекарства

Основни функции
1. хлорогенна киселина, отдавна познат като антиоксидант с потенциални противоракови дейност, забавя също освобождаването на глюкоза в кръвообращението след хранене.
2. lower oneand #39; sblood ниво на захар, потискат апетита, понижават кръвното налягане и намаляване на нивата на висцералните мазнини.
3. полезни в борбата срещу свободните радикали в тялото ни, които могат да увредят нашите клетки и да допринесе за заболявания като сърдечно-съдови заболявания. Резултатите от теста
показа зелено кафе на зърна е повече от два пъти скоростта на кислород радикална абсорбцията способност в сравнение с екстракти от зелен чай и гроздови семена.
4. действа като ефективно болкоуспокояващо средство особено за мигрена лекарства;
5. намаляване на риска от диабет.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите зелено кафе на зърна екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни зелено кафе на зърна екстракта с разумна цена от нас.

Запитване