Huperzine Serrata екстракт

Описание: Huperzine А е доказано добри лекарства, лицензирани за лечение на болестта на Алцхаймер, включително водещи антихолинова sterase наркотици физостигмин и tacrine. Huperzine А подобряване на ученето и паметта при мишки, по-добре от tacrine. За разлика от физостигмин и tacrine Huperzine A...

Информация за продукта

Описание/Контрол:
Huperzine А е доказано добри лекарства, лицензирани за лечение на болестта на Алцхаймер, включително водещи антихолинова sterase наркотици физостигмин и tacrine. Huperzine А подобряване на ученето и паметта при мишки, по-добре от tacrine. За разлика от физостигмин и tacrine Huperzine А актове специално за болка в мозъка, а не болка, срещат никъде другаде в тялото, т.е. далеч по-малко се губи на неподходящи ефекти. За разлика от физостигмин и tacrine Huperzine А не изглежда да се свързва с рецептори в централната нервна система, която може да доведе до нежелани странични ефекти. Последствията от последните 10-12 пъти по-дълго отколкото физостигмин и tacrine (до 8 часа).

Име на продукта

Huperzia serrataextract

Част от растение, използвано

Цялата билка

Спецификация

1-98 % Huperzine

Пакет

25 кг/барабан

* Huperzia serrata (TCM = Чиан Ceng Ta/Джин Бу Хуан) е растение, известно като firmoss, който съдържа
acetylcholinesterase инхибитор huperzine а. То е широко разпространени борсата като nootropic и като хранителна добавка.
* Този вид е роден в Китай, Индия и Югоизточна Азия.
* Huperzine А е обратимо acetylcholinesterase инхибитор и NMDA рецепторен антагонист,
преминава кръвно - мозъчната бариера. 2013 г. мета-анализ установи, че huperzine А може да е ефикасна в
подобряване на когнитивните функции, глобални клинични статут и дейности на ежедневния живот за хората с болестта на Алцхаймер.
* Huperzine А също така се продава като хранителна добавка с претенции за способността му да се подобри
памет и психическо функция. Huperzine А също може да има възможна роля в лечението на

Huperzine е вещество, извлечено от едно растение, наречено китайски клуб Мос (Huperzia serrata). В традиционната китайска медицина китайски клуб Мос отдавна се използва за намаляване на възпалението и да изострят паметта. Продавани като хранителна добавка, huperzine А е обикновено изтъквани като лечение за Alzheimerand #39; s болест.
Huperzine А се извлича от huperzia serrata. Това е acetylcholinesterase inhibititor и NMDA рецепторен антагонист. Структурата на комплекса на huperzine А с acetylcholinesterase е бил определен от ренгенова кристалография.
За няколко години, А Huperzine е изследвани като възможното лечение на заболявания, характеризиращи се с невродегенерация – особено Alzheimerand #39; s болест. Въпреки че някои изследвания подсказва, той може да бъде полезно, доказателства като цяло не е достатъчно за да се препоръчва за употреба като лекарство убедителен, и малко е известно за неговата безопасност.
[Употреби за Huperzine A]
Huperzine А е установено да действа като инхибитор на холинестеразата, тип лекарство, използвано за предотвратяване на разбивка на ацетилхолин (дадено химично вещество от съществено значение за ученето и паметта).
Не само се използва като лечение за Alzheimerand #39; s болест, huperzine, А е също каза да засили ученето и паметта и да предпазва от свързани с възрастта намаляване на когнитивните способности.
В допълнение huperzine А понякога се използва за повишаване на енергийната, увеличи бдителността, както и помощ при лечение на миастения гравис (автоимунно заболяване, което засяга мускулите).
Huperzine А също така се продава като хранителна добавка с претенции за способността му да се подобри паметта и психическо функция.
[Ползите от Huperzine A]
Докато изследванията на последиците за здравето от huperzine, А е доста ограничен, наблегнато #39; s някои доказателства, че huperzine, А може да предложи някои обезщетения. ТукИ #39; s погледнете някои основни заключения от наличните изследвания:
1) Alzheimerand #39; s болест
2) памет аксесоар

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите huperzine serrata екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни huperzine serrata екстракт с разумна цена от нас.

Запитване