Екстракт от гъбата Рейши

Ганодерма Здравец също така известен като Линг-жи (китайски) която е виолетово кафяви гъбички с дълга дръжка, кафяви спори и ветрилообразни капачка с лъскава, покрита с лак външен вид. Ганодерма Здравец расте на разлагаща се дърво или дърво пънове, предпочитайки дървото на японски слива, но също така намерени на дъб. ...

Информация за продукта

Ганодерма Здравец също така известен като Линг-жи (китайски) която е виолетово кафяви гъбички с дълга дръжка, кафяви спори и ветрилообразни капачка с лъскава, покрита с лак външен вид. Ганодерма Здравец расте на разлагаща се дърво или дърво пънове, предпочитайки дървото на японски слива, но също така намерени на дъб. Гъбата е роден в Китай, Япония и Северна Америка, но се отглежда в други азиатски страни. Отглеждането на Ганодерма Здравец е дълъг, сложен процес.

Име на продукта

Екстракт от Рейши гъби

Част от растение, използвано

Въздушна част

Спецификация

Polysaccharide10 %-50_%

Пакет

25 кг/барабан

Ганодерма блестящ екстракт може да притежава някои анти-тумор, имуномодулиращи дейности, подкрепени от някои проучвания на полизахариди, терпени и други биологично активни съединения, изолирани от плодното органи и mycelia от тази гъба. Механизмите, чрез които Ганодерма Здравец екстракт може да засяга рак са неизвестни и може да целева различни области на развитието на рака: потискането на ангиогенезата (образуване на артериалните съдове в тумора) причиненаот цитокини, явно изразена цитотоксичност, инхибиране миграция на раковите клетки и метастази и предизвикване и засилване на апоптоза на туморните клетки.
Не може да се изключи вариация между препарати и потенциални отрицателни странични ефекти. Ганодерма lucidumand #39; екстрактите могат да бъдат адаптогенни антиалергични и против хипертония поради наличието на triterpenes. Освен тези свойства Ганодерма Здравец екстракт е установено да бъдат противовъзпалителни, антивирусни, анти-паразитни, anti-гъбест, Антидиабетични, Анти-хипотензивни и защита на черния дроб. Ганодерма Здравец също установи да потиска тромбоцитната агрегация и за понижаване на кръвното налягане, холестерола и кръвната захар.
Ганодерма блестящ екстракт може да действа като стабилизатор на кръвното налягане, антиоксидант, аналгетично, бъбреците и нервните тоник. Тя е била използвана в предотвратяване бронхит и сърдечно-лечение и при лечение на високи триглицериди, високо кръвно налягане, хепатит, алергии, химиотерапия поддръжка, поддръжка на ХИВ и умора и височинната болест.
1) Ганодерма/Рейши гъби, известен също като Линг-жи (китайски), показа в последните проучвания да бъдат полезни за здравето на сърцето, включително нормален холестерол, кръвно налягане и кръвоносна система поддръжка. Ганодерма/гъбата Рейши съдържа високо количество на полизахариди, които са от съществено значение за правилното функциониране на имунната система
2) Ганодерма/Рейши гъби се използва като тоник и успокоително. Според традиционната китайска медицина Рейши е бил смятан за andquot; оздравее heart.andquot; Рейши е сърдечно тоник, който поддържа нормалното кръв и кислород поток към сърцето
3) Ганодерма/Рейши е един от най-ценените растения в китайски фармакопея.
Рейши е бил използван за над хиляди години като чудотворно средство за различни заболявания от травматични рани, възпаления, язви в различни
1. противоракови дейност
2. подобряване на имунната система: (бронхит и астма, назална алергия, херпес сексуални заболявания и ХИВ инфекция) 3. Сърдечно-съдовите заболявания: (високо кръвно налягане и намаляване на тромбоцитите буца)
4. за защита на функцията на черния дроб (хронична и остра хепатит лечение)
5. поддръжка на нервната система and
6. против стареене
1. гъбата Рейши екстракт се използва за лечението на обща отпадналост и слабост, астма, безсъние и кашлица;
2. гъбата Рейши
Екстрактът е известен като еликсир на живота от древни времена и е рядък и traditioal китайска медицина в Китай
3. гъбата Рейши екстракт също може да се запази плам, укрепване на физиката, имат розови непосредствено, Анти сенилни. Удължават живота, лечението на туберкулозно заболяване.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите гъбата Рейши екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни Рейши гъби екстракт с разумна цена от нас.

Запитване