Екстракт от гъбата Рейши

Чат сега
Информация за продукта

Ганодерма Здравец също така известен като Линг-жи (китайски) която е виолетово кафяви гъбички с дълга дръжка, кафяви спори и ветрилообразни капачка с лъскава, покрита с лак външен вид. Ганодерма Здравец расте на разлагаща се дърво или дърво пънове, предпочитайки дървото на японски слива, но също така намерени на дъб. Гъбата е роден в Китай, Япония и Северна Америка, но се отглежда в други азиатски страни. Отглеждането на Ганодерма Здравец е дълъг, сложен процес.

Име на продукта

Екстракт от Рейши гъби

Част от растение, използвано

Въздушна част

Спецификация

Polysaccharide10 %-50_%

Пакет

25 кг/барабан

Ганодерма блестящ екстракт може да притежава някои анти-тумор, имуномодулиращи дейности, подкрепени от някои проучвания на полизахариди, терпени и други биологично активни съединения, изолирани от плодното органи и mycelia от тази гъба. Механизмите, чрез които Ганодерма Здравец екстракт може да засяга рак са неизвестни и може да целева различни области на развитието на рака: потискането на ангиогенезата (образуване на артериалните съдове в тумора) причиненаот цитокини, явно изразена цитотоксичност, инхибиране миграция на раковите клетки и метастази и предизвикване и засилване на апоптоза на туморните клетки.
Не може да се изключи вариация между препарати и потенциални отрицателни странични ефекти. Ганодерма lucidumand #39; екстрактите могат да бъдат адаптогенни антиалергични и против хипертония поради наличието на triterpenes. Освен тези свойства Ганодерма Здравец екстракт е установено да бъдат противовъзпалителни, антивирусни, анти-паразитни, anti-гъбест, Антидиабетични, Анти-хипотензивни и защита на черния дроб. Ганодерма Здравец също установи да потиска тромбоцитната агрегация и за понижаване на кръвното налягане, холестерола и кръвната захар.
Ганодерма блестящ екстракт може да действа като стабилизатор на кръвното налягане, антиоксидант, аналгетично, бъбреците и нервните тоник. Тя е била използвана в предотвратяване бронхит и сърдечно-лечение и при лечение на високи триглицериди, високо кръвно налягане, хепатит, алергии, химиотерапия поддръжка, поддръжка на ХИВ и умора и височинната болест.
1) Ганодерма/Рейши гъби, известен също като Линг-жи (китайски), показа в последните проучвания да бъдат полезни за здравето на сърцето, включително нормален холестерол, кръвно налягане и кръвоносна система поддръжка. Ганодерма/гъбата Рейши съдържа високо количество на полизахариди, които са от съществено значение за правилното функциониране на имунната система
2) Ганодерма/Рейши гъби се използва като тоник и успокоително. Според традиционната китайска медицина Рейши е бил смятан за andquot; оздравее heart.andquot; Рейши е сърдечно тоник, който поддържа нормалното кръв и кислород поток към сърцето
3) Ганодерма/Рейши е един от най-ценените растения в китайски фармакопея.
Рейши е бил използван за над хиляди години като чудотворно средство за различни заболявания от травматични рани, възпаления, язви в различни
1. противоракови дейност
2. подобряване на имунната система: (бронхит и астма, назална алергия, херпес сексуални заболявания и ХИВ инфекция) 3. Сърдечно-съдовите заболявания: (високо кръвно налягане и намаляване на тромбоцитите буца)
4. за защита на функцията на черния дроб (хронична и остра хепатит лечение)
5. поддръжка на нервната система and
6. против стареене
1. гъбата Рейши екстракт се използва за лечението на обща отпадналост и слабост, астма, безсъние и кашлица;
2. гъбата Рейши
Екстрактът е известен като еликсир на живота от древни времена и е рядък и traditioal китайска медицина в Китай
3. гъбата Рейши екстракт също може да се запази плам, укрепване на физиката, имат розови непосредствено, Анти сенилни. Удължават живота, лечението на туберкулозно заболяване.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите гъбата Рейши екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни Рейши гъби екстракт с разумна цена от нас.

Запитване