Екстракт от джинджифил

Джинджифил, подземни стъбла или коренище, на растението Zingiber officinale е бил използван като лекарство в Азия, индийски и арабски билкови традиции от древни времена. В Китай, например, джинджифил е бил използван за подпомагане на храносмилането и лечение на стомашно разстройство, диария и гадене за повече от...

Информация за продукта

Джинджифил, подземни стъбла или коренище, на растението Zingiber officinale е бил използван като лекарство в Азия, индийски и арабски билкови традиции от древни времена. В Китай например, джинджифил е бил използван за подпомагане на храносмилането и лечение на стомашно разстройство, диария, гадене и повече от 2000 години. От древни времена джинджифил също е бил използван да помогне за лечение на артрит, колики, диария и сърдечни заболявания.
В допълнение към тези лекарствени употреби джинджифил продължава да се оценяват по света като важен готварски подправки и се смята, че да помогне на обикновена настинка, грипоподобни симптоми, главоболие и дори болезнено menstual периоди. Роден в Азия, където използването му като кулинарна подправка обхваща най-малко 4400 години, джинджифил расте в почвата на плодородна, влажна, тропическа.

Име на продукта

Екстракт от джинджифил

Част от растение, използвано

Корен

Спецификация

Gingerol5 %-20_%

Пакет

25 кг/барабан

Джинджър е подправка, която се използва за готвене и е също така консумира цяло като деликатес или медицина. То е подземно стъбло на растението джинджифил, Zingiber officinale. Растението джинджифил има дълга история на култивиране, като произхождащи от Азия и се отглежда в Индия Югоизточна Азия, Западна Африка и Карибите. Действителното име Джинджър е корен джинджифил. Въпреки това тя е обикновено се нарича като джинджифил, смисълът е добре известно.
Екстрактът от сух джинджифил е смес, която има много ефективни компоненти, включително сух джинджифил същност масло, както и gingerol (gingiberol, zingiberone и shogaol, и т.н.)
Тя има много физиологични функции и efficacies като понижаване на кръвните липиди, понижаване на кръвното налягане, омекотяване на кръвоносните съдове, предотвратява миокарден инфаркт, профилактика и лечение на cholecysitis и камъни в жлъчката, облекчаване и премахване на стомашни болки страда от gastroduodenul язва, лечение на обикновена настинка, понижаващи се претегля и премахване andquot; сенилен plaqueandquot;. Той също така притежава специални ефикасността на облекчаване на морска болест и carsick.
Екстракт от джинджифил е широко използван като важна подправка, както и храносмилателната помощ за леки стомаха разстроен, тя може да се използва за да помогне за предотвратяване или лечение на гадене и повръщане, свързани с морска болест, бременност и рак на химиотерапия. В допълнение тя може да се използва за да помогне за лечение на артрит, колики, диария и болест на сърцето
Джинджифил екстракт Gingerols е едно с мощни противоракови свойства. В полза на gingerol е способността му за борба с рака и насърчаване на рак клетки апоптоза (клетъчна смърт). Някои хора са добавили в техните сок гладно режим за достъп до тази подправка по-често. Относително азиатски населението консумира повече джинджифил в диетата като част от подправки, добавени в техните ястия.
2, функция:
* Лечение на гадене, настинки, coughsdyspepsia и колики,
* Намаляване на болката от артрит
* Кръв изтъняване и холестерол понижаващи свойства (болест на сърцето лечение)
* Лечение на диария, диабет
* Анти-cancerAnti-бактериални
3, приложения:
1. приложи в полето "здравословни храни", се използва широко в хранителни добавки индустрия, която може да се добавя в млечните продукти, напитки, продукти за здравеопазването, сладкиши, студени напитки, желе, хляб, мляко и т.н.;
2. прилага в козметичните поле, това е един вид на естествени екстракти водоразтворим полимер с sntiphlogistic
стерилизация ефект. Така че тя може да се използва като нов тип на високо хидратиращ вместо глицерин;
3. прилага във фармацевтичната област, е суровият материал на нова традиция медицина, която често се добавя в бъбреците продукти.
4. освобождаване на гадене и повръщане симптомите се случи в carsickness, бременност, postoperation.
5. укрепване на червата движение, насърчаване на кръвообращението, лечението на диспепсия, запек, diarrheaand други стомашно-чревни заболявания.
6. инхибиране синтеза на простагландин, лечение на ревматоиден артрит и hyperosteogeny.
7. намаляване на тромбоцитите лепкавост и натрупване за подобряване сърдечно-съдовите заболявания.
8. анти-оксидант, ефективно премахване на свободните радикали;
9. с функцията на пот и облекчаване на умора, слабост, анорексия и други симптоми;
10. насърчаване на апетит, уреждане на разстроен стомах;
11. анти-бактериални, облекчаване на главоболие, виене на свят, гадене и други симптоми.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите джинджифил екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни джинджифил екстракт с разумна цена от нас.

Запитване