Екстракт от Гарциния Камбоджа

ботанически-екстракт-билков-допълнително

Информация за продукта

Гарциния Камбоджа екстракт прах е калциева сол на лимонената киселина (HCA), която се получава от воден екстракт от Гарциния Камбоджа плодове. Тя е на прах, нетоксични, безвкусен, без мирис и установено, че са много ефективни билкови заместник за контролиране на затлъстяването и холестерол от инхибира липогенеза в тялото ни.

Гарциния Камбоджа (той е наричан също Тамаринд плодове) е тропически плодове, отглеждани в Индонезия. Той съдържа богата калций, фосфор, желязо, тиамин, Рибофлавин и ниацин. Активните съставки на нейните лимонената кора е лимонената киселина (HCA) който намалява апетита и предпазва организма от съхранение на храна като мазнини. Но Гарциния Камбоджа екстракт хапчета са добавки, не лекарства. Ефективността му лекарствени винаги е спорна.


Име на продукта

Екстракт от Гарциния Камбоджа

Част от растение, използвано

Плодове

Страна на произход

Индия

Спецификация

HCA 40 % - 60 % HPLC

Пакет

25 кг/барабан

Екстракт от Гарциния Камбоджа е прах, нетоксични, безвкусен, без мирис и е установено, да бъде много ефективни билкови заместник за контролиране на затлъстяването и холестерол, като инхибира липогенеза в тялото ни. Гарциния Камбоджа е била използвана от хиляди години в Ориента като хранителна добавка. Той се използва като потискащи апетита и да инхибира абсорбцията и синтез на мазнини, холестерол и триглицериди.

Гарциния Камбоджа е относително нов-ъгъл към редиците на Западна билколечение, но е била използвана от хиляди години в Ориента като хранителна добавка. Той се използва като потискащи апетита и да инхибира абсорбцията и синтез на мазнини, холестерол и триглицериди. С други думи това е хранителна помощ.

Гарциния Камбоджа, малък или среден размер дърво със закръглена корона и хоризонтални ordropping клонове, отглеждани в на вечнозелени гори на Западна Южна Индия и SriLanka. Листата са тъмнозелени и блестящи, елипсовидна и abovate. Плодовете са като pumpkinand на размера на портокал.
Плодовете са ядливи, но твърде кисел да се консумират сурови. Те са известни като Malabartamarind.

Гарциния Камбоджа се оценяват на месести кожата, който е бил използван от време
незапомнени в Travencore къри и като проститутка храна вкус от народа на Южна India.This предвижда към ястия, приятен, сладко кисел вкус. Освен това го ефект provokessatiety и удовлетворение.

Лимонената киселина (HCA) е производно на лимонена киселина, която се намира в разнообразие от тропически растения, включително Гарциния Камбоджа и хибискус subdariffa.
Биологични ефекти
Лабораторни и животински проучвания на HCA са показали резултати, които показват потенциал за модулация на липидния метаболизъм. Въпреки това клинично проучване показа, че HCA няма никакъв ефект от гледна точка на загуба на тегло или редукция на мастна тъкан. Мета-анализ, публикуван през 2010 г. разкри, че стомашно-чревни нежелани ефекти са два пъти по-вероятно за потребителите на лимонената киселина.
Химични свойства
Един изомер на HCA, известна като (2S 3R)-HCA, потиска панкреаса алфа амилаза и чревни алфа-Глюкозидаза, водещи до намаляване на въглеводородния ин витро. В едно проучване в Зукър плъхове, които са генетично предразположени към затлъстяване екстракт от Гарциния Камбоджа съдържащи HCA показа, че високи дози води до значително потискане на epididymal натрупването на мазнини, но също имаше висока тестисите токсичност. Обаче това проучване е била критикувана поради възможно замърсяване на HCA използват и различни недостатъци дизайн.

1. приложени в хранителната област, Гарциния Камбоджа екстракт лимонената киселина се добавя в видове напитки, алкохолни напитки и храни като функционални хранителна добавка;

2. прилага в областта на здравето продукт, Гарциния Камбоджа екстракт лимонената киселина е широко добавя в различни видове здравни продукти като добавка за отслабване.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите Гарциния Камбоджа екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни Гарциния Камбоджа екстракт с разумна цена от нас.

Запитване