Екстракт от черен ориз

Какво е черен ориз? Черен ориз и Zimi са от трева растителна ориз култивиране на дългосрочните характеристиките на даден вид е в редки видове ориз, лепкав ориз, спадащи към категорията. Черен ориз вид Mohei хранително богати, черната перла и цар на света метра в репутация...

Информация за продукта

Какво е черен ориз?
Черен ориз и Zimi са от трева растителна ориз култивиране на дългосрочните характеристиките на даден вид е в редки видове ориз, лепкав ориз, спадащи към категорията. Черен ориз вид Mohei хранително богати, черната перла и цар на света метра в репутация. В древен Китай, известен като Gongmi черен ориз с протеин, мазнини, въглехидрати, витамини B, витамин Е, калций, фосфор, калий, магнезий, желязо, цинк и други хранителни вещества, богати на хранителни вещества; Втвърдяване тялото слабост, световъртеж, hyphemia, бяла коса, заболяване на очите, възпаление на кръста и коляното болка и апатия на крайниците; Предотвратяване на рак.


Име на продукта

Екстракт от черен ориз

Част от растение, използвано

Семена

Спецификация

Органични и конвенционални
Черен ориз екстракт anthocyanin10 %-25_%
Черен riceprotein
Черен ориз пигмент
Черен ориз устойчиви нишесте

Пакет

25 кг/барабан

Черен ориз (известен също като purple ориз) е набор от видове ориз на вида Oryza sativa L., някои от които са лепкав ориз. Сортове, които включват, но не са ограничени до индонезийски черно и тайландски Жасмин черен ориз. Черен ориз е висока хранителна стойност и е източник на желязо, витамин Е и Антиоксидантите (повече от в боровинки). Трици корпуса (най-отдалечените слой) на черен ориз съдържа един от най-високите нива на антоцианиново антиоксиданти открити в храните. Зърното е подобна сума на фибри като кафяв ориз и кафяв ориз, има мек, вкусен вкус. В Китай черен ориз се твърди че е добре за бъбреците, стомаха и черния дроб. Черен ориз има дълбок черен цвят и обикновено се превръща Дийп Пърпъл, когато варени. Неговата тъмно лилав цвят е главно поради неговото антоцианиново съдържание, което е по-висока от теглото от този на други цветни зърна. Той е подходящ за приготвяне на каша, десерт, торта традиционен китайски черен ориз или хляб. Юфка, направени от черен ориз също са били произведени.

Черен ориз е кафяво или черно, питателна и има високи хранителни и лекарствени стойност, черен ориз има дълги отглеждане история, която е била Китай #39; s древни и редки ориз сорт. Екстракт от черен ориз се извлича от черен ориз, който съдържа богата антоцианин. Anthocyanin е един вид на вода-разтворим пигмент, който може да се трансформира от хлорофил и принадлежи към флавоноиди на фенолни съединения. Това е често да се намери в растителните тъкани. В природата има повече от 300 различни антоцианини. Цветът на антоцианиново се влияе от много фактори като ниска температура, аноксия и недостиг на фосфор.

Какво е функциите на екстракт от черен ориз?
1. черен ориз екстракт има функция за премахване на свободните радикали;
2. Improvs храненето на сърдечния мускул и намаляване консумация на миокарда кислород;
3. черен ориз екстракт може да повлияе на очевидни инхибира образуването на атеросклероза.
4. неутрализира свободните радикали, елиминира петънца, подобрява сърдечно-съдовите заболявания.
5. естествен антиоксидант.
6. естествено пигмент.
7. устойчиви мутации функция за намаляване образуването на канцерогенни фактор
8. черен ориз екстракт има противовъзпалителни ефекти, които може да бъде предотвратена, включително възпаление, включително артрит и подуване.
Където доза черен ориз екстракт се прилагат към?

1. прилага в хранителната област, то също може да се използва като хранителна добавка и оцветител;
2. прилага в козметичните поле, anthocyanidin се използва главно като антиоксидант, предотвратяване на UV радиация.
3. прилага в областта на здравето продукт, черен ориз екстракт anthocyanidin капсула снабдяване нов начин за лечение на атеросклеротични сърдечносъдови заболявания;

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите черен ориз екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да закупите на насипни черен ориз екстракт с разумна цена от нас.

Запитване