Екстракт от боровинка

Екстракт от боровинка (боровинка Myrtillus L.) които съдържат антоцианини подобрява микроциркулацията и регенерация на ретината лилаво за здрави зрението. Екстракт от боровинка предотвратява макулна дегенерация и катаракта, той се използва за съдово заболяване. Боровинка екстракт Латинска име: боровинка...

Информация за продукта

Екстракт от боровинка (боровинка Myrtillus L.) които съдържат антоцианини подобрява микроциркулацията и регенерация на ретината лилаво за здрави зрението. Екстракт от боровинка предотвратява макулна дегенерация и катаракта, той се използва за съдово заболяване.
BilberryExtract
Латинска име: боровинка Myrtillus L.
Molecularformula:C27H31O16
Molecularweight:611.53
CAS:84082-34-8
EINECS:281-983-5
Чистота: външен вид: purpleredpowder
Екстракция тип: течна екстракция

Име на продукта

Екстракт от боровинка

Част от растение, използвано

Плодове

Спецификация

Anthocyanidins 25 % UV,
Антоцианини/Anthocyanosides 36 % HPLC

Пакет

25 кг/барабан

Въведение:
Боровинка (боровинка Myrtillus L.) е многогодишно, декоративно храст, който често се срещат в различни климат в влажни гори и moorlands, особено в субарктичен региони на света като в Швеция, Финландия и др. Гъста нивата на антоцианини на боровинка подкрепят и защитават колаген структури в кръвоносните съдове на очите, осигуряване на силни, здрави капиляри, които носят жизненоважни хранителни вещества за очите мускулите и нервите.
Боровинка отдавна е средство за бедните визия и andquot; нощен blindness.andquot;. Клиничните изпитвания потвърждават че даде устно подобрява визуално точността при здрави хора и може да помогне на тези с очни заболявания като ретинит, пигментозен, глаукома и късогледство. По време на Втората световна война британските кралски военновъздушни сили пилотите яде боровинка резервати преди нощен мисии като помощно средство за нощно виждане. Боровинка работи чрез подобряване на микроциркулацията и регенерация на ретината лилаво, вещество, необходимо за добро зрение.
Боровинка се използва във връзка със съдови и кръвни заболявания и показва положителни ефекти при лечение на разширени вени, тромбози и ангина.
Предимства:
1. подобряване на циркулацията на очите и да помогне с напрежение в очите и зрителната острота
2. лечение на очни заболявания, катаракта, глаукома, кръвоизлив на очни дъна /
3. сделка с ретината смущения, ден и нощ слепота, късогледство и пигментна пигментозен
4. лечение на нарушения в кръвообращението, разширени вени и други венозни и артериални проблеми
Функция:
1. боровинка е богат източник на anthocyanosides, съединения притежават мощни антиоксидантни свойства, които могат да защитят капиляри от свободните радикали, защото капилярно увреждане е основен фактор в редица заболявания като диабет, ретинопатия, глаукома, катаракта и очни заболяване, наречено macularDegeneration.
2. Anthocyanosides също могат да допринасят за образуването на съединителна тъкан чрез техните защитни реакции на синтеза на колаген и поправка и, по този начин, може да alsoImprove съдови обращение.
3. боровинка също съдържа витамин С, което е още един антиоксидант.
Приложение:
1. лечение на нарушения в кръвообращението, разширени вени и други венозни и артериални проблеми. Подобряване на циркулацията на очите и да помогне с напрежение в очите и зрителната острота.
2. лечение на очни заболявания, катаракта, глаукома, кръвоизлив на очни дъна /. Справяне с нарушения в ретината, ден и нощ слепота, късогледство и пигментна пигментозен.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите боровинка екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да закупите екстракт от боровинка насипно състояние с разумна цена от нас.

Запитване