Astragalus екстракт

Astragalus екстракт се извлича от корените на Astragalus Membranaceus в семейството на грах. Astragalus p.e е известен също като мляко фий корен (отнасящи се до astragalus видове, които растат в Съединените щати) и huangqi. Част от растението се използва като лекарство е четвъртата седем години стар сух...

Информация за продукта

Astragalus екстракт се извлича от корените на Astragalus Membranaceus в семейството на грах.
Astragalus p.e е известен също като мляко фий корен (отнасящи се до astragalus видове, които растат в Съединените щати) и huangqi. Част от растението се използва като лекарство е четвъртата седем годишно изсушен корен, събрани през пролетта и есента.
Astragalus p.e е адаптоген, тоест, тя има балансиращ ефект върху телесни функции. Astragalus p.e се използва от практикуващи традиционната китайска медицина за укрепване и тонус bodyand #39; s общата жизненост, подобряване на храносмилането, както и подкрепа на далака. Изследвания потвърждават astragalus p.e съдържа лекарство активни съединения, включително полизахарид, който стимулира имунната система.

Име на продукта

Astragalus екстракт

Част от растение, използвано

Корен

Спецификация

Полизахариди 3-98 %
Astragaloside 98 %

Пакет

25 кг/барабан

Astragalus корен екстракт е голям род от около 3000 вида билки и малки храсти, принадлежащи към семейство бобови Fabaceae и подсемейство Faboideae. Това е най-големият род растения по отношение на видове. Родът е роден в умерени райони на северното полукълбо.
Cycloastragenol има подобна химическа структура с тази на молекулата на Astragaloside IV, но това е по-малък and значително повече бионаличност, позволяващи по-ниски дози, за да бъдат взети. Тя вече се използва като имуностимулант поради способността си да увеличи разпространението на Т лимфоцитите. Обаче това е нейната изключителни анти-стареене свойства, които са от нарастващия интерес към научната общност. Cycloastragenol стимулира ремонт на увреждане на ДНК чрез активиране на telomerase nucleoprotein ензим, който катализира синтез и растежа на Теломерният ДНК. Теломерите са направени от тънки нишки и са открити на върховете на хромозомите.
Поддържане на тяхната стабилност позволява клетки за да избегне replicative стареенето и неопределен разпространение отвъд и #39; Hayflick limitand #39;. Теломерите се скъсят с всеки цикъл на клетъчното деление, или когато са подложени на оксидативен стрес. До сега това е било неизбежно механизъм на стареенето.
Какво е функциите на Astragalus екстракт?
1. проучвания са документирали, че Astragalus повишава активността на няколко вида на белите кръвни клетки и увеличава производството на антитела и интерферон, тялото собствени естествени анти-вирусен агент.
2. подобряване на имунитета.
3. it е първа класа билка за поддържане на здрава имунна система.
4. като имунната система тоник астрагал той помага на организма да се пребори с външните патогени, които могат да влязат в контакт с.
5. го по този начин директно подкрепя белия дроб и далака органите в тялото. С подкрепа на тези органи, енергия, получена от храните и въздуха се увеличава.
6. cardial дейност на изчерпани сърцето, хипотензивни дейност, диуретик дейност, седативен ефект, имунитет подобрител
Какво ще кажете за приложения на Astragalus екстракт?
1. фармацевтичните неща.
2. функционални храни и хранителни добавки.
3. животински продукти и продукти от домашни птици.
4. разтворими напитки.
5. в сърцето цереброваскуларни аспект, тя може да инхибират тромбоцитната агрегация намаляване на кръвния вискозитет и коагулация, отпускат гладката мускулатура, разширяване на Мозъчно-съдови, намаляване на съдовото съпротивление, подобряване на кръвообращението, особено подобряване микроциркулацията, може също да инхибира образуването на arterialthrombosis.


Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите astragalus екстракт, производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни astragalus екстракт с разумна цена от нас.

Запитване