Екстракт от гроздови семена

Въведение: Гроздови семки е богат в олигомери Procyanodolic комплекси (OPC), който е мощен антиоксидант. Освен ултра богат potence от над 20 пъти по-висока от витамин със също е 50 пъти по-добър от витамин е. Той помага за укрепване на имунната система, а също и забавяне...

Информация за продукта

Въведение:
Гроздови семки е богат в олигомери Procyanodolic комплекси (OPC), който е мощен антиоксидант. Освен ултра богат potence от над 20 пъти по-висока от витамин със също е 50 пъти по-добър от витамин е. Той помага за укрепване на имунната система, а също и забавяне процеса на стареене, който е с много висока пазарна стойност. Proanthocyanidin B2, която е най-активно съединение да неутрализират свободните радикали, които причиняват стареене, е достъпна само в гроздова семена. В Европа OPC от гроздови семена екстракт от проантоцианидини е приет и използван за няколко десетилетия като безопасен и ефективен съединение. Има няма запис за всяка остра или хронична токсичност, няма вредни реакция дори при много високи дози. Поради тези причини екстракт от гроздови семена проантоцианидини стана нова звезда в пазара на хранителна добавка.

Име на продукта

Екстракт от гроздови семена

Част от растение, използвано

Семена

Спецификация

Полифеноли 95 %, Proanthocyanidin98 %

Пакет

25 кг/барабан

Основни функции
Proanthocyanidin е вид на биофлавоноиди, притежава силен antioxidation и свободните радикали събиране на боклук способността. Нейната
окисляване ефект е 50 пъти от витамин Е, 20 пъти на витамин C. основните функции са както следва:
(1) анти-окисление, продухване свободните радикали, предотвратява стареенето на кожата и Ултравиолетовите лъчи.
(2) защита на мозъка и нервните тъкани от окисляване.
(3) Поддържане на капилярна и артерия съдово здраве, повишаване на напрежението на съдови и намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания.
(4) противоракови и предотвратяване рак.
(5) Reliefing PMS проблеми, както и облекчаване на раната, едем от нараняване или травма, viricose вени, по-ниски limbswelling и ретинопатия.
Приложение
1. прилага в хранителната област, itand #39; s добавя в торта и сирене като храненето exhanancer и inartificial консервант;
2. прилага в областта на здравеопазването продукти, itand #39; s, направени в капсула и тя вече е станала една от най-добрите десет продаваем естествени растителни extact продукти и притежава репутацията на andquot; природни здравеопазването productandquot; and andquot; устно cosmeticsandquot; в Америка;
3. прилага във фармацевтичната област, то е също използван за лечение на сърдечно-съдови заболявания;
4. приложени в козметичните поле, itand #39; s коефициента на основните ефикасността на тонизиращ лосион или крем. Тя е ефикасността на refirming, мачка се съпротивляват и лечение на лунички, той може да направи кожата гладка, изискан и се пълни с гъвкавост.

1. сърдечно-съдови заболявания
Проучвания са сигурни, че OPCs помага за укрепване на капилярите, артериите и вените, които тя дарява няколко важни клинични приложения. OPCs се появяват за стабилизиране на стените на кръвоносните съдове, намаляване на възпалението и обикновено поддържат тъкани, съдържащи колаген и еластин.
2. стареене/Алцхаймер
Защото OPCs лесно може да премине на кръвно - мозъчната бариера, тя може да ефективно инхибират щетите, които свободните радикали направя на мозъка организма, така че болестта на Алцхаймер е предотвратено и наопаки.

3. кожата грижи
Поради своята антиоксидантна активност OPCs се смята за предпазване на кожата от прекомерна ултравиолетова радиация и свободните радикали. Значителни доказателства показват, че OPCs защитава и укрепва колаген и еластин на кожата, така че е възпрепятстван, бръчки и еластичността на кожата се съхранява. OPCs в сметана форма са популярна лечение на стареене на кожата, на теорията, че от ремонт на еластин и колаген, те ще се върне кожата по-младежки вид.
4. борба с рака, противовъзпалително и анти - алергичен дейност
Тъй като свободните радикали играе важна роля във формирането на тумор, OPCs се използва разумно за неговите противоракови дейност. Също така за му инхибиране на възпалителни фактори като PG, 5-ХТ и левкотриени, както и като селективен, обвързване към съединителната тъкан на ставите за облекчаване на болка и подуване, OPCs е полезен за видове артрит. Антиалергични дейността на OPCs се смята за резултат от анти хистамин. В сравнение с други антиалергични лекарства, OPCs има същия ефикасността и нямат същите странични ефекти като сънливост.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите гроздови семена екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни гроздови семена екстракт с разумна цена от нас.

Запитване