Екстракт от Алое Вера

Алое Вера е stemless или много кратко произтича сукулентните растения нараства до 60 – 100 cm (24-39 in) висок, разпространение от компенсации. Листата са дебели и месест Семков, зелено до сиво-зелено, с някои сортове показват бели петънца върху горните им и по-ниски стволови повърхности. Маржът на крилото е назъбена and...

Информация за продукта

Алое Вера е stemless или много кратко произтича сукулентните растения нараства до 60 – 100cm (24-39 in) висок, разпространение от компенсации. Листата са дебели и месест Семков, зелено до сиво-зелено, с някои сортове показват бели петънца върху горните им и по-ниски стволови повърхности. Маржът на крилото е назъбен и има малки бели зъби. Цветята са произведени през лятото на скок до 90 см (35 in) висок, всяка цветето се клати с жълта тръбна corolla 2-3 см (0,8-1,2 in). Подобно на други видове алое Алое Вера форми arbuscular mycorrhiza, една симбиоза, която позволява на растенията по-добър достъп до минерални хранителни вещества в почвата.
Листа от Алое Вера съдържат фитохимикали под проучване за възможни bioactivity ацетилирани mannans, polymannans, антрахинон C-гликозиди, anthrones, други антрахинони като emodin, и различни lectins.

Име на продукта

Екстракт от Алое Вера

Част от растение, използвано

Листа

Спецификация

10 % - 90 % barbaloin

Пакет

25 кг/барабан

Екстракт от Алое Вера е бил използван от векове като локално средство за леки изгаряния, порязвания и други раздразнения на кожата. Тя също така насърчава заздравяването на леки изгаряния и малки рани. Алое Вера екстракт резултат намалява чревната транзитно време. В болест на сърцето пациенти Алое Вера листо, добавени към храната, намаляват общия серумен холестерол, серумни триглицериди, на гладно и след prandial кръвната захар нива. Екстракт от Алое Вера е извлечено от напреднали технологии от листа от прясно Алое Вера. Тя се стабилизира, мембрана, стерилизирани при нормална температура, преди germfree опаковка и вакуум замразява сушени. Той съдържа алое полизахариди, органична киселина и много други активни компоненти. Освен широка употреба в производството на козметика, грижа за косата, фармацевтичната, роизводство на напитки, храна този продукт също се приема като основни съставки в здравеопазването членове за насърчаване на човешкото имунитет, разхлабят черво за облекчаване на запек, намаляване на мазнините в кръвта и захар, регулира кръвното налягане, подхранват черния дроб и стомаха и премахване на петната за красота.
Изберете прясно алое листа и отделят мезофилни от Кори, внимавайте да не докосвате на външната клетка архитектура; тогава екстракт гел сок от мезофилни и мембрана - degerm гел сок при нормални температури да запази своята ефективност; направи гел сок в концентрат от мембранно разделяне и концентрация технология; накрая замразите сухо концентрат.
(1) Релаксиращ на червата, изгони токсини
(2) Насърчаване на зарастването на рани, inculding burin.
(3) Против стареене
(4) Избелване, поддържане на кожата навлажнена и да разсее sopt.
(5) С функцията на анти бактерицидно и противовъзпалително че може да ускори срастването на рани;
(6) Премахване на отпадъчен материал от тялото и насърчаване на кръвообращението;
(7) С функцията на избелване и овлажняване на кожата, особено при лечение на акне;
(8) Премахване на болката и лечение на махмурлук, болест, морска болест;
(9) Предотвратяване на кожата е повредена от Ултравиолетовите лъчи и прави кожата мека и еластична.
1. хранителни добавки, той се използва като питателна допълнителни фармацевтични.
2. фармацевтични поле, тя се използва за лечение на запек и изселването на токсин и лечение и има функцията на насърчаване тъкан регенерация и противовъзпалителни
3. областта на храните и здравето продукт, алое съдържа много аминокиселини, витамини, минерали и други хранителни вещества, които могат да помогнат на тялото с по-добро здравеопазване
4. козметични поле, е в състояние да подхранват и да лекува кожата.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите Алое Вера екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни Алое Вера екстракт с разумна цена от нас.

Запитване