Rhodio Rosea корен екстракт

Rhodiola rosea е извлечен от растението rhodiola rosea. Също се нарича ' Златен корен ', rhodiola rosea е основно намерени отглеждане на голяма надморска височина в Азия и Европа. Rhodiola rosea принадлежи към групата на растителните Crassuleae и rhodiola rosea може да се постигне на растежа височина от 12-30 инча. С...

Информация за продукта

Rhodiola rosea е извлечен от растението rhodiola rosea. Също така се нарича и #39; златни rootand #39; rhodiola rosea е основно намерени отглеждане на голяма надморска височина в Азия и Европа. Rhodiola rosea принадлежи към групата на растителните Crassuleae и rhodiola rosea може да се постигне на растежа височина от 12-30 инча. С изобилие на жълти цветчета rhodiola rosea растението произвежда окончателно аромат, когато тя се нарязва.

Име на продукта

Rhodiola roasea екстракт

Част от растение, използвано

Корен

Спецификация

1 % - 10 % Rosavins
1-5 % Salidrosides

Пакет

25 кг/барабан

Rosavin е гликозид съединение намерени в растението Rhodiola rosea. Той е смятан за един от съединения, отговорни за антидепресант и анксиолитичен действията на това растение, както и салидрозид.
Салидрозид (Rhodioloside)
Химично наименование: 2-(4-хидроксифенил) етил -D-glucopyranoside
Молекулярна формула: C14H20O7
Mol. вид: 300.304
естествени rhodiola rosea екстракт таблетки прах екстракт rhodiola rosea
Салидрозид (Rhodioloside) е гликозид съединение намерени в растението Rhodiola rosea. Той е смятан за един от съединения, отговорни за антидепресант и анксиолитичен действията на това растение, както и rosavin. Салидрозид могат да бъдат по-активни от rosavin, въпреки че много търговска търгуваната Rhodiola rosea екстракти са стандартизирани за съдържание, отколкото салидрозид rosavin.

Rhodiola rosea е растение в семейство Дебелецови, което расте в студените райони на света. Те включват голяма част от Арктика, планините на Централна Азия, скалисти планини и планински части на Европа, като Алпите, Пиренеите, Карпатите, Скандинавия, Исландия, Великобритания и Ирландия. Многогодишно растение расте в райони до 2280 метра височина. Няколко стреля растат от същия дебел корен. Леторастите достига 5 до 35 см височина. Rhodiola rosea е двудомен - като отделни женски и мъжки растения.
Rhodiola rosea съдържа разнообразие от съединения, които могат да допринесат за неговото въздействие, включително клас на rosavins, които включват rosavin, rosarin и колофон. Няколко проучвания предполагат, че най-активните компоненти могат да бъдат салидрозид (rhodioloside) и tyrosol с други компоненти са неактивни, когато се прилага самостоятелно, но показва синергични ефекти, когато е била използвана фиксирана комбинация от rhodioloside, rosavin, rosarin и колофон. Rosavin, rosarin, колофон and салидрозид (и понякога p-tyrosol, rhodioniside, rhodiolin и rosiridin) са сред активните съставки на Rhodiola rosea, тези съединения са предимно полифеноли. Въпреки че тези phytochemicals обикновено са споменати като специфични за Rhodiola екстракти, има много други съставни фенолни антиоксиданти, включително проантоцианидини, кверцетин, Галски киселина, хлорогенна киселина и kaempferol.

Rhodiola roseaand #39; s ефекти потенциално са свързани с оптимизиране на нивата на серотонин и допамин моноаминооксидазата инхибиране и нейното влияние върху опиоидни пептиди като бета-ендорфини, въпреки че тези специфични неврохимични механизми не са били ясно документирани с научни изследвания.
Rhodiola е включен сред клас от растителни производни, наречен адаптогените, които се различават от химичните стимуланти като никотин и не са едни и същи физиологични ефекти.
В Русия и Скандинавия Rhodiola rosea е била използвана в продължение на векове да се справи със студен Сибирски климат и стресиращо живот. Такива ефекти са снабдени с доказателства в лабораторни модели на стрес, използвайки нематод C. Елеганс и при плъхове в които Rhodiola ефективно предотвратена стрес индуцирана промени в апетита, физическа активност, наддаване на тегло и отчуждавам цикъл.
Безопасност
Rhodiola rosea екстракт е безопасно, без странични ефекти са били открити.
Дозировка
• Типичната доза е 200-700 мг на ден (обикновено в 2-3 дози през целия ден).
• Консулт лекари за различни състояние спецификата.
Rhodiola rosea екстракт се използва главно във формата на капсули или една таблетка, макар и тинктури са също на разположение. Капсули и таблети често съдържат 100 mg стандартизиран сума от 3 процента rosavins и 0,8-1 процент салидрозид защото естествено съотношението на тези съединения в Rhodiola rosea корен е приблизително 3:1 и разбира се, те съдържат много други предполагаеми активни биохимични съединения в завода (12 вида или 28 вида са само две декларации от някои компании в този ред).
Основни функции:
3.antibacterial противовъзпалителни;
4. е естествена храна оцветяване, като силна оцветяване способността, добра термична резистентност и устойчивост на светлина;
1. повишаване на имунитета
Той стимулира имунната система по два начина:
1st.The преки конкретни стимулиране на имунната защита (стимулира имунните клетки на един от най-важните видове: естествени клетки-убийци. NK-cell търсене и унищожаване на заразените клетки на тялото). Rhodiola чрез подобряване на Т-клетките имунната прави имунната система гръб към нормален. Това показва, че тя може да подобри съпротива способността за лекарството, което е заразен и постепенно натрупани.
2nd.making тялото по-малко чувствителни към натиск. Когато ние сме под налягане за дългосрочно и продължи да улавяне на енергия от други системи, това ще доведе до имунната responseand #39; s намаляване и здраве и #39; s влошаване. Rhodiola също може да предотврати клетъчен имунитет от инхибиране, причинени от стрес и умора, по този начин повишаване на клетъчен имунитет.
2. борба с депресия
Rhodiola може да увеличи скоростта на серотонин прекурсор, триптофан и 5-хидрокси триптофан в предаването в мозъка.
3. защита на сърдечно-съдови
Rhodiola облекчи сърдечно-съдови тъкани увреждане и дисфункция, причинени от стрес. Той може да защити сърдечносъдови тъкан под катехоламините, причинени от стрес и намали аритмии причинени от надбъбречната жлеза. Rhodiola могат да регулират сърдечния ритъм и по този начин предотвратяване на сърдечни аритмии.
4. ефективен антиоксидант
Rhodiola има антиоксидантни способности. Ограничаване на вредното въздействие на свободните радикали, които ефективно могат да устоят на заболяването поради старост.
5. укрепване на човешките способности
Rhodiola може да подобри съотношението на мускули и мазнини и подобряване на нивото на кръвната хемоглобина и червените кръвни клетки.
6. противоракова активност
Като се Rhodiola rosea екстракт директно да инхибира диапазон на Люис белите дробове neoplasmand #39; s растеж и миграция. Когато Rhodiola екстракт и антитуморни наркотици, циклофосфамид са комбинирани за лечение на една и съща тумор, ефект на antitumor и против метастази са ефективно повишен. Тя също може да подобри отделителната система и имунитет на рак на пикочния мехур.
7. за подобряване на сексуалната функция
8. за подобряване на паметта

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите rhodio rosea корен екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни rhodio rosea корен екстракт с разумна цена от нас.

Запитване