Echina Purpurea екстракт

Ехинацея е много популярна билка, особено за лечение на грип и настинки. Тя е род тревисти цъфтящи растения в семейството Дейзи - семейство Сложноцветни. Той е известен също като американски coneflower. Ехинацея е равнини племена най-широко използваните лекарствени растения, обикновено се използва за простуда...

Информация за продукта

Ехинацея е много популярна билка, особено за лечение на грип и настинки. Това е
род тревисти цъфтящи растения в семейството Дейзи - семейство Сложноцветни. Тя също е knownas Американският coneflower.

Ехинацея е равнини племена най-широко използваните лекарствени растения, обикновено се използва за простуда, зъбобол, змията хапе и други наранявания. Native американците използва за много години като имунната система и кръв уравняване на алтернативна медицина, особено в сезона промяна и кашлица и настинка податливи сезонът. През 1887 г е въвеждането на система за лечение в САЩ и е излъчен за сифилис от студена към различни болести. Съвременните растителни изследвания започва през 1930 г. в Германия.

Име на продукта

Екстракт от Ехинацея purpurea

Част от растение, използвано

цялото растение

Спецификация

4 % полифеноли UV
1 % chicoric киселина HPLC

Пакет

25 кг/барабан

Име: Екстракт от Ехинацея прах
CAS.: 90028-20-9
Основното съдържание: Chicoric киселина и полифеноли
Растителни ресурси: Пурпурна Ехинацея
Заводът част използва: надземни
Разтвор на екстракт: Вода/етанол
Анализ: Chicoric киселина
CAS #: 70831-56-0
Молекулярна формула: C22H18O12
Молекулно тегло: 474.3711
Външен вид: Жълто-зелен прах

1. продукт информация:
Име на продукта: екстракт от Ехинацея
Латински име: пурпурна Ехинацея
Външен вид: светло кафяв фин прах
Активна съставка: Cichoric киселина, полифеноли
Спецификация: 4 % полифеноли
2.Introduction: естествени Echinacea Purpurea екстракт полифеноли с производителя снабдяване
Това Тревисто многогодишно е 120 см (47 in) висок от 50 cm (20 in) широк на падежа. В зависимост от климата цъфти през пролетта и лятото. Нейните индивидуални цветя (цветчета) в рамките на цветето са хермафродитен като мъжки и женски органи за всяка цветето. Тя се опрашват от пеперуди и пчели. Неговите местообитания включват суха отворен Уудс, прериите и barrens, както и култивирани легла. Въпреки, че растението предпочита глинести или песъчливи, добре отводнени почви, тя малко се влияе от soiland #39; s рН.
3. основна функция:
1. имуностимулиращ ефект;
2.Anti възпалителни;
3. указания и употреба, одобрени от Комисията E: настинка; кашлица/бронхит; треска и настинка; инфекции на пикочните пътища; възпаление на устата и фаринкса; склонност към инфекции; рани и изгаряния;
4.E.purpurea билка се използва вътрешно като поддържаща терапия за простудни заболявания и хронични инфекции на дихателните пътища и долните пикочни пътища

1. Ехинацея Purpurea екстракт е широко използван да помогне с инфекции, особено на обикновена настинка и otherupper респираторни инфекции.
2. Ехинацея Purpurea екстракт се използва да помогне с много други инфекции, включително грип.
Gumdisease, тонзилит, стрептокок инфекции, сифилис, коремен тиф, малария и дифтерия.
3. понякога хората прилагат, екстракт от Ехинацея Purpurea за кожата си за лечение на циреи, абсцеси, кожни рани, язви, изгаряния, екзема, псориазис, Ултравиолетовите лъчи кожата щети, herpessimplex, пчелни ужилвания и хемороиди.
4. налични продукти, екстракт от Ехинацея Purpurea идват в много форми, включително таблетки, сок и чай.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите echina purpurea екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни echina purpurea екстракт с разумна цена от нас.

Запитване