Мед кърмя екстракт

Lonicera японски японски honeysuckleor suikazura в японски; jinyinhua inChinese; в китайски и японски) е вид на орлови нокти роден в Източна Азия, включително Китай, Япония и Корея. В традиционната китайска медицина, Lonicera японика се нарича Рен Донг Тенг (китайски: буквално...

Информация за продукта

Lonicera японски Japanesehoneysuckleor suikazura в японски; jinyinhua inChinese; в китайски и японски) е вид на орлови нокти роден в Източна Азия, включително Китай, Япония и Корея.
В традиционната китайска медицина, Lonicera японика се нарича Рен Донг Тенг (китайски: буквално andquot; зимата трайна vineandquot;) или Джин ин Хуа (китайски: буквално andquot; злато сребро flowerandquot;). Алтернативни китайски имена включват er, Хуа и shuang Хуа. В корейски това е calledgeumeunhwa. Изсушени листа и цветя (Flos Lonicerae Japonicae) са заети в традиционната китайска медицина, използвани за лечение на треска, главоболие, кашлица, жажда и възпалено гърло.
Мед кърмя е растение, което понякога се нарича andquot;woodbine.andquot; Цвете, семена и листа се използват за медицина. Бъдете внимателни, не да обърка мед кърмя с други растения, които са известни също като woodbine американски Айви, gelsemium и клематис virginiana.

Име на продукта

Мед кърмя екстракт

Част от растение, използвано

Цвете

Спецификация

5 % - 98 % хлорогенна киселини

Пакет

25 кг/барабан

Мед кърмя (Lonicera japonica) е била използвана в традиционната китайска медицина в продължение на много години, но едва наскоро от Западните билкари.
Мед кърмя се използва за храносмилателни смущения включително болки и подуване (възпаление) на тънкото черво (ентерит) и дизентерия; инфекции на горните дихателни пътища, включително настинки, грип, свински грип и пневмония; други инфекции, вирусни andbacterial; подуване на мозъка (енцефалит); треска; циреи; и раните. Мед кърмя се използва също за пикочните пътища, главоболие, диабет, ревматоиден артрит и рак. Някои хора го използват за насърчаване на изпотяване, като слабително, да противодейства на отравяне, както и за контрол на раждаемостта.
Honeysuckles (Lonicera syn. Caprifolium Mill.) са широкообхватното храсти или туининг лозя в семейството на Caprifoliaceae роден в северното полукълбо, основно в Китай. Широко известни видове включват Lonicera periclymenum (европейски орлови или орлови нокти), Lonicera japonica (Японски орлови нокти, бял орлови нокти или китайски орлови нокти) и Lonicera кипарис (коралови орлови нокти, тромпет орлови нокти или Woodbine орлови нокти). Колибри са привлечени от тези растения, защото те имат мелодично парфюмиран, капаци цветя, които произвеждат сладки, ядливи нектар, като по този начин тя се нарича honeysuckles. Името Lonicera произтича от Адам Lonicer, ботаник Ренесанс.
Herbarieand #39; s мед кърмя екстракт се приготвя от цветя, пъпки и нежни, младите листа на Lonicera japonica. Нашата уникална обработка използва парна дестилация и други чисто добив методи да получат двете летливи и разтворими растителни съставки.
Мед кърмя екстракт съдържа разтворител остатък, няма тежки метали или други примеси.
Мед кърмя екстракт може да се използва в продукти за грижа за кожата кремове и лосиони, серумите, тонери, antiaging продукти, продукти за грижа за бебето.
1. е антихипертензивно влияние: хлорогенна киселина е значителен антихипертензивни ефект, който е гладка и нетоксичен и без странични ефекти;
2. има Антитуморен ефект: модерна фармакологични опити показват, че хлорогенна киселина има ефектите от раковите и тумор супресорната;
3. има ефекта на укрепване на бъбреците и подобряване на имунната функция: експерименталните резултати показват, че хлорогенна киселина може да възбуди хипофизата и надбъбречната кора система и може да подобри функцията на кората на надбъбречната жлеза;
4. е антиоксидант, против стареене, срещу свободните радикали, стимулиране на метаболизма;
5. хлорогенна киселина има антибактериални, противовъзпалителни ефекти. Намалява кръвното налягане и увеличава белите кръвни клетки и стомашната перисталтика и секреция значително;
6. други функции: диуретик, жлъчния мехур, мазнините в кръвта, защитата на плода;

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите мед кърмя екстракт от производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние горещо приветствам, да купуват насипни мед кърмя екстракт с разумна цена от нас.

Запитване