Екстракт от boswellia Serrata

Boswellia също така известен като индийски тамян, е традиционно лечение на болки в ставите и гърба, артрит, астма, спортни травми, язвен колит и дори Крон ' s болест. Проучване, публикувано през януари 2003 г. издание на "Phytomedicine" намери че boswellia намалява болката в...

Информация за продукта

Boswellia също така известен като индийски тамян, е традиционно лечение на болки в ставите и гърба, артрит, астма, спортни травми, язвен колит и дори Crohnand #39; s болест. Проучване, публикувано през януари 2003 г. издание на andquot; Phytomedicineandquot; разбрах че boswellia намалява болката при пациенти с остеоартрит на коляното и изследователите също препоръчва билки за лечение на други видове артрит. Смола, добита от растението осигурява най-лекарственият полза, и природни лечители често предписват веществото в капсула или таблетка форма за лечение на различни заболявания. Дози обаче се различават в зависимост от условието лекувани и стандартизацията на продукта.
Тамян, наричан olibanum, е ароматна смола, получени от дърветата от Boswellia род. Използва се в тамян, както и в парфюми. Има многобройни видове и разновидности на тамян дървета, всяко производство малко по-различен тип на смола. Разлики в почвата и климата създаде още повече разнообразие на смола, дори в рамките на същия вид. Тамян дървета се считат също така необичайно за способността им да растат в среда толкова безпощадни, че те понякога изглежда да расте директно от твърда скала. Дърветата започват производство на смола, когато те са около 8 до 10 години. Подслушване се извършва 2 до 3 пъти в годината с крайната кранове, произвеждащи най-сълзи поради тяхната по-висока ароматни терпенови, сескитерпенови и дипертен съдържание

ProductName

Екстракт от босвелия

Част от растение, използвано

Смола

Спецификация

Екстракт от босвелия киселина 30-80 %

Пакет

25 кг/барабан

Екстракт от босвелия е бил използван от векове като съставка в азиатски билкови лечения, макар че това едва става известен за използване в екстракта от West.The има много предимства, включително лечение на възпалителни заболявания. Той съдържа съдържание на босвелиева киселина, която се смята за укрепване на съединителната тъкан и подобряване кръвоснабдяването на ставите. Проучванията показват, че boswellia често е по-добро лекарство от рецепта лекарства за заболявания като артрит където тя може да намали възпалението и болката. Тя също има леко седативен ефект, който ще помогне на тялото да се справи по-добре с болката. Босвелия е от полза при храносмилателни разстройства като Crohnand #39; s болест. Традиционни противовъзпалителни терапии често може да предизвика стомашно разстройство, и използване на екстракта може да избегне тези странични ефекти. Други храносмилателни разстройства, които могат да бъдат облекчени с тази билка включват диария и язви. Когато Екстрактът се приема вътрешно, той се смята за особено полезни за болки в гърба, докато екстракт от босвелия в кремове могат да се масажира в засегнатите райони да се намали скованост.
Екстракт от босвелия е бил използван от векове като съставка в азиатски билкови лечения, макар че това едва става известен за използване на запад.
Екстрактът има много ползи, включително и лечение на възпалителни заболявания.
Той съдържа съдържание на босвелиева киселина, която се смята за укрепване на съединителната тъкан и подобряване кръвоснабдяването на ставите.
Проучванията показват, че boswellia често е по-добро лекарство от рецепта лекарства за заболявания като артрит където тя може да намали възпалението и болката.
Тя също има леко седативен ефект, който ще помогне на тялото да се справи по-добре с болката.
Босвелия е от полза при храносмилателни разстройства като Crohnand #39; s болест.
Традиционни противовъзпалителни терапии често може да предизвика стомашно разстройство, и използване на екстракта може да избегне тези странични ефекти.
Други храносмилателни разстройства, които могат да бъдат облекчени с тази билка включват диария и язви.
Когато Екстрактът се приема вътрешно, той се смята за особено полезни за болки в гърба, докато екстракт от босвелия в кремове могат да се масажира в засегнатите райони да се намали скованост.
Смола съдържаща 60 до 70 %, гума 27 ~ 35 %, 3-8 % летливи масло. Смола като основен компонент на свободен α, β,-тамян мастни киселини 33 %, 1,5 % мастни киселини, комбинирани с тамян, тамян смола, 33 % въглеводороди. Gum е захар и киселина калциева сол и магнезий 20 %, запад Astragalus лепило - 6 %; В допълнение качеството е все още горчив с 0.5 %. Бледо жълт летливи масло, ароматни, пинен, racemic - лимонен и α, β-phellandrene, съдържащи основните ароматни компоненти е неизвестен.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите босвелия екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни босвелия екстракт с разумна цена от нас.

Запитване