Maca екстракт

Maca корен, който изглежда малко като малка, кафяв синап, е богат на фосфор, калций, естествени влакна и желязо и се смята за увеличаване на желание за секс с до 200 %! "и, докато Maca корен е бил известен за неговото въздействие върху сексуалната активност и като афродизиак, Maca корен наистина...

Информация за продукта

Maca корен, който изглежда малко като малка, кафяв синап, е богат на фосфор, калций, естествени влакна и желязо и се смята за увеличаване на желание за секс с до 200 %! andquot;
И, докато Maca корен е бил известен за неговото въздействие върху сексуалната активност и като афродизиак, Maca корен наистина предлага много други ползи. Maca корен,
естествен хранителен продукт, се използва от хора от младите към възрастните хора за увеличаване на енергийните нива и за увеличаване на физическата издръжливост и производителност. Тъй като
Maca корен притежава необикновената способност да се адаптират към вашия bodyand #39; s метаболизъм, МАЦА работи естествено с отделните тялото си да увеличите енергията и жизнеността.

Име на продукта

Maca екстракт

Част от растение, използвано

Корен

Спецификация

6%


Протеин 20 %

Пакет

25 кг/барабан

Маца с високо съдържание на аминокиселини, витамини, минерали, въглехидрати, фибри и др. Се счита, чувствате храна, здрави, енергични, тоник, освежаващ и стимулиращ физически годни за консумация от деца, младежи, възрастни и пенсионери.
Maca брашно е голям емулгатор могат да бъдат използвани да се смесват мазнини и масла с нишесте и захари в напитки, десерти и рецепти. Например ако един прави напитка, съдържаща агаве нектар и какао на прах, Маца може да се използва да се смесват тези две храни заедно безпроблемно и създадете вкусни вкус.
Maca корен екстракт е кръстоцветни растения Lepidium във формата на репички като хипертрофия на корените, с произход от Перу и Centraland #39; s (Jinin) и Паско (Паско) близо до Андите над 4000 метра, площ студ, силни ветрове, еко - сурови условия неподходящи за други култури, и по този начин Maca става източник на храна за инките.
Maca корен екстракт може да поддържат физическа и психическа сила в двете мъже и жени. Известен също като перуански женшен, Маца може да помогне за подобряване на физическата енергия и издръжливост, насърчаване на умствената яснота и концентрация и подпомагам работа капацитет. Като адаптоген тя помага възстановяване на издръжливост и ограничаване на последиците от стреса.
Maca корен екстракт съдържа няколко биологично активни компоненти, наречени Глюкозинолати, които имат лекарствени употреби. Сушени подземни стъбла традиционно се използва за увеличаване на либидото и подобряване на плодовитостта. Въпреки че Мака не засяга кръвните нива на половите хормони, независимо от това може да подобри сперматозоидите при мъжете и подобряване на сексуалната активност при мъжете и жените.
Maca корен екстракт също е отличен източник на витамини, включително витамин B-12, витамин, който предоставя на тялото с необходимата енергия. Maca също така съдържа антиоксиданти, които се хранят с мърша на свободните радикали, което може да навреди на клетъчната ДНК. Комбинацията от тези здрави съединения може да даде природна енергия тласък на тялото и да увеличи вашата умствена острота.
Маца се използва за анемия, синдром на хроничната умора (CFS) и увеличаване енергия, издръжливост, атлетично изпълнение и памет. Тя се използва за женски хормон дисбаланс и менструални нарушения, повишаване на плодородието, менопаузата симптоми, остеопороза, депресия, рак на стомаха, левкемия, СПИН, туберкулоза, импотентност, като афродизиак и като имуностимулатор.
Какво е главното приложение на Maca корен екстракт на прах
(1) Maca екстракт подобрява физическото, против умора;
(2) Maca екстракт засили енергия, антидепресант;
(3) Maca екстракт засили двете мъжете сексуалното и репродуктивно капацитет;
(4) Лечение на някои заболявания, като анемия, стомашни проблеми и така нататък.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите maca екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни maca екстракт с разумна цена от нас.

Запитване