Екстракт от грозде кожа

Гроздов екстракт от кожа, чисто природните и вода цвят разтворима храна, произведени от нашата фирма, се получава чрез извличане на кожи от ядливи лилаво грозде плодове на vitaceae, които са засадени локално. Процесът е извличане, рафиниране. Основните пигмент компонент е enocyanin на антоцианини. Грозде кожа...

Информация за продукта

Гроздов екстракт от кожа, чисто природните и вода цвят разтворима храна, произведени от нашата фирма, се получава чрез извличане на кожи от ядливи лилаво грозде плодове на vitaceae, които са засадени локално. Процесът е извличане, рафиниране. Основните пигмент компонент е enocyanin на антоцианини.

Име на продукта

Екстракт от грозде кожа

Част от растение, използвано

Плодове кожата

Спецификация

Полифеноли 10 % - 20 %


Resveratrol 5 % - 10 %

Пакет

25 кг/барабан

Гроздова кожата екстракт прах е виолетово червен, течни е кафяво лилаво, както има леко характерна миризма на грозде. Тя може да се разтваря във вода andamp; алкохол, пропилен гликол решение лесно, но не и в масло. Цвят на сянката на воден разтвор се променя, когато рН е различен. Когато рН е между 2-6, тя е стабилна и цветовете е виолетово червен. Цвят на разтвора стане син и е нестабилна, когато рН над 6. Цветът на разтвора canand #39; т избледняват под светлина за дълго време, и също има добра устойчивост на високи температури в кисела среда.
Resveratrol е естествен phytoalexin, произведени от някои висши растения в отговор на нараняване или гъбична инфекция. Phytoalexins са химични вещества, произведени от растения като защита срещу заразяване с патогенни микроорганизми, като гъбички. Alexin е от гръцки, което означава да се предотврати или да се защити. Resveratrol също могат да имат alexin като дейност за хората. Епидемиологични, ин витро и животински проучвания показват, че по високо resveretrol прием е свързан с намалена честота на сърдечно-съдовите заболявания и намаляване на риска от рак.
Екстракт от грозде кожа може да се използва широко в напитки (excluding14.0 опаковани питейна вода), замразени напитки (годен за ядене лед изключени), бонбони, торти, конфитюр, имитация wlne.
Когато използвате гроздова кожата екстракт, разтваря цвят малко количество вода първо и след това разтворът на цвят с хранителни материали.
Функции на кожата, гроздов екстракт Resveratrol:
1. гроздови кожата екстракт ресвератрол се използва за намаляване на cholesterin и кръвен вискозитет, намаляване на риска от атеросклероза, сърдечно-мозъчно-съдова болест и болест на сърцето
2. гроздовият кожата екстракт може да се използва за анти-вирус и настанят имунитет, инхибира Staphylococcus aureus, Micrococcus catarrhalis, Bacillus coli, aeruginosus Bacillus, по-добре са инхибира действие със сираци вирус, вируса на херпес на устните, чревни вируси и Kesaqi вирус.
Resveratrol е полифенолни съединения, основно от грозде (червено вино), knotweed, фъстъци, черница и други растения. Resveratrol е естествен биологичен силна полифеноли, известен също като Чи три фенол, е рак chemopreventive агент, но също така и да се намали тромбоцитната агрегация, профилактика и лечение на атеросклероза, сърдечно-съдови и мозъчно-съдови заболявания, chemopreventive агент. USDA и #39; s констатации показват, че фъстъци ядрото съдържа също и червено и доста много ресвератрол. Експериментални проучвания показват, че ресвератролът има на сърдечно-съдови заболявания и рак благотворен ефект. Resveratrol на хормонално зависимите тумори имат значителен превантивен ефект. Също така на остеопороза, акне и деменция имат превантивен ефект, с анти вирус и имунната регулация. Един мономер в bodyand #39; s вътрешно против стареене ензимите играят роля и след това играе предотвратяване на различни свързани с възрастта заболявания, потенциалната роля на продължителността на живота.
Функция:
(1) Антибактериални, анти тромботични, противовъзпалително и анти-анафилаксия.
(2) предотвратяване рак, особено рак на гърдата, рак на простатата, рак на ендометриума и рак на яйчниците заради ролята му естроген.
(3) анти-окисление, забавяне стареене, предотвратяване на остеопороза, акне (Рапан) и деменция в напреднала възраст.
(4) намаляване на cholesterin и кръвен вискозитет, намаляване на риска от атеросклероза, сърдечно-Мозъчно-съдови заболявания и сърдечни заболявания.
(5) притежават добра ефикасност за лечение на СПИН.
Приложение:
A. за борба с рака.
Б. противовъзпалителни и имунната тласък.
C. намалява andquot; stickinessandquot; на кръвни тромбоцити и уверява кръвоносните съдове да останат отворени и гъвкави.
D. сърдечносъдови и естрогенни ефекти.
Д. против стареене.
Ф. антиоксидант в suspection.
G. действия и указания.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите грозде кожата екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни грозде кожата екстракт с разумна цена от нас.

Запитване