Екстракт от Шипка

Шипка са обикновено оранжев до червен цвят. Те са кръгли по форма. При някои видове се намират тъмно лилаво и дори черни плодове. Червените от тях изглеждат като малки домати. Отглеждат Шипков плодовете съдържат повече витамини отколкото тези, култивирани. Шипка са основно се среща в някои части на...

Информация за продукта

Шипка са обикновено оранжев до червен цвят. Те са кръгли по форма. При някои видове се намират тъмно лилаво и дори blackfruits. Червените от тях изглеждат като малки домати. Отглеждат Шипков плодове съдържат morevitamins от култивирани тези.
Шипка са основно се среща в някои части на Азия, Европа и Африка. Днес Шипка се отглеждат почти по целия свят, създаване на подходящи условия за отглеждането му.

Име на продукта

Екстракт от Шипка

Част от растение, използвано

Плодове

Спецификация

Витамин С 5 %
Полифеноли 5 % - 20 %

Пакет

25 кг/барабан

Шипка съдържат витамин С в голяма сума, 40 % повече от портокали също. Шипка също съдържат високо количество витамин B-complexin и дори витамин А и C, калций и желязо. Проучвания откриват намеци за калий, силиций, сяра и магнезий в Шипка плодове.
Както Тревен лекарство шипки се дължат с възможност за предотвратяване на инфекции на пикочния мехур, както и подпомагане при лечение на световъртеж и главоболие. Екстракт от Шипка плод е високо съдържание на витамини А и С и има стягащ ефект върху капилярите и съединителната тъкан. Шипка са особено високо съдържание на витамин C съдържание, един от най-богатите растителни източници на разположение.
Шипки е хранителна трева и е източник на естествени витамини и минерали, expecially витамин C. хранително укрепва имунната система. (Хората, които имат алергични реакции към vatamin C могат да използват тази билка).
Шипки обикновено се консумират в чая и прах допълнение форма. Проучванията показват, че няма странични ефекти за консумация на плодове от Шипка е бил съобщава oridentified в проучвания. Шипки предоставят повече витамин C съдържание на порция thatany, допълване на плодове, зеленчуци или синтетични. Те се считат за safeand лека алтернатива за естествен витамин С прием при възрастни и деца.
Шипки е хранителна трева и е източник на естествени витамини и минерали, expecially витамин C. хранително укрепва имунната система. (Хора, които имат алергични реакции към vatamin C могат да използват тази билка.
Продуктът, екстракт от Шипка е направен от добър за ядене плодове на Rosa canina L., който е растение от семейството на Rosaceae(rose family). Нейната спецификация в концентрация съотношението 10:1grade със силна потенция.

Производството на продукти, които следват стандартните поток диаграма и по кратко като:
Сурова билка материал - andgt; Selectandamp; Измийте--andgt; Stoving--andgt; Smashing--andgt; Extractandamp; Reflow - andgt; Концентрация - andgt; двойно изпарение--andgt; сушене--andgt; Seving--andgt; Смесване--andgt; Опаковка - andgt; Продукт
Той е много добър глоба плавността и много хубаво разтворимост в студена и топла вода, алкохол или разтвор на вода алкохол, както и някои други неорганични или органични разтвори.
Продукта, екстракт от Шипка има широко приложение и могат да се използват в различни области, включително и билкови чайове, напитки, добавки и козметика и т.н., има някои въвеждането на неговото ръководство за кратко двете традиционни и съвременни.
Основна функция:
1. анти-окисление, предотвратява стареенето на кожата и защита на мозъка и нервните тъкани от окисляване.
2. укрепване на далака и подпомага храносмилането.
3. подобряване на кръвообращението, повишава метаболизма и монитори менструалния цикъл.
4. лечение на пациенти, страдащи от остеоартрит на коляното или бедрото.
5. за защита срещу рака.
6. защита срещу сърдечно-съдовите заболявания (ССЗ).
7. лечение на грипоподобни инфекции, диария
8. диуретично и слабително и лечение на различни заболявания на пикочните пътища

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите Шипка екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват в насипно състояние Шипка екстракт с разумна цена от нас.

Запитване