Екстракт от polygonum Cusidatum

Polygonum cuspidatum, предимно разпределени в Република Китай Южна Шанси, коренища за лекарствени, активиране на кръв, кръвен застой, менструация да се кашлица и така нататък. Корен и коренище, съдържащи свободен антраценови куинон and антрахинон гликозид. Предимно за emodin, emodin метил етер и ревен...

Информация за продукта

Polygonum cuspidatum, предимно разпределени в Република Китай Южна Шанси, коренища за лекарствени, активиране на кръв, кръвен застой, менструация да се кашлица и така нататък. Корен и коренище, съдържащи свободен антраценови куинон and антрахинон гликозид. Главно за emodin, emodin метил етер и ревен, фенол и антраценови глюкозид, антраценови гликозид б. Също така в корен съдържа 3, 4, 5-3 хидрокси стилбенови - 3 - beta - D - глюкоза глюкозид.

Име на продукта

Екстракт от polygonum cuspidatum

Част от растение, използвано

Корен

Спецификация

50 % ресвератрол HPLC


98 % ресвератрол HPLC


Водоразтворим ресвератрол


Ацетил-ресвератрол


Pterostilbene

Polygonumcuspidatum е един от Лападови растения, в Китай и Япония в традиционната медицина, използвани за лечение на различни заболявания, включително гъбична инфекция, разнообразие от възпаление на кожата, сърдечно-съдови заболявания и заболявания на черния дроб, и др. Resveratrol и emodin е основен функционален елемент в гигантски knotweed. Проучванията показват, че ресвератрол и emodin показва широк спектър от антиоксидантни свойства, като окисление на LDL холестерол и липидната пероксидация. Resveratrol показва, че допринасят за сърдечно-съдовите заболявания и подсилва кръвообращението в същото време, облекчаване на болка, топлина, влага, да отрови на храчки. Други съставки включват Дан антраценови кетон, emodin метил етер и rhein имат противовъзпалителни, премахнете артрит и антимикробна активност.

Resveratrol е естествен phytoalexin, произведени от някои висши растения в отговор на нараняване или гъбична инфекция. Phytoalexins са химични вещества, произведени от растения като защита срещу заразяване с патогенни микроорганизми, като гъбички. Alexin е от гръцки, означава да се защити. Resveratrol също могат да имат alexin като дейност за хората.
Resveratrol е активен компонент, извлечени от Huzhang (Polygonum cuspidatum) Huzhang (andquot; Тигър caneandquot;) или гигантски knotweed е източноазиатски видове принадлежащи към семейство Лападови (Polygonum cuspidatum). Документирана употреба в традиционната китайска медицина дата до първи век пр.Н.Е, и съвременни медицински приложения, поддържани от клинични резултати включват остра микробни инфекции или вирусен хепатит, химио - или радиационна-индуцираната leukocytopenia, атеросклероза и хиперлипидемия
Polugnum cuspidatum екстракт здравето полза • анти-рак
• Ефект върху сърдечно-съдовата система
• Антибактериални и противогъбични
• Подхранват и защитават черния дроб
• Антиоксидант и закаляване свободни радикали
• Влияние върху метаболизма на костни проблем
Приложение
1. прилага в областта на здравето продукт, той широко се добавя в различни видове здравни продукти за предотвратяване на хронични заболявания или облекчаване на симптом на климакс синдром.
2. приложени в козметика поле, широко се добавя в козметиката с функцията на забавяне на стареенето и уплътняване на кожата, като по този начин правят кожата много гладка и нежна.
3. прилага във фармацевтичната област, той широко се добавя в медицина, която може да се използва при лечение на хронични заболявания като сърдечно-мозъчно-съдова болест, бъбречни заболявания, захарен диабет.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите polygonum cusidatum екстракт, производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни polygonum cusidatum екстракт с разумна цена от нас.

Запитване