Citrus Aurantium екстракт

Citrus Aurantium, известен също като горчив портокал или Севиля портокал, е растение, използвани за медицински цели в Северна Америка, Южна Америка, Индия и Китай. Част от новините, публикувани в американската сърдечна асоциация ' s дневник инсулт, предполага, че яденето на цитрусови плодове може да намали жени ' s удар...

Информация за продукта

Citrus Aurantium, известен също като горчив портокал или Севиля портокал, е растение, използвани за медицински цели в Северна Америка, Южна Америка, Индия и Китай. Част от новините публикувани в американската сърдечна Associationand #39; s дневник инсулт, предполага, че яденето на цитрусови плодове може да намали womenand #39; s риска от инсулт.

Име на продукта

Цитрусови Aurantiumextract

Partof растение, използвано

Плодове

Спецификация

Синефрин 6-98 %


Bioflavones 40 %


Хесперидин 20 % - 40 %

Пакет

25 кг/барабан

Citrus Aurantium екстракт се отнася до Цитрусовото дръвче и неговите плодове. Това е хибрид между цитрусови максимуми и цитрусови reticulate. Много разновидности на горчив портокал (citrus aurantium) се използват за техните етерично масло, което се използва в парфюм, като подправка и като разтворител.
Citrus aurantium екстракт също е заето в билковата медицина като стимулант и апетит подтискащото, поради неговата активна съставка, синефрин citrus aurantium добавки са свързани с редица сериозни странични ефекти и смъртни случаи, и групите на потребителите адвокат, избягване на медицинска употреба на плода.
Citrus aurantium екстракт е наркотик, често използвани за загуба на тегло. Докато нейната ефективност е широко обсъдихме, citrus aurantium extracthas печели значителна популярност като алтернатива на ефедрин е подобно вещество, което е направено незаконно или ограничено в много страни поради рисковете за здравето и употребата му като прекурсор в незаконното производство на метамфетамин.
Налице е обаче няма поява на divertedcitrus aurantium extractfor рафинация на амфетамини и естествено occurringcitrus aurantium extractis поради своята фенолни група, неподходящи за такова отклонение. Продукти, съдържащи горчив портокал или синефрин са заподозрени за причиняване нежелани сърдечно-съдови реакции.
Citrus aurantium extractis получени предимно от незрели плодове от Citrus aurantium относително малки цитрусови дърво, от които няколко от неговите по-общи имена включват горчив портокал, кисел портокал и Zhi shi.
Synephrineis, получени от плодно дърво, известен като Citrus Aurantium което е родом от Виетнам. Тя canstimulant на симпатиковата нервна система, което от своя страна създава увеличение на сърдечната честота. то също е чудесно допълнение за разрешаване на тялото ви способността да освободи мазнини от мастните клетки да се изгори за енергия, която е известна като липолизата и увеличаване на вашата почивка метаболитни ставка.
1. засилване действието на витамин c: облекчение кръвни клетки coaggualtion в конюнктивата на Гвинея Прасе поради липса на витамин с; Той е също така съобщи, че тя може да намали кръвни клетки coaggualtion кон. Продължителност на живота на плъховете се удължава, когато продуктът се хранят с тромбози храна или фураж, които могат да причинят atherosis. може да повиши thevitamin cconcentration в надбъбречната жлеза, далака и белите кръвни клетки в морско свинче.
2. анти-вирусни способност: когато fibrocytes от мишки се третират с продукта в 200 g/ml разтвор, клетките могат да устоят атака от вируса на phlyctenular стоматит за 24 часа. Хела клетки, лекувани с продукта може да устои на инфекция от вируса на грип. противовирусно действие на продукта може да бъде отслабени от hyaluronidase3. други: предотвратяване на вредата от студ; инхибира алдехид редуктазата в обектива на плъхове очи.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите citrus aurantium екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват по-голямата част citrus aurantium екстракт с разумна цена от нас.

Запитване