Saw Palmetto Екстракт

От векове, суров екстракт от saw palmetto са били използвани за подобряване на производството на сперматозоиди и да увеличи размера на гърдите и сексуални жизненост, но той ' е най-ефективният и само научно обоснована употреба е да се подобри симптомите на доброкачествена простатна хиперплазия. Saw palmetto, е единственият вид...

Информация за продукта

От векове суров екстракт от saw palmetto са били използвани за подобряване на производството на сперматозоиди и да увеличи размера на гърдите и сексуални жизненост, но itand #39; s най-ефективните и само научно обоснована употреба е да подобри симптомите на доброкачествена простатна хиперплазия. Saw palmetto, е единственият вид в момента, класифицирани в род Serenoa. Той е известен от редица синоними, включително Sabal serrulatum под чието име тя все още често appearin алтернативна медицина. Това е една малка длан, обикновено достига височина от около 2-4 м. Неговите багажника е разтегнат, и тя расте в кичури или плътен гъсталаци в пясъчен крайбрежни земи или като подраст в борова гора или твърда хамаци.

Име на продукта

Saw palmetto екстракт

Част от растение, използвано

Плодове

Спецификация

25 % - 45 % мастни киселини
90 % палмето масло

Пакет

25 кг/барабан
180 кг/стоманен барабан

Saw Palmetto е малък, палмово като растение, роден в Северна Америка. Индианците и ранно Американски заселници използват плодове за лечение на проблеми, свързани с гениталиите, пикочните пътища и репродуктивната система. Тази билка се нарича andquot; растителни catheterandquot; поради неговия терапевтичен ефект върху шийката на пикочния мехур и на простатата при мъжете. Saw Palmetto е широко използван в Германия, Канада, Обединеното кралство и сега САЩ за хранително възползване на простатата и пикочния тракт. Тя се продава на пазара като афродизиак за мъже и жени.
Активни съставки са летливи масло, стероидна сапонин, танини и полизахариди. Saw Palmetto е тоник и е един от малкото билкови лекарства, които се считат за анаболни - укрепва и строи телесните тъкани.
За мъже тя третира разширен и отслабена простатната жлеза. Тя показва значителни действия в лечението на заболявания, свързани с доброкачествена простатна хипертрофия (ДПХ).
Saw palmetto екстракт работи за предотвратяване на тестостерон се превръща в дихидротестостерон, хормон мисълта да причини проснат клетки да се размножават, което води до уголемена простата. Това главно се използва като диуретик и да тонус на пикочния мехур чрез подобряване на пикочните поток и облекчаване на напрежението. Редовната употреба на saw palmetto може да намали честотата на урината, особено през нощта, позволява пълен мехур експулсиране и намаляване на възпалението на пикочния мехур и разширения повален.
Saw palmetto, е единственият вид в момента, класифицирани в род Serenoa. Той е бил известен под anumber синоними, включително Sabal serrulatum, под чието име тя все още често се появява в alternativemedicine. Това е една малка длан, обикновено достига височина от около 2-4 м (3-6 фута). Неговите багажника е разтегнат, и тя расте в кичури или плътен гъсталаци в пясъчен крайбрежни земи или като подраст в борови гори orhardwood хамаци.
Той е ендемичен за Югоизточна Съединените щати, най-често по протежение на Атлантическия океан и Мексиканския залив крайбрежни равнини, но също доколкото вътрешните като Южна Арканзас. Той е сърдечен растение; изключително бавно нараства и дълго живял, с някои растения, особено във Флорида, вероятно е толкова стара, колкото 500-700 години.
Saw Palmetto подтиска тестостерона действие върху простатата, като по този начин се използва широко за лечение на ДПХ.
•Saw palmetto също така предотвратява свързването на DHT андроген рецепторите, по този начин помага с косопад.
•Saw palmetto инхибира естроген и андроген рецептора дейност и помага на мъжете и жените да
баланс на хормони.
•Saw palmetto лекува възпаление: билка помага лечение на възпаление на пикочния мехур и помага с пикочните поток.
•Saw palmetto за жени: жените също използват билка Saw Palmetto да стимулира уголемяване and
също така за лечение на маточни раздразнителност.
•Saw palmetto се използва за лечение на импотентност, фригидност и също се използва като афродизиак. Някои newevidence показват, че Saw Palmetto може също да помогне с щитовидната недостатъци.
•Saw palmetto се използва за изчистване на гърдите задръстванията, лечение на кашлица.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите saw palmetto екстракт, производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни saw palmetto екстракт с разумна цена от нас.

Запитване