Cistanche Tubulosa екстракт

Какво е Cistanche? Cistanche tubulosa екстракт е бил използван в продължение на почти 2000 години за лечение на широка гама от медицински проблеми. Например, това е често предписваните от практикуващи за холистична медицина за лечение на проблеми, свързани с лице ' s сексуалното здраве, като импотентност, плодородието,...

Информация за продукта

Какво е Cistanche?

Cistanche tubulosa екстракт е бил използван в продължение на почти 2000 години за лечение на широка гама от медицински проблеми. Forexample, това е често предписваните от практикуващи за холистична медицина за лечение на проблеми, свързани с apersonand #39; s сексуалното здраве, като импотентност, плодовитостта, преждевременно еякулацията и менструални спазми.
В допълнение се смята, че помощ с храносмилането и облекчаване на най-тежко запек. Whilecistanche често се използва за лечение на здравословни проблеми, просто защото тя е била използвана надеждно somany години, нови изследвания които показват, че науката може да поддържа използването му за evengreater брой заболявания възникват.

Име на продукта

Cistanche tubulosa екстракт

Част от растение, използвано

Корен

Спецификация

Echinacoside 8 % - 25 %


Verbascoside 4-10 %

Пакет

25 кг/барабан

Cistanche е бил използван в продължение на почти 2000 години за лечение на широка гама от медицински проблеми. Например, това е често предписваните от практикуващи за холистична медицина за лечение на проблеми, свързани с personand #39; s сексуалното здраве, като импотентност, плодовитостта, преждевременно еякулацията и менструални спазми. В допълнение се смята, че помощ с храносмилането и облекчаване на най-тежко запек. Докато cistanche често се използва за лечение на здравословни проблеми, просто защото тя е била използвана надеждно за толкова много години, нови изследвания се появяват, които показват, че науката може да поддържа използването му за още по-голям брой заболявания.

Дори в днешно време cistanche е един от по-популярните растения, използвани в китайска медицина, където е познат като rou cong rong. Въпреки че тя обикновено расте в Азия и Близкия изток, използването му е станал все по-популярни по целия свят. Като резултат някои ботаници се чувстват, че билката е все по-трудно да се намери в родния местообитания. Докато не се счита застрашени, то се наблюдава, особено по отношение на използването му в световната търговия.
Сушени месести стъбла на Cistanche deserticola в известен в Китай като Rou Congrong. В Япония използваните видове е Cistanche салса. Cistanche също така расте в Монголия. Според един китайски изследовател, andquot; ROU Cong-rongandquot; (Herba Cistanchis) е един от най-често използваните лекарства в традиционната китайска медицина.

Какво е функциите на Cistanche екстракт?
1. сексуалното здраве
Част от популярността се въртят около cistanche е използването му за лечение на проблеми, свързани с sexualhealth. Дори в Западните култури много хора пият чай или консумират прах екстракти, направени с билки. Хората вярват, че тя може да увеличи womanand #39; s плодородието и че това е особено полезно forwomen като трудност зачеване. Много мъже използват билки за лечение на импотентност и prematureejaculation както извор.
2. запек
Обикновено е запазен за хора с Хроничен запек, като възрастните хора, postpartumwomen и хора, които са самотни и трудноподвижни. Тя често се комбинира с други билки, например семена от конопеното растение – особено когато се използва за лечение на храносмилателните проблеми като запек.
3. имунната система
Нови научни изследвания показват доказателства за ефективността на билки. Например, някои studiesshow това cistanche може да се използва за борба стареене. Това също е направил билката много популярна в bothEastern и западната култура. В допълнение той се смята за предотвратяване на умора и повишаване на енергията. Някои проучвания показват, че тя може да подобри паметта и засилване на имунната система както извор. Manypeople вярвам билки ще работи като противовъзпалително и че тя може дори помощ намаляване bloodpressure.

Desertliving Cistanche билков екстракт (Cistanche tubulosa екстракт; Екстракт от Cistanche Deserticola; Caulis Cistanchis екстракт) функции в дневния хранителен прием на човешкото същество, които ползват един от най-дълъг живот в света. Cistanche tubulosa играят важна роля за тяхното дълголетие.
Активен imgredients на Cistanche tubulosa са echinacoside и acteoside, phenylethanoid гликозиди. Acteoside полифенолни е мощен антиоксидант, който е 15 пъти по-активни от ресвератрол.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите cistanche tubulosa екстракт, производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни cistanche tubulosa екстракт с разумна цена от нас.

Запитване