Muberry екстракт

Morus е род покритосеменни растения от семейство Черничеви, се състои от 10 – 16 видове широколистни дървета-известен asmulberries, диворастящи и обработвана в много умерен света региони. Плодовете на черната черница (роден Югозападна Азия) и Червения черница (роден в Източна...

Информация за продукта

Morus е род покритосеменни растения от семейство Черничеви, се състои от 10 – 16 видове широколистни дървета-известен asmulberries, диворастящи и обработвана в много умерен света региони. Плодовете на черната черница (роден Югозападна Азия) и Червения черница (роден Източна Северна Америка) имат най-силен аромат, който е оприличен на и #39; фойерверки в mouthand #39;. Плодовете и листата се продават в различни форми като хранителни добавки. Черничеви плодове цвят произтича от Антоцианини, които са под фундаментални изследвания за механизмите на различни заболявания. Антоцианините са отговорни за атрактивни цветове на пресни растителни храни, включително оранжево, червено, лилаво, черно и синьо. Тези цветове са разтворими и лесно екстрахиране, получаване на оцветители природни хранителни. Поради нарастващото търсене за оцветители природни хранителни се увеличава тяхното значение в хранително-вкусовата промишленост. Евтини и промишлено осъществимо метод е разработен да извлечете антоцианини от черничеви плодове, които могат да бъдат използвани като плат тен агент или храна оцветител на цвят на висока стойност (над 100). Учените открили, че от тридесет и един китайски черничеви сортове тествани, общо антоцианиново добивът варира от 148 мг 2725 мг на литър сок от плодове.

Име на продукта

Екстрактът от черница

Част от растение, използвано

Плодове

Спецификация

Anthocyanin 5 % - 25 %

Пакет

25 кг/барабан

Силно разглежда в традиционната китайска и японска медицина, предишни изследвания, в центъра на своите значителни ползи за подобряване на кръвната захар контрол и липидите в кръвта. При пациенти с тип 2 диабет получиха или черничеви изсушени листа в доза от 3 грама на ден или една таблетка от лекарството glyburide (5 mg/ден) за 4 седмици, по-долу е показано:
●Mulberry терапия значително подобрени диабетик контрол при пациенти с диабет тип 2.
●Fasting кръв глюкоза концентрации и A1C нива са значително понижени с черничеви терапия, в сравнение с glyburide лечение.
●Mulberry терапия също loweredtotal и LDL холестерол докато повишаване на HDL холестерол.
В друго клинично изпитване субектите получиха три таблетки от 280 mg черничеви листа, три пъти на ден преди ядене в продължение на 12 седмици. В края на изследването общия холестерол, триглицеридите и LDL са значително намаляха с 4.9 %, 14.1 % и 5.6 %, съответно, от изходното ниво, като има предвид, че HDL е значително увеличен с 19,7 %.
Тези резултати а други показват, че черничеви листа може да бъде от полза при хора, които имат Метаболитен синдром се характеризира глюкоза нетърпимост, както и промени в нивата на холестерола и триглицеридите.
Функция:
1.Antioxidant. Черница антоцианини са мощни антиоксиданти и капацитета им антиоксидант е 20 пъти на ВХ, че 50 пъти на VE... Той може бързо и ефективно премахване на свободните радикали преди клетки повреден.
2. превенция на рак. Черница антоцианини помага за предотвратяване на много заболявания, свързани със свободните радикали, включително рак, сърдечни болести, преждевременно стареене и артрит.
3. устни козметика. То не може само да попречи ранна поява на бръчки, кожата, но също и да доставят храненето и премахване на вредните свободни радикали в тялото. Тя е естествен слънцето покритие, може да попречи на ултравиолетовите лъчи върху кожата. Кожата е съединителна тъкан, колаген и трудно еластични proteincontained в черница играе важна роля на цялата структура на кожата.
4. антоцианиново (Anthocyanosides) има функцията на свободните радикали окисление, която има силна анти-окисление и анти-алергичен функция, могат да защитават мозъка от окисляване.
5. предотвратяване Alzheimerand #39; s болест. Екстрактът от черница може значително да намали стареенето, антиоксидантна активност на антоцианини могат да попречат на стареене и деменция.
6. свободните радикали събиране на боклук; Противовъзпалително; Диабет превенцията, загуба на тегло, защита на зрението.
Приложение
1. прилагани в здравето продукт поле,
2. прилагани в полетата, козметика,
3. прилага във фармацевтичната област.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите muberry екстракт, производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни muberry екстракт с разумна цена от нас.

Запитване