Epimedium екстракт

Палави Коза Weed екстракт/Epimedium екстракт (нея) е флавоноид гликозид съединения, извлечени от няколко вида растения в семейство на Epimedium, които са известни като Палави Коза Weed или ин и Ян Huo. Екстракти от тези растения са известен афродизиак действие и са...

Информация за продукта

Палави Коза Weed екстракт/Epimedium екстракт (нея) е флавоноид гликозид съединения, извлечени от няколко вида растения в семейство на Epimedium, които са известни като Палави Коза Weed или ин и Ян Huo. Екстракти от тези растения са известен афродизиак действие и често се използват в китайската билкова медицина за подобряване на еректилната функция, както и за няколко други показания.

Име на продукта

Epimedium екстракт

Част от растение, използвано

листа

Спецификация

Нея Icariins 10 % - 98 % HPLC

Пакет

25 кг/барабан

Палави Коза Weed има 2000 години да използва като подобрител на мъжката функция в China.Many culturhat. Палави Коза weed поддържа либидо, еректилна функция и помага за облекчаване на дискомфорт в менопауза. Една съставка, Маца, се съобщава да подкрепят еректилна проблеми, за мъже и жени с ниско либидо и за жени подложени на менопаузата. Палави Коза Weed (epimedium) се състои от няколко вида ofepimedium, листни растение, което расте в дивата природа, най-изобилно в по-високи altitudees доклад ts.
Epimedium нея, известен също като barrenwort bishopand #39; s шапка, фея крила, Палави Коза weed, хулиган лампа билка, Ранди бира трева oryin Ян huo е род покритосеменни растения от семейство Berberidaceae. Има около 50 вида, повечето от които са ендемични в Китай.
Epimedium нея видове са листопадни и вечнозелени Харди трайни насаждения. Повечето имат четири-partedandquot; паяк като andquot; цветя през пролетта. Растението съдържа нея, което е инхибитор на PDE5 като slidenafil активната съставка на Viagra.It ИД therefcore използва като anaphrodisiac и за лечение на еректилна дисфункция.
1, Палави Коза екстракт се смята, че нея е вероятно да бъде основният активен компонент на Epimedium екстракти, тъй като е доказано, да споделя няколко механизми на действие със съединения, използвани в западната медицина за лечение на импотентност и подобряване на сексуалната функция. В частност нея е доказано да действа като инхибитор на PDE5 и да се подобри производството на биоактивни азотен оксид, както и mimicing ефектите на тестостерон.
2, Палави Коза екстракт може да стимулира osteoblast дейност в костната тъкан, която е свързана с възможна терапевтична роля в лечението на остеопорозата.
3, нея може също да увеличи броя на бъбрек пациенти в Т-клетки, лимфоцити трансформация норма, антитела, антигени и ретикулоендотелната система фагоцитна функция на ниско, но наркотици лечение след бъбречна Epimedium и др.
4, с нея може да засегне различни аспекти на стареене механизми. Например влиянието на пасаж на клетки разширяване на растежа период, регулиране на имунната и ендокринната система, подобряване на метаболизма и органната функция.
5, Палави Коза екстракт има защитен ефект върху вазопресин индуцирана миокардна исхемия, със значително кръвното налягане

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите epimedium екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни epimedium екстракт с разумна цена от нас.

Запитване