Екстракт от ревен

Ревен (хрема rhabarbarum) е вид растение от семейство Лападови. Те са тревисти многогодишни растения расте от къси, дебели коренища. Те имат големи листа, които са донякъде триъгълна, с дълги месести petioles. Те имат малки цветя, групирани в големи комбинирани листни новозеландски torose червен...

Информация за продукта

Ревен (хрема rhabarbarum) е вид растение от семейство Polygonaceae.They са herbaceousperennialsgrowing от къси, thickrhizomes. Те имат largeleavesthat са малко триъгълна, с дълга fleshypetioles. Те са smallflowersgrouped в големи комбинирани листни новозеландски torose-redinflorescences. В кулинарна употреба, пресни сурови petioles (листа стъбла) са Крисп (подобни tocelery) със силен, тръпчив вкус. Най-често, plantand #39; s листа стъбла са варени withsugarand използвани в пайове и други десерти. Редица сортове са били опитомени за консумация от човека, повечето от които са признати asRheumxhybridumby отРоял градинарство общество. (ревен прах).

Име на продукта

Екстракт от ревен

Част от растение, използвано

Корен

Спецификация

5 % - 98 % emodin
5 % - 98 % Physcion

Пакет

25 кг/барабан

Ревен извличане прах има славна история на включването в много препарати, слабително. Ревен обикновено се счита за леко слабително, която произвежда мека табуретка 6-10 часа след поглъщане. Ревен е особено подходяща за деца, тъй като тя е много мек в действие. Ревен корен има очистително действие за употреба при лечение на запек, но също така има стягащо действие също. Ревен, следователно, има наистина почистване действие върху червата, отстраним отломки и след това astringing с антисептични свойства, както добре. Основните химически съставки на ревен включват anthraquinones, които допринасят за слабително и очистително свойства на ревен китайски изследвания разследва Rhubarband #39; s способността да евентуално потискат раковите клетки.
Ревен извличане прах има ефект за подобряване на храносмилането и увеличаване на апетита.
-Ревен екстракт прах има функцията на antioxidation, забавяне на стареенето, предотвратяване остеопороза, acne(whelk) и деменция в напреднала възраст.
-Ревен екстракт прах има функцията на анти дейност тумора и антибактериална активност също имат имуносупресия, очистително и противовъзпалителни effection.
-Ревен екстракт прах има функция за намаляване на cholesterin и кръвен вискозитет, намаляване на риска от атеросклероза, сърдечно-Мозъчно-съдови заболявания и сърдечни заболявания.
-Ревен екстракт прах може да се използва за предотвратяване на рак, особено рак на гърдата, рак на простатата, рак на ендометриума и ovarycancer поради ролята му естроген.
-Ревен екстракт прах се използва за подпомагане на лекува язви, облекчаване на заболявания на далака и дебелото черво, облекчаване на запек и да лекува хемороиди и кървене в горната част на храносмилателния тракт.
Екстракт от ревен корен е показано да се подобри храносмилането и повишаване на апетита.
-Ревен корен екстракт също помага лекува язви, облекчаване на заболявания на далака и дебелото черво, облекчаване на запек и да лекува хемороиди и кървене в горната част на храносмилателния тракт.
-Анти-тумор дейност и антибактериална активност също имат имуносупресия, очистително и противовъзпалителни effection.
1. антибактериално, antithrombotic, противовъзпалителни и antianaphylaxis;
2. понижаване на cholesterin и кръвен вискозитет, намаляване на риска от атеросклероза, сърдечно-Мозъчно-съдови заболявания и сърдечни заболявания 5. Притежава добра ефективност за лечение на СПИН.
3. antioxidation, забавяне на стареенето, предотвратяване osteoporosis,acne(whelk) и деменция в напреднала възраст;

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите ревен екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да закупите екстракт от ревен насипно състояние с разумна цена от нас.

Запитване