Нар екстракт

Чат сега
Информация за продукта

Нарът е плод, който е много богат на хранителни вещества, което го прави доста популярни по света. Плодове, с произход от области на Северна Индия, Пакистан, Иран и Афганистан, въпреки че също расте в полуостров Малайзия, Югоизточна Азия, Калифорния, Армения, тропическа Африка и др. Този плод е много жилав текстура от външната страна, която може да е оранжево жълто, червено или лилаво. От вътрешната страна на нар е пълен с розово люспите със семената вътре които са сочни и сладки.

Име на продукта

Нар екстракт

Част от растение, използвано

Плодове кожата

Спецификация

Полифеноли 30-60 % UV
Ellagic acid20 %-40_%

Пакет

25 кг/барабан

Нар ExtractEllagic киселина е антиоксидант, Анти-мутаген и противоракови свойства. Проучванията показват противоракови дейност на клетки на рак на гърдата, хранопровода, кожата, дебелото черво, простатата и панкреаса. По-специално ellagic киселина предотвратява разрушаването на P53 ген от раковите клетки. Ellagic киселина може да се свърже с рак причинява молекули, като по този начин ги прави неактивни. В своите studie ефектите на диетичните ellagic киселина върху плъхове чернодробни и хранопровода лигавица cytochromes P450 и фаза II ензими. Ahn D et al показа, че ellagic киселина предизвиква спад в общия чернодробен лигавица cytochromes и увеличение в някои чернодробни фаза II ензимна дейност, като по този начин повишаване на способността на прицелните тъкани да се детоксикацията реактивни междинни. Ellagic киселина също показа chemoprotective ефект срещу различни химически предизвикани рак. Ellagic киселина също е казал да се намали сърдечно-съдови заболявания, вродени дефекти, проблеми с черния дроб и насърчаване на зарастването на рани

Ползи от нар
Регенерира Cells.Pomegranate защитава епидермиса и дермата чрез насърчаване на кожата регенерация на клетките, подпомагане в ремонт на тъкани, заздравяване на рани и насърчаване на кръвообращението на кожата, е лековита.

Защита от Sun.Consuming нар осигурява на кожата със съединения, които помагат за защита срещу свободните радикали, които могат да причинят повреда нд, рак и слънчево изгаряне. Масло от нар съдържа антиоксидант ellagic киселина, която може да ви помогне да инхибира кожни тумори да защитават организма от рак на кожата.
Бавно Aging.Pomegranates може да помогне да се избегне хиперпигментация, старчески петна, фини линии и бръчки, които често са причинени от повреда нд.
Производство на младежко Skin.Because нарове помощ да се омекоти кожата и произвежда допълнителни еластин и колаген, тя може да направи кожата ви изглежда по-твърда, гладка и млада.
Помощ със суха Skin.Pomegranates често се добавят към продукти за грижа за кожата, защото те имат молекулярна структура, която може да проникне дълбоките слоеве на повечето типове кожа да предостави допълнителна влага.
Използване за мазна или комбинирана Skin.Oily или комбинация тип кожа, които са акне склонни да използвате нар да успокои тези огнища и намали изгаряния или белези, които могат да възникнат по време на пробив.
[Функции]
Ellagic киселина, извлечена от Punica granatum L., предназначен има следнитефункции:
1) противоракови и анти-мутация. Това е доказано да бъдат ефективни анти-канцерогенен при карцином на ректума и дебелото черво, хранопровода карцином, рак на черния дроб, рак на белия дроб, карцином на езика и кожата.
2) ограничим до човешкия имунодефицитен вирус (HIV) и много видове микроби и вируси.
3) антиоксидант, коагулант, descenting кръвно налягане и упойка.
4) видове лечение на симптомите, причинени от висока кръвна захар, високо кръвно налягане.
5) устоя атеросклероза и тумор.
6) се противопоставят на antioxidance, инхибиране на стареенето и избелване на кожата.
[Приложение]
1) прилага в козметичните поле, cactus екстракт се добавя в различни продукти за грижа за кожата за своето противовъзпалителен и антиоксидантен действие.
2)-приложени в здравето продукт andamp; фармацевтични поле, cactus екстракт, често се използва в адювантна терапия на нефрит, glycuresis, сърдечни заболявания, затлъстяване, hepatopathy и др.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите нар екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни нар екстракт с разумна цена от нас.

Запитване