Екстракт от червени дрожди ориз

Червени дрожди ориз е ориз, който е ферментирал от червени дрожди, monascus purpureus. Червени дрожди ориз е била използвана от китайските за много векове като хранителни консерванти, хранителни оцветител (червени дрожди ориз е отговорен за червения цвят на патица по пекински), подправки, както и съставка в оризово вино. Червен...

Информация за продукта

Червени дрожди ориз е ориз, който е ферментирал от червени дрожди, monascus purpureus. Червени дрожди ориз е била използвана от китайските за много векове като хранителни консерванти, хранителни оцветител (червени дрожди ориз е отговорен за червения цвят на патица по пекински), подправки, както и съставка в оризово вино. Червени дрожди ориз продължава да бъде хранителна щапелни в Китай, Япония, и азиатски общности в Съединените щати, с оценената средна консумация от 14 до 55 грама червени дрожди ориз на ден на човек.

Червени дрожди ориз също е бил използван в Китай за 1000 години за медицински цели. Червени дрожди ориз е описана в древни китайски списък на наркотици като полезни за подобряване на кръвообращението и за облекчаване на стомашно разстройство и диария. Там също расте интерес при оценката на червени дрожди ориз за употреба като естествена храна Боядисват Андор консервант.

Име на продукта

Червени дрожди ориз

Част от растение, използвано

Семена

Спецификация

0,4-3 % Monacolin K

Пакет

25 кг/барабан

Червени дрожди ориз, или monascus purpureus е Мая, отглеждани на ориз. Той е бил използван като хранителна щапелни в много азиатски страни и в момента се използва като хранителна добавка, взети за управление на cholesterollevels. Използва в Китай за повече от хиляда години, червени дрожди ориз вече е намерил пътя си до американските потребители търсят алтернативи на лечение статин.

В традиционната китайска медицина червени дрожди ориз е използвана за подобряване на кръвообращението и да помагат в храносмилането. Тя сега е установено с по-ниски кръвни липиди, включително холестерол и триглицериди. Регистрирана употреба на червени дрожди ориз отива назад, доколкото на китайската династия Тан през 800 АД

Ползи за здравето на червени дрожди ориз са открити в неговите съединения, известни като monacolins, известно, че инхибира синтеза на холестерол. Един от тези съединения, monacolin K, е известно, че инхибира HMG-CoA редуктаза, ензим, който предизвиква производството на холестерол.

Тъй като тези естествени статини, червени дрожди ориз се продава като над контра холестерол контрол добавка. Изследвания върху хора, които са започнали през 1970 г., потвърдиха ползите от червени дрожди ориз за понижаване на холестерола.
Проучване в Лос АНДЖЕЛИС училището по медицина на 83 хората с висок холестерол показа значително намаление в нивата на общия холестерол, LDL и триглицеридите след дванадесет седмици. Участниците в изследването бяха дадени 2.4 грама на червени дрожди ориз ежедневно и яде диета с не повече от 30 % прием на мазнини.

Червени дрожди ориз е за първи път в Китай, е 1000 години на производство, заявление история. Това е уникален в Китай и съседните страни, традиционния ориз ферментационния продукт.

Червени дрожди ориз се произвежда от Monascus purpureus със зърнени храни и вода като суровини в 100 % твърди ферментация. Зависимост от резултатите от HPLC-анализ Monacolin K (или мевинолин) в естествени червени дрожди ориз е главно под формата на киселинна форма монаколин К (или Mevinolinic киселина в диапазона от 60 до 85 %), вместо лактонов формата. Резултатите показали, този продукт е наистина прави от процес на ферментация. Друга характеристика на този продукт е, че няма никакъв citrinin. Ергостерол, ненаситени мастни киселини, аминокиселини, γ-ГАМК и активни пептиди се срещат също така в този продукт, enduing този продукти по-функционални градиенти и хранителни вещества.

В допълнение към неговите кулинарни употреба червени дрожди ориз се използва в традиционната китайска herbology и традиционната китайска медицина. Неговата употреба е документирано още през династията Тан в Китай през 800 АД и взети вътрешно да подсилва организма, помагат в храносмилането и премахнете andquot; кръвна blockagesandquot; (която може да се отнася за това, което съвременните науката е документирано като понижаващи ефект)

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите червени дрожди ориз екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да закупите екстракт от насипни червени дрожди ориз с разумна цена от нас.

Запитване