Екстракт от бял Kindey Боб

Има множество научни опити върху този продукт и всички изглежда да показват същите резултати. Този продукт е от полза за загуба на тегло и е доказано по-нисък гликемичен индекс. Резултатите са много убедителни, странични ефекти не са сериозни и за пациенти с диабет може да произведе този продукт...

Информация за продукта

Има множество научни опити върху този продукт и всички изглежда да показват същите резултати. Този продукт е от полза за загуба на тегло и е доказано по-нисък гликемичен индекс. Резултатите са много убедителни, странични ефекти не са сериозни и за Диабетна пациенти този продукт може да доведе до намаляване на гликемичен индекс. Най-добри резултати се виждат, когато се комбинира с по-нисък калориен прием и по-ниски въглехидрати
Действа като естествен нишесте-блокер, екстракт от бял боб намаляват абсорбцията на въглехидрати и ускорява процеса на отслабване. Тъй като проучвания са показали, екстракт от бял боб играе значителна роля в намаляването на усвояването на въглехидратите в човешкото тяло. Тъй като въглехидратите са достъпни в различни размери, вариращи от единични единици за дългите полимерни вериги, е важно да ги съборят в своята простата форма, дори преди те се абсорбират от тялото.

ProductName

Whitekidney Бийн екстракт

Partof растение, използвано

Семена

Спецификация

1 %, 2 % Phaseolin

Пакет

25 кг/барабан

Семената на растението бяла бъбрек фасул (Phaseolus vulgaris) са най-често използвани в екстракта. Това растение е роден в Европа, Индия и Перу. Този екстракт действа като блокер нишесте да блокират алфа амилаза ензим. Ползите от екстракт от бял боб са многобройни, с най-забележителен е способността му да блокира нишестета.
Екстракт от бял боб също може да бъде от полза за понижаване на триглицеридите, дегенеративни артрит, исхемична болест на сърцето и затлъстяването поради способността, тя трябва да инхибира bodyand #39; s храносмилането на сложни въглехидрати. Прилага в областта на здравето продукт, здравен продукт, който го използва като суров материал имат благоприятен ефект за намаляване на теглото; Прилага във фармацевтичната област, има висока фармацевтични стойност, да се използва за лечение на различни неблагоприятни симптоми.
Екстракт от бял боб има способността да блокира нишестета, така че в последствие той блокира ензим алфа амилаза, която играе важна роля в храносмилането. Алфа-амилаза е необходим за метаболизма на нишестените въглехидрати, които са намерени в храни като картофи, ориз и макаронени изделия. Амилаза инхибитори предотвратяват действието на ензимите, които пауза гликозидна облигации на нишестета и други сложни въглехидрати, предотвратяване на изпускането на прости захари и абсорбиране от тялото. Амилаза инхибитори, като липаза инхибитори, са били използвани като диета затлъстяване и Айде лечение. Амилаза инхибитори се намират в много видове зърна; търговската мрежа амилаза инхибитори са извлечени от бяла бъбрек фасул.
Боб е редица общи фасул (Phaseolus vulgaris). Той е обявен за приликата си визуална форма и цвят на бъбреците. Той често използва тази добавка като помощ за отслабване. Тя се използва от хора, които е трудно да се поддържа здравословна диета поради бързото темпо на техните кариери, като поле представители и транспортни специалисти. Екстракт от бял боб идва от семена на бял бъбрек.
Бял боб extractcan се използват за лечение на затлъстяването, действа като стабилизатор на тегло или дори като помощ за отслабване. Тя може да се неутрализира храносмилателен ензим алфа амилаза, преди да конвертирате нишесте в глюкоза и след това на мазнините. По същество тя позволява на въглехидрати да премине през системата на евентуално с по-малко калоричен прием. Екстракт от бял Боб е един от основните и редовно продукти на нашата фирма. Всички процеса на производство включва екстракция, дестилация, пречистване се контролират от опитни работници. Екстракт от бял боб неутрализира храносмилателен ензим алфа амилаза, преди да конвертирате нишесте в глюкоза и след това на мазнините. По същество тя позволява на въглехидрати да премине през системата на евентуално с по-малко калоричен прием.
Основна функция
1. Phaseoline е един вид естествен и често се използва за лечение и захарен диабет.
2. засилването на далака и тонизиращи бъбреците.
3. насърчаване развитие на тялото и укрепване на паметта.
4. Retarding стареенето и предотвратяване на всички видове на възраст болести.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите бели kindey Бийн екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват по-голямата бяла kindey Бийн екстракт с разумна цена от нас.

Запитване