Екстракт от червена детелина

Червена детелина, диви растения, използвани като паша храна за добитък и други животни, също е бил използван като лекарство за лечение на широк спектър от условия. Те включват рак, мастит (възпаление на гърдата), ставни заболявания, жълтеница, бронхит, спастичен кашлица, астма и кожата...

Информация за продукта

Червена детелина, диви растения, използвани като паша храна за добитък и други животни, също е бил използван като лекарство за лечение на широк спектър от условия. Те включват рак, мастит (възпаление на гърдата), ставни заболявания, жълтеница, бронхит, спастичен кашлица, астма и кожни възпаления, като псориазис и екзема. Червената детелина е мисъл andquot; purifyandquot; кръвта чрез насърчаване на урината и слизестите производство, подобряване на кръвообращението и стимулира секрецията на жлъчката. Неотдавна специфични химикали в червена детелина--известни като изофлавони--са били изолирани и тествани за тяхната ефективност при лечението на редица условия. Въпреки че изолирани изофлавон продукти са много различни от цялата билка, те са показали обещание за лечение на редица условия, свързани с менопаузата, като горещи вълни, сърдечно-съдовите заболявания и загуба на костна тъкан, свързана с остеопороза

Име на продукта

Екстракт от червена детелина

Част от растение, използвано

Въздушна част

Спецификация

8 % - 40 % изофлавони

Пакет

25 кг/барабан

Червена детелина действа като антибиотик, апетита, кръв пречиствател / depurative, така и бои. Добър за бактериални инфекции, ХИВ и СПИН, възпаление на белите дробове, възпалителни заболявания, проблеми с бъбреците, черния дроб болест, нарушения на кожата и отслабена имунна система. Червената детелина е доказано са ефикасност за инфекции на дихателната система.
Червена детелина е смятан за един от най-богатите източници на изофлавони (разтворими химични вещества, които действат като естрогени и са открити в много растения). Той се използва за горещи мига/флъш, PMS, понижаване на холестерола, увеличаване на гърдите и гърдата здравето, подобряване производството на урина и подобряване на циркулацията на кръвта.
Тя се използва за да помогне за предотвратяване на остеопорозата, намаляване на възможността от образуване на кръвни съсиреци и артериални плаки и ограничаване развитието на доброкачествена хиперплазия на простатата.
Екстракт от червена детелина е вещество, получени от червена детелина растение и се използва като растителни медицина. Тази детелина е характерно за Европа, Северозападна Африка и Западна Азия, но тя е въведена в много други региони на света. Тъй като тя съдържа изофлавони и много хранителни вещества, екстракт от червена детелина се използва често за лечение на заболявания като кожни обриви, акне, рак, остеопороза, симптомите на менопаузата и сърдечни заболявания. Степента на ефективност на билков екстракт се обсъжда в научната общност.
Червена детелина, наричан trifolium pratense, кравешка трева, beebread и ливадна Детелина, е бързо развиваща се вид билка в семейството на Детелина. Червена детелина има три листа и тънки, размита стъбла, които завършват в четири до шест клонове, в зависимост от типа. Средна червена детелина стъбла са по-къси и имат по-малко клони, докато мамут червено детелини растат по-висок, са по-дълги стъбла и по-големи flowerheads. Flowerheads са кръгли и се появи червеникав розово към външната страна на техните продълговати листа, растат бели към вътрешността на главата.
Червената детелина е била използвана традиционно като лекарствените агент от азиатски, европейски и Native American култури като отхрачващо в астма и като причиняващ промяна (пречиства кръвта) за лечение на псориазис, екзема и други хронични кожни заболявания.
Червена детелина съдържа изофлавони (естроген подобни съединения), които могат да имитират ефекта на ендогенния естроген. Доказано е, че използването на червена детелина за облекчаване на симптомите на менопаузата се понякога неефективно, но безопасно. Изофлавони (като irilone и pratensein) от червена детелина са били използвани за лечение на симптомите на менопаузата. Големи, добре контролирано проучване на високо-изофлавон екстракт от червена детелина добавки показа умерено намаляване на горещи мига с Promensil, но не Rimostil, в сравнение с плацебо.
Традиционно червена детелина е прилаган да помогне за възстановяване на нередовна менструация и да балансира алкално-нивото на влагалището, за да насърчи концепция.
Червената детелина е съобщено да се използва за различни лечебни цели, като лечение на бронхит, изгаряния, ракови заболявания, язви, седация, астма и сифилис.
Това е съставка в осем билка essiac чай.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите червена детелина екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да закупите на насипни червена детелина екстракт с разумна цена от нас.

Запитване