ЕО (етил целулоза)

Чат сега
Информация за продукта

1. продукта Въведение


Родово име

Етил целулоза

Абревиатура

ЕО

Име на IUPAC

Целулоза, 2 - етил целулоза

Отговарят на стандартите

CP (китайски фармакопея)
USPNF (САЩ Националната Formulary)
ЕП (Европейската фармакопея)

Този продукт е бяла или сиво, без мирис течен прах, неразтворими във вода, но разтворими в органични разтворители, добра термична стабилност, пепелта е много ниска, когато изгори, малко лепкавост или стягащо, flex съпротива се поддържа при ниска температура, нетоксични, силен анти-биологични свойства, метаболитни инертен. Но на слънце или UV светлина го податливи на окислително разграждане.
2. продукт приложение
Поради своята водонеразтворима продукта основно се използва като таблетка халки и покритие материали, също може да се използва като скелет материал блокери, приготвени от различни видове устойчиви освобождаване таблетки; Този продукт се използва като капсулирани ексципиентите подготвени устойчиво съобщение капсули, така че ефикасността остава освободени и да се избегнат някои от преждевременно ролята на водоразтворими наркотици; Продуктът също така може да се използва в различни фармацевтични доза форми като диспергиращ агент, стабилизиращ агент, агент за задържане на вода, за да се предотврати наркотици форма влажна и влошаване, засилване на таблета безопасно съхранение.
3. разтваряне метод
Ароматни въглеводороди и алкохола са най-често използвания продукт смесен разтворител Aromatics налични като бензен, толуен, етилбензол, ксилол, т.н., доза от 60 % до 80 %; Може да бъде алкохоли, метанол, етанол и т.н. и дозата от 20 % до 40 %. Продуктът е добавен бавно в контейнер пълен с разтворител при разбъркване, докато мокри и разтваря напълно.
4. технически индикатори


Индекс

Спецификация

вискозитет

≥10mpa.s:90.0~110.0%
6 ~ 10 mpa.s:80.0~120.0%
≤6mpa.s:75.0~140.0%

Загуба при изсушаване

≤3.0%

Остатък при запалване

≤0.4%

Тежки метали

≤20ppm

Арсен сол

≤0.0003%

Определяне на съдържанието

Съдържащи етокси трябва да бъде 44.0 да 51.0 %

5. продукта описание
[За съхранение] запечатани, държи на сухо място.
[Опаковане] Крафт хартия чанта облицовани с полиетиленова торба.
[Нето тегло] 20 кг/пакет

Ние се гордеем с нас като един от водещите ЕО (етил целулоза) производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни ЕО (етил целулоза) с разумна цена от нас.

Запитване