HEC (хидроксиетил целулоза)

Хидроксиетил Cellulose(HEC) включва фармацевтично качество и промишлен клас. 1. фармацевтично качество: този продукт се използва главно за аптекарски адювант, която може да се използва като сгъстител разпръскване агент, емулгатор и филмообразуващи агент и др. Когато се използва като филм покритие и лепило в наркотици...

Информация за продукта

Хидроксиетил Cellulose(HEC) включва фармацевтично качество и промишлен клас.
1. фармацевтично качество: този продукт се използва главно за аптекарски адювант, която може да се използва като сгъстител разпръскване агент, емулгатор и филмообразуващи агент и др. Когато се използва като филм покритие и лепило в наркотици таблетки, то може значително да подобри хидроизолацията на таблетки. Обсаждам, то също може да се използва като окачване, офталмологични подготовка, бавно и контролирано освобождаване агент скелет и плаващ таблетки и т.н... HEC е комбинирана с колоидна наркотици като други синтетични полимери с цел предотвратяване отделянето на вода и етанол от прозрачна вода и колоидни материали и подобряване на задържане на вода; и също така се използва в храни, козметика и други области като сгъстител, емулгатор и да се подобри реологични свойства, както и други дневна химически индустрии, и др.
2. промишлен клас: промишлен клас HEC основно се използва като разтворител при производството на PVC и също е за основните добавка на PVC подготовка за окачване полимеризация. В сграда строителство, тя се използва главно за система за топлоизолация на външни стени, топлоизолация хоросан, декорация хоросан, зидарски хоросан и саморазливните хоросан и т.н... Той се използва като сгъстител, стабилизатор, емулгатор, ексципиент, вода задържане агент, образуващи агент и т.н. в производството на нефтохимичните продукти, смивки, селскостопански химикали, печатарско мастило, текстилен печат и боядисване, керамика, хартиената, козметика и други продукти. Когато се прилага към синтетична смола, получените продукти ще бъде характеристики като редовни и хлабав частици, подходящи видно специфично тегло и добра обработка свойства и т.н., които по същество може да замени желатин и поливинил алкохол като дисперсант. Освен това по време на декоративни строителството, тя се използва главно за изграждане на стени, stuccoing, свързващи и други механизирани конструкция; особено в декоративни строителството тя може да се използва за поставяне на керамични плочки, мрамор и пластмасова украса, която е на висока адхезивна сила и може да намали размера на цимент. Когато се използва като сгъстител в покрития индустрия, може да направите покритието лек и нежен без излитане на прах и подобри изравняване изпълнения и др.
Фармацевтичната клас насипни цена хидроксиетил целулоза/9004-62-0
Фармацевтичната клас насипни цена хидроксиетил целулоза/9004-62-0
Анализ на продукта
Име на продукта: Хидрокси етилов Cellulose(HEC)
Синоними: хидроксиетил целулоза етер
CAS №: 9004-62-0
Структурна формула:
Моларна замяна (M.S):1.8 - 2.0
Загуби при сушене: ≤10 %
Вода неразтворими Matter:≤0.5%
pH: 6,0-8,5
Пепел: ≤5 %
вискозитет: (2 % 20℃ разтвор вода): 5-60000mpa.s
LEAD:≤0.001%
Пакет andamp; За съхранение на багаж
Данни за опаковката: 1 кг/алуминиево фолио чанта
25 кг/барабан
Съхранение: Съхранявайте на хладно място и далеч от светлина

Ние се гордеем с нас като един от водещите hec (хидроксиетил целулоза) производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни hec (хидроксиетил целулоза) с разумна цена от нас.

Запитване