L-НРС (Low заместени хидроксипропил целулоза)

1、Product Въведение 2. продукт заявление този продукт се използва главно като таблетка разпада агент и свързващо вещество. Характеристика е: лесно да натиснете калъпи, силни приложимост, особено за таблетки, които не са лесно формоване, пластичност и крехкост. Добавен на продукта може да...

Информация за продукта

1、Product Въведение


Родово име

Hydroxypropylcellulose (нисък заменен)

Абревиатура

L-ЕКГ

Име на IUPAC

Целулоза, 2 - хидроксипропил етер (ниско заменен)

Отговарят на стандартите

CP (китайски фармакопея)
USPNF (САЩ Националната Formulary)
JP (японски фармакопея)

2. продукт приложение
Този продукт се използва главно като таблетка разпада агент и свързващо вещество. Характеристика е: лесно да натиснете калъпи, силни приложимост, особено за таблетки, които не са лесно формоване, пластичност и крехкост. Добавени към продукта може значително да подобри твърдостта на таблетката и появата на яркостта, освен това прави таблетка разпада бързо, дори ако твърдостта на таблетката достигне 13 кг, разпада нужда само десет минути, поради подобряването таблетка intrinsicquality така подобри ефикасността; Използването на този продукт подготвени таблетки разпадането е не престорен за дълготрайно съхранение.
Използва като внесоха Биндер, мокри гранулация е обикновено плюс 5-20 %, прах, директно таблетиране в размер на 5-20 %; Използва като таблетка разпада агенти, сумата от 2-10 %, обикновено 5 %, независимо дали в рамките на плюс или плюс, в зависимост от рецептата.
3. технически индикатори


Индекс

Спецификация

GD-11

GD-21

GD-31

GD-22

GD-32

Приложение

Директна компресия (анти-Топ бифида)

Общи
(Сухо смесване, мокри гранулиране)

Пелети чрез пресоване, наркотици стратификация

Рутинните модел (понякога разпада е по-добре)

Частици екструдирани наркотици ламинирани

Съдържание

10.0~12.9%

7.0~9.9%

pH

5.0~7.5

Загуба при изсушаване

≤8.0%

Хлорид

≤0.20%

Остатък при запалване

≤1.0%

Molysite

≤0.010%

Арсен сол

≤0.0003%

Тежки метали

≤20ppm

4. продукта описание
【Note】This продукт могат да реагират с алкални вещества, така че ако таблетка formulationscontaining алкални вещества, разпадане или разтваряне време може да бъде extendedafter в дълъг период на съхранение. За това ако подготовката суровината е алкални вещества и рецепта съдържание този стоки, производствени предприятия трябва да засили стабилността теста, разпадането време и разтваряне разследване.
【Storage】sealed държат на сухо място.
【Packing】Kraft кесията облицовани с полиетиленова торба.
【NET weight】20kg/пакет

Ние се гордеем с нас като един от водещите l-НРС (ниско заместени хидроксипропил целулоза) производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни l-ЕКГ (ниско заместени хидроксипропил целулоза) с разумна цена от нас.

Запитване