Хондроитин сулфат

Хондроитин сулфат е химично вещество, което обикновено се намира в хрущяла около ставите в тялото. Хондроитин сулфат се произвежда от животински източници, такива като хрущяли от крава. Хондроитин сулфат е важен структурен компонент на хрущялите и осигурява голяма част от своята устойчивост на...

Информация за продукта

Хондроитин сулфат е химично вещество, което обикновено се намира в хрущяла около ставите в тялото. Хондроитин сулфат се произвежда от животински източници, такива като хрущяли от крава.
Хондроитин сулфат е важен структурен компонент на хрущялите и осигурява голяма част от своята устойчивост на натиск. Заедно с глюкозамин хондроитин сулфат е станала широко използвана хранителна добавка за лечение на остеоартрит. Сега тя се използва широко в nutraceutical, фармацевтичната, хранителната и козметичната индустрия.


Име на продукта

Хондроитин сулфат

Произход

Акула, едрия рогат добитък,

Спецификация

Хондроитин сулфат 90 % CPC
Хондроитин сулфат 70 % - 90 % HPLC
Хондроитин сулфат 70 %-90 %E-HPLC
Различни животински произход

Пакет

25 кг/барабан

Хондроитин сулфат натрий е натриева сол на сулфатна линейни гликозаминогликан, получени от говеда, свине или птичи хрущяли на здрави и домашни животни, използвани за храна от хората. Хондроитин сулфат натриев се състои предимно от натриева сол на сулфат естер на Nacetylchondrosamine (2-acetamido-2-Дезокси--D-галактопиранозни) и D-Глюкуронова киселина кополимерни. Тези hexoses са последователно свързани - 1,4 - и 1,3 в полимера. Chondrosamine половини в преобладаващи гликозаминогликан са monosulfated предимно на позиция 4 и подминавайки позиция 6.

Chondroitinand #39; функции са до голяма степен зависят от свойствата на цялостната proteoglycan, от която е част. Тези функции могат да бъдат широко разделени структурни и нормативни роли. Въпреки това това разделение не е абсолютно, и някои протеогликани имат структурни и регулаторни роли (виж versican).
Хондроитин сулфат е основен компонент на извънклетъчната матрица и е важно за поддържане на целостта на структурата на тъканта. Тази функция е типичен за голямо струпване протеогликани: aggrecan, versican, brevican и neurocan, колективно нарича lecticans.

Като част от aggrecan хондроитин сулфат е основен компонент на хрущялите. Плътно опаковани и високо таксуват сулфат групи от хондроитин сулфат генерират електростатични отблъскване, който осигурява голяма част от съпротивата на хрущял за компресия. Загуба на хондроитин сулфат от хрущяла е основна причина за остеоартрит.

Хондроитин сулфат е сулфатна гликозаминогликан, състоящ се от една верига от променлив захари (N-Ацетилгалактозаминидаза и Глюкуронова киселина). Това е един от основните компоненти на хрущяла и лигавица слоеве, съставляващи съединителната тъкан, която държи мускулите, нервите и кръвоносните съдове. Той се използва като хранителна добавка в подкрепа на хрущялните тъкани и борба с различни форми на артрит при хора и животни.


1. хондроитин сулфат се използва за остеоартрит. Той често се използва в комбинация с други продукти, включително и манганов аскорбат, глюкозамин сулфат, глюкозамин хидрохлорид или N-ацетил глюкозамин N-. Изследвания от няколко десетилетия преди показа, че хондроитин сулфат помогна артрит болка, когато взети с конвенционалните лекарства за болка и подуване. Но по-късни изследвания не толкова положителни. Сега учените смятат, че, като цяло, хондроитин сулфат може да намали болката артрит леко.
2. някои хора използват хондроитин сулфат за сърдечно-съдови заболявания, слаби кости (остеопороза) и висок холестерол. Хондроитин сулфат се използва в комплекс с желязо за лекуващ желязо дефицитната анемия.
3. хондроитин сулфат се предлага като око капка за сухота в очите. В допълнение той се използва по време на операция на катаракта и като решение за запазване на роговица, използвани за трансплантации.
4. хондроитин сулфат се използва главно като лекарство за медицинско лечение на ставни заболявания, както и глюкозамин, използвани във връзка с болка, насърчаване на хрущяла регенерацията ефект, може да подобри съвместни проблем фундаментално.
5. хондроитин сулфат за роговицата колаген влакна имат защитен ефект, могат да стимулират растежа на матрицата влакнесто засилени пропускливост, подобряване на кръвообращението, ускоряване на метаболизма, насърчаване на усвояването и елиминирането на възпаление пермеат.
6. хондроитин сулфат може да се използва за лечение на нервно главоболие, тригеминална невралгия, коронарна болест на сърцето, стенокардия, миокардна исхемия, мозъчно-съдова болест, болки в ставите, атеросклероза и хепатит.
7. хондроитин сулфат може да се използва като медицински продукти, хранителни добавки, е засилено човешкото телосложение и анти-бактерии, красота, противодействие на стареенето ефекти. Подобряване на слух и суха кожа.

Ние се гордеем с нас като един от водещите хондроитин сулфат производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни хондроитин сулфат с разумна цена от нас.

Запитване