D-глюкозамин HCL

Глюкозамин сулфат е, естествено срещани химически намерени в човешкото тяло. Това е в течност, която е около ставите. Глюкозаминът се намира на други места в природата. За пример глюкозамин сулфат, който се поставя в хранителни добавки често е добито от черупки на миди...

Информация за продукта

Глюкозамин сулфат е, естествено срещани химически намерени в човешкото тяло. Това е в течност, която е около ставите. Глюкозаминът се намира на други места в природата. За пример глюкозамин сулфат, който се поставя в хранителни добавки често е добито от черупки на миди. Глюкозамин сулфат, използвани в хранителни добавки не винаги идват от естествени източници. Тя също може да се направи в лаборатория.
Глюкозамин сулфат е често използван за артрит. Учените са го учили широко за тази употреба. Тя най-често се използва за тип на артрит, наречен остеоартрит. Това е най-често срещаният тип на артрит.
През годините хората са опитвали глюкозамин сулфат за различни други цели. За пример той е съден за глаукома и за загуба на тегло. Но глюкозамин сулфат не е адекватно изучено за тези цели. Няма доказателство, че глюкозамин сулфат е полезно за тези условия.
Има различни форми на глюкозамин, включително и глюкозамин сулфат, глюкозамин хидрохлорид и N-ацетил-глюкозамин. Тези различни химикали имат някои прилики; Въпреки това те не могат да имат същите ефекти, когато се приема като хранителна добавка. Повечето от научните проучвания върху глюкозамин е направено на глюкозамин сулфат. Информацията на тази страница се отнася до глюкозамин сулфат. За информация относно други форми на глюкозамин вижте конкретни страници за всеки от тях.

Име на продукта

D-глюкозамин

Произход

Черупчести мекотели

Спецификация

D-глюкозамин сулфат 2KCL


D-глюкозамин HCL


D-глюкозамин сулфат NaCL

Пакет

25 кг/барабан

Хранителни добавки, които съдържат glucosamine често съдържат допълнителни съставки. Тези допълнителни съставки често са хондроитин сулфат, MSM или хрущял от акула. Някои хора мислят, тези комбинации работят по-добре, отколкото като просто глюкозамин сулфат сам. Досега изследователите са открили, няма доказателство, че комбинирането на допълнителни съставки с глюкозамин добавя никаква полза.

Глюкозаминът е също в някои кремове за кожата, използвани за контрол на артрит болка. Тези кремове обикновено съдържат камфор и други съставки освен глюкозамин. Изследователите вярват, че всяка болка облекчение, хората могат да получат от тези кремове се дължи на съставки, различни от глюкозамин. Няма доказателства, че глюкозамин може да се абсорбира през кожата.

Някои продукти, глюкозамин сулфат не са означени точно. В някои случаи размера на глюкозамин действително в продукта варира от никой до над 100 % от сумата, посочена на етикета на продукта. Някои продукти съдържат глюкозамин хидрохлорид при глюкозамин сулфат е изброени върху етикета.

Глюкозамин,Обикновено се продава форми на глюкозамин са глюкозамин сулфат, глюкозамин хидрохлорид и N-acetylglucosamine. Глюкозамин често се продава в комбинация с други добавки като хондроитин сулфат и methylsulfonylmethane. От три общодостъпни форми на глюкозамин само глюкозамин сулфат е даден andquot, вероятно effectiveandquot; рейтинг за лечение на остеоартрит.

Функцията на глюкозамина в хрущялната тъкан е да стимулира образуването и ремонта на хрущяла. Глюкозамин е химично намерени естествено в организма, в течност, която смекчава стави. Когато се приема в добавка форма, глюкозамин е установено в някои проучвания за намаляване на болката, с опит от някои хора, които имат остеоартрит. Изследвания са също така проучване дали глюкозамин добавки може да възстановяване на хрущяла на артритни стави или забави прогресията на артрит. Но няма добри доказателства все още че глюкозамин добавки може да осигури тези ползи. Говорете с вашия лекар преди да приемате глюкозамин или всяка друга хранителна добавка.

1). D-глюкозамин хидрохлорид може да се използва в козметиката, фуражни добавки и хранителни добавки.
2). D-глюкозамин хидрохлорид се използва като ускорители на растежа, био-пестициди, емисия добавки, семена и др.
3). D-глюкозамин хидрохлорид трябва да насърчава ефективността на ролята на антибиотици, хранителни добавки за диабет.
4). D-глюкозамин хидрохлорид може да насърчи bodyand #39; s синтез на мукополизахаридното и подобряване на съвместна синовиалната течност вискозитет.
5). D-глюкозамин хидрохлорид като агент, вместо кортизол лечение на ентерит, за лечение на ревматоиден артрит, хепатит Б и т. н. има определен ефект.
6). D-глюкозамин хидрохлорид може да подобри метаболизма на ставния хрущял е благоприятна за ставния хрущял ремонт, със значителен противовъзпалителен обезболяващ ефект.
7). D-глюкозамин хидрохлорид има ефект върху противоракови лекарства, докато те потиска костния мозък токсичността на по-малки характеристики, меланом, рак на белия дроб, рак на бъбреците, и т.н. показват някои ефекти.

Ние се гордеем с нас като един от водещите d-глюкозамин hcl производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да закупите големи обеми d-глюкозамин hcl с разумна цена от нас.

Запитване