Арбутин

Чат сега
Информация за продукта

Име на продукта

Арбутин

Спецификация

98 %

Пакет

25 кг/барабан

arbutinis активното вещество произхожда от естествени растителни, които могат да побелява и облекчи skin.alphaarbutincan инфилтрат в кожата бързо, без това да повлияе на концентрацията на умножение клетки и ефективно да предотврати дейността на тирозиназата на кожата и образуването на меланин. От combinedarbutinwith тирозиназата разлагането и дренаж на меланин се ускоряват, устойчив на намокряне и Флек може да се получи вози на и няма странични ефекти са caused.alphaarbutinis, един от най-безопасният и най-ефективно избелване материали, които са популярни в present.alphaarbutinis също най-конкурентната избелване на дейността през 21 век.
Функция
1. кожа облекчи, Whiten and dispell Флек,
2. предотвратяване на ултравиолетово лъчение.
3. подобряване на имунната система.
4. това е добре за нашите чревни заболявания.
5. тя има противовъзпалителни и аналгетични функция да горят и опарване.
Приложения
1. козметична индустрия: (много добри продукти за освежаване на кожата)
alphaarbutinprotect кожата срещу щети причинени от свободно radicalsalphaarbutinis с кожа избелващ агент, който е много популярен в Япония и азиатски страни за кожата де-пигментация, alphaarbutininhibits образуването на пигмента меланин чрез инхибиране на тирозиназата activity.alphaarbutinis безопасни кожата агент за външна употреба, който не е токсичност, стимулация, неприятна миризма или страничен ефект като Hydroqinone.The капсулиране ofalphaarbutinconstitute система за доставка за potentialize ефект в time.alphaarbutinis начин да включи hydrophilicalphaarbutinin липофилни media.arbutingive три основни свойства; Избелване ефекти, анти стареещ ефект и UVB / UVC филтър.
2. медицински промишленост:
През 18 век, alphaarbutinwas, използвано за първи път в медицински области като противовъзпалително и антибактериално agent.alphaarbutinwas, особено за цистит, уретрит и pyelitis. Тези приложения все още до днес когато природна медицина използва само естествени съставки, за лечение на всяка болест. Alsoalphaarbutinmay се използва да потисне вирулентността на бактериални патогени и за предотвратяване на вредни бактерии, alphaarbutinis, също се използва за лечение на алергични възпаления на кожата. По-скоро, alphaarbutinhas били използвани за предотвратяване на пигментацията и за кожата побелява красиво. Междувременно alphaarbutincan се използва за избледнявам на кожата, за да се предотврати чернодробни петна и лунички, за лечение на изгаряния марки и да се регулират melanogenesis.

Ние се гордеем с нас като един от водещите Арбутин производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни Арбутин с разумна цена от нас.

Запитване