Baicalin

Това е един от 50 основните билки, използвани в традиционната китайска медицина, където има името huáng qín. Като китайска традиционна медицина, Хуанг Цин обикновено се отнася до изсушен корен от шлемник S. Георги, S. viscidula Bge., S. amoena C.H. Райт, и S. ikoninkovii сп. (baicalin)...

Информация за продукта

Име на продукта

Baicalin

Спецификация

85 %, 90 %

Пакет

25 кг/барабан

Това е един от 50 основните билки, използвани в традиционната китайска медицина, където има името huáng qín. Като китайска традиционна медицина, Хуанг Цин обикновено се отнася до изсушен корен от шлемник S. Георги, S. viscidula Bge., S. amoena C.H. Райт, и S. ikoninkovii сп. (baicalin)
Функция
Radix Scutellariae екстракт подобрява имунната система, повишава енергия, продукти за черния дроб и укрепва костите. Освен това той подобрява фагоцитите и стимулира кръвообращението. Особено ефективни в понижаването на кръвното налягане при пациенти с хипертония.
1. Той се използва за лечение на дихателните пътища и стомашно-чревни инфекции, алергичен ринит, жълтеница, вирусен хепатит, нефрит, таза възпаление, язви или подуване и треска.
2. тя се използва устно за скарлатина, главоболие, раздразнителност, червени очи, зачервена лицето, пристъпи, епилепсия, хистерия, нервно напрежение и горчив вкус в устата.
3. може да се използва за лечение на парализа след Мозъчно-съдови заболявания;
4. да премахване на свободните радикали на кислорода, но също така потискат образуването на меланин;
5. Canreduce церебрална съдова резистентност, подобряват кръвообращението, увеличаване на Мозъчен кръвоток и има анти-тромбоцитната агрегация ефект;
6. може да се използва като антибактериална, диуретично, противовъзпалително, Анти-метаморфоза и спазмолитично действие. (baicalin)
Приложения
1. прилага в хранителната област;
2. прилага във фармацевтичната област. (baicalin)

Име на продукта

Baicalin

Латинското име

Байкалски шлемник Георги. L

Използваните част

Корен, листа

Външния им вид

Светло жълт прах

Миризма

Характеристика

CAS НОМЕР

491-67-8

Молекулна формула

C15H10O5

Молекулно тегло

446.35

Сулфатна пепел

andlt;3.0%

Загуба при изсушаване

andlt;3.0%

Общо микроорганизмите

andlt; 1000cfu/g

Yeastandamp; Мухъл

andlt; 100cfu/g

E.Coli

Отрицателен

S.Aureus

Отрицателен

Салмонела

Отрицателен

Пестициди

Отрицателен

Ние се гордеем с нас като един от водещите baicalin производители и доставчици в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни baicalin с разумна цена от нас.

Запитване