Griffonia семена, екстракт

5-HTP или 5-хидрокситриптофан е междинен метаболит, използвани за производството на серотонин. Серотонин е много важен вещество, което помага насърчаване на нормална мозъка и нервните функции. Серотонинът е основния невротрансмитер, който поддържа настроението, съня функции и апетит. 5-HTP 5-хидрокситриптофан...

Информация за продукта

Име на продукта

5-HTP

Спецификация

98 %

Пакет

25 кг/барабан

5-HTP или 5-хидрокситриптофан е междинен метаболит, използвани за производството на серотонин. Серотонин е много важен вещество, което помага насърчаване на нормална мозъка и нервните функции. Серотонинът е основния невротрансмитер, който поддържа настроението, съня функции и апетит.
5-HTP 5-хидрокситриптофан (5-HTP), известен също като oxitriptan (INN), е естествено срещащи амино киселина и химически прекурсори, както и ametabolic средно в биосинтеза на невротрансмитерите серотонин и мелатонин от триптофан.
5-HTP е продаден в над бариерата в Обединеното кралство, Съединените щати и Канада като хранителна добавка за използване като антидепресант, подтискащото апетит и сън помощ и се пуска на пазара в много европейски страни за обозначаване на majordepression под търговските наименования като Cincofarm, Levothym, Levotonine, Oxyfan, Telesol, Tript-о и Triptum. Няколко двойно слепи плацебо контролирани клинични проучвания са доказали ефективността на 5-HTP за лечение на депресия, въпреки липсата на високо качество изследвания е било отбелязано.

Функция
5-HTP и безсъние. Връзката между 5-HTP и съня (добър сън) е била утвърдена. В действителност, 5 HTP добавка isseen да бъде по-добре от мелатонин за насърчаване на добър сън и облекчаване на безсъние. Тя е в състояние да повиши качеството на съня withouthangover или упоен чувства, които присъстват обикновено със сънотворни и успокоителни.
5-HTP и депресия. Много хора вече са се радваше на ползите от 5-HTP срещу депресия. Това е съобщава толкова ефективен, колкото анти-депресанти за лечение на лека до умерена депресия.
5-HTP и тревожност. Ниски нива на серотонин може да доведе до повишена тревожност. С HTP има добър шанс за серотонин да се върнем към естественото си равнище, така че можете да се чувстват нормално отново.
5-HTP и загуба на тегло. Ако искате да отслабнете, 5-HTP може да направи чудеса за вас както извор. Твърде здрави апетит може да бъде причинено от ниски нива на серотонин. Като се в 5-HTP може да нормализират тези нива. В същото време 5-htp добавки може да намали приема на храна чрез създаване на чувство за ситост. Той също така е в състояние да увеличи секрецията на лептин хормон (регулатор на апетита) което води до засилено тегло загуба.
5-HTP и биполярно разстройство. Клиничните проучвания са показали, анти-депресант ефекта на 5HTP добавка за тези, страдащи от биполярно разстройство II. 5-HTP може да облекчи и намали да се подобри общото качество на живот на биполярни страдащите.
5-HTP и фибромиалгия. Едно от основните предимства на 5-HTP е помощ, която тя дава за хората с фибромиалгия. Той помага да се подобри съня като в същото време намаляване на депресия, болка, скованост и тревожност - всички от които са симптоми на това състояние.
5-HTP и главоболие. 5-хидрокситриптофан добавка също е бил използван за лечение на хронично главоболие напрежение главоболие, младежката главоболие и мигрена. Това са условия, които могат да бъдат свързани с ниско ниво на серотонин. 5-HTP има способността да се намали тежестта и честотата на тези условия, с по-малко странични ефекти в сравнение с други лекарства, хронично главоболие.

Приложения
1. като суровини на наркотици за анти-бактериални, Анти-депресанти, Анти-тумор и упойка, той се използва широко в областта на фармацевтичните и здравето продукти;
2. като безсъние, други подобни симптоми на psychasthenia и губят тегло продукт суров материал, той се използва широко в здравните продукти промишленост;
3. като хранителни добавки увеличава терапевтични функция, той е широко използван в областите на хранителна добавка продукти;
4. като продукти на седативен и анти-бактериални те са широко използвани за добавяне към козметични продукти в козметичната индустрия.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите griffonia семена екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни griffonia екстракт от семена с разумна цена от нас.

Запитване