Мелатонин

melatonin-73-31-4-for-Good-Sleep-and

Информация за продукта

Име на продукта

Мелатонин

Спецификация

98 %

Пакет

25 кг/барабан

Мелатонинът е хормон, направени от епифизната жлеза, малка жлеза в мозъка. Мелатонинът помага за контрол на вашия сън и събуждане цикли. Много малки количества от него са намерени в храни като меса, зърна, плодове и зеленчуци. Вашето тяло има собствен вътрешен часовник, който контролира вашия естествен цикъл на съня и събуждането часа. Частично вашата тялото часовник контролира колко мелатонин, тялото ви прави.
Обикновено нива на мелатонин започне да расте в средата до края на вечерта, остават високи за голяма част от нощта и след това пуснете в ранните сутрешни часове. Светлината се отразява колко мелатонин, тялото ви произвежда. По време на по-кратки дни на зимните месеци тялото може да произвежда мелатонин или по-ранна или по-късно през деня от обичайното. Тази промяна може да доведе до симптоми на Сезонно афективно разстройство (ЕАД), или депресия зимата.
Естествени мелатонин нива бавно пуснете с възрастта. Някои по-възрастни хора правят много малки количества от нея или няма изобщо. Може да се използва за лечение на jet закъснение или спя проблеми (безсъние). Мелатонинът е мощен антиоксидант, който защитава от свободни радикали и помага за подкрепа на глутатион дейност в нервната тъкан

Функция
1. Мелатонинът ефективно може да се подобри качеството на съня
2. Мелатонинът може да подобряване на функционалното състояние на цялото тяло
3. Мелатонинът може да подобри човешкото имунитет, предотвратяване на депресия, Alzheimerand #39; s синдром, катаракта, за лечение на глаукома също имаше забележим ефект.
4. Мелатонинът може да увеличи bodyand #39; s имунна система, помощни рак, подобряване на физическата годност.
5. Мелатонинът има силен антиоксидантен ефект

Приложения
Мелатонинът е също така известен като Мел. Мелатонинът е естествено, произведени в тялото в отговор на възприемането на светлината, мелатонин е бил използван за облекчаване на безсъние, борба с реактивни закъснение, защита на клетките от свободните радикали щети, стимулира имунната система, предотвратяване на рак и удължи живота.

Ние се гордеем с нас като един от водещите мелатонин производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни мелатонин с разумна цена от нас.

Запитване