Oxymatrine

Oxymatrine (matrine оксид, matrine N-оксид, matrine 1-оксид) е един от много quinolizidine алкалоида съединения, извлечени от корените на софора flavescens, китайски билки. Това е много сходни по структура с matrine, който има една по-малко кислороден Атом. Oxymatrine има различни ефекти ин витро and...

Информация за продукта

Име на продукта

Oxymatrine

Спецификация

98%

Пакет

25 кг/барабан

Oxymatrine (matrine оксид, matrine N-оксид, matrine 1-оксид) е един от много quinolizidine алкалоида съединения, извлечени от корените на софора flavescens, китайски билки. Това е много сходни по структура с matrine, който има една по-малко кислороден Атом.
Oxymatrine има различни ефекти ин витро и животински модели, включително защита срещу апоптоза, тумор и фиброзни тъкани развитие и възпаление.
Освен това oxymatrine е доказано да намали сърдечната исхемия (кръвта намалява перфузията) миокардна нараняване, аритмии (неравномерен пулс) и подобряване на сърдечна недостатъчност чрез увеличаване на сърдечната функция.
Oxymatrine произлиза от софора растения. Това е доказано, че имат някаква степен на антивирусни свойства. Тя често се използва при лечение на хепатитен поради способността си внушавам за намаляване на увреждане на черния дроб и намалява вирусното натоварване. Той също така предполага, че oxymatrine може да увеличи притока на кръв и в Китай понякога се използва като лекарство против рак.
Функция
1. подобри левкоцитите дефицит симптоми да се насърчи bodyand #39; s имунната функция;
2. устоят гъбички, антибиотик, той е ефективен в борбата с trichomonad вагинит, flagellate болест,
амеба дизентерия и гъбички дизентерия и др.;
3. той може да лекува сливиците, мастит, гладка астма etc.when, приема през устата.
4. бактерицидно лекарства за лечение на infusorium, giardia,
5.a лечение за аритмия
6. диария и antiasthmatic лекарства против
7. анти анафилаксия, против възпаление и диуреза
Приложения
Това е растителен инсектицид с контакти и стомаха действие, което се характеризира с ефективно, ниска токсичност и дългосрочен ефект.
Oxymatrine може ефективно лечение на хронични вирусни хепатити и насърчаване на Серумни маркери на хепатит В вирус (HBV) и вируса на хепатит С (HCV) в хроничен хепатит B и C, за да преобразувате негативни и намаляване на серумните ниво на ALT. Това е ценно да обърне повече внимание на фундаментални и клинични изследвания на oxymatrine за да се изследват точните механизми на влиянието му върху antihepatic фиброза.

Ние се гордеем с нас като един от водещите oxymatrine производители и доставчици в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни oxymatrine с разумна цена от нас.

Запитване