Рутин

Рутин, нарича rutoside, кверцетин-3-rutinoside и sophorin, е гликозид цитрусови флавоноид, намерени в елда, листа и petioles на хрема видове и аспержи. Рутин също се намира в плодовете на Fava D ' anta дърво (от Бразилия), плодове и цветя на Пагода дърво, плодове and...

Информация за продукта

Име на продукта

Рутин

Спецификация

95.0%-101.5%

Пакет

25 кг/барабан

Рутин също calledrutoside, кверцетин-3-rutinosideandsophorin е гликозид цитрусови флавоноид, намерени в елда, листа и petioles ofRheumspecies и аспержи. Рутин също се намира в плодовете на Fava Илиев #39; anta дърво (от Бразилия), плодове и цветя на Пагода дърво, плодове и плодови кори (especiallycitrusfruits (портокал, грейпфрут, лимон, лайм)) и плодове като черница, пепел дърво плодове и боровинки. Името му идва от името ofRuta graveolens, растение, което също съдържа рутин. То е понякога посочен като витамин P, въпреки че не е строго витамин.
Рутин е гликозид между flavonol кверцетин и дизахарид rutinose (α-L-Rhamnopyranosyl-(1→6))-β-D-glucopyranose). В Fava Илиев #39; anta силиконизиран се извършва чрез рутин синтаза дейност.
Функция
-Рутин има противовъзпалителни ефекти.
-Рутин може да защити капиляри и предотвратяват синините.
-Рутин може да запази съдовото съпротивление, намали нейната пропускливост.
-Рутин има антивирусни и инхибиране на aldose редуктаза ефекти.
-Рутин може да помогне на хората, страдащи от артериосклероза или високо кръвно налягане.
-Рутин може да намали brittlement разсейването липиди от мазнини проникнали черния дроб, иначе.
Приложения
Рутин има противовъзпалителни функции, функцията на витамин P, антивирусен ефект и ограничи дейността на aldose редуктаза. Той използва за да се предотврати инсулт, хипертония, ретината кръвоизлив, пурпура и остър хеморагичен нефрит. Лечение на хроничен бронхит, ефективност достига 84.8 % и 98 %. Troxerutin като неговите производни, използвани за лечение на изгаряния, артрит andamp; всички видове на съдова болест, е продажбата на стоки в чужбина. Китай също се произвежда този наркотик: ефективност за мозъчно-съдова болест 87.8 %, излекува ретината оток и кървене 88 %.

Ние се гордеем с нас като един от водещите рутин производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни рутин с разумна цена от нас.

Запитване